![]() |
My też może się zjawimy ;)
|
jejeje :) :) :)
|
Super beda dwa maluchy, milo jest popatrzec pomiziac i wiedziec ze nie musze ze soba do domu zabierac :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Ponad 3 h żeśmy błądzili po lesie :rock_3 Zdjęcia ma Ola. Pogonie by wstawiła 8) Może jednak niedziela? To i my zawitamy. |
Nam tez pasuje tylko niedziela!!!
Proponuje las!! Moze faktycznie Oliwa??? |
To my odpadamy, w niedziele nie mozemy, nam tylko sobota.
|
my możemy w sobotę i niedzielę :D
|
Mozna zrobic dwa spacery, bedzie sie mialo wybiegane psy w caly weekend, my niestety mamy wazne szkolenie w niedziele i potam waznych gosci i nie moge przenosic a sobota caaaala wolna :p
|
My niestety musimy sobie odpuścić spacerek, gdyż Diesel sika na czerwono i pani wet zapisawszy antybiotyk i inne medykamenta zabroniła długich spacerów:( no i na razie zostaje nam rozładowywanie energii w domu:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Diesel dziękuje za dobre słowa:) czekamy do jutra, wet kazała poinformować o stanie po 2 dniach kuracji... na razie jest bez zmian:/ albo ten sopelek;) albo kość, którą połknął i potem wydalił w całości:O sama nie wiem.. ostatnimi dniami skonsumował kilka twardych przedmiotów.. w sumie humorek dopisuje, apetyt tysz, tylko ten krwiomocz martwi.., jeśli nie będzie poprawy to optuję za rtg jakowymś... no i poszukuję intensywnie klatki.
my się Białce zjeść nie damy, bo stalowe kości mamy!!!:p |
To jak czy ktos sie na sobote pisze na spacerek?
|
Quote:
|
Oj tam za zimno, toc my mamy nature w domu a delikatesiki z nich robimy :twisted:
|
Nie no ....żartowałem przecież :P ;) My pracujemy w sobotę akurat :( W sumie cały weekend jesteśmy off...
|
Quote:
|
Ja bede, ale jeszcze nie wiem w ktory dzien.
Czy jakies sunie beda? Oprocz pewnie Luny i Chili. |
Ja też będę i w sobote i w niedziele mi pasuje :) szkoda tylko ze nie będzie Diesla Loki nie będzie miał z nim poszaleć :(
|
All times are GMT +2. The time now is 13:27. |