Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Wystawa w Rzeszowie,luty 2009 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9968)

btd 04-02-2009 13:15

Nie jesteś jedyna :D
Też jakimś cudem wydawało się że jesteśmy w sobotę.
A jednak niedziela 10.15.

jefta 04-02-2009 13:43

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 188597)
Nie jesteś jedyna :D
Też jakimś cudem wydawało się że jesteśmy w sobotę.
A jednak niedziela 10.15.

nie zgłaszałam na wystawę, bo byłam pewna, że wilczaki są w sobotę a beagle w niedzielę i nie "obskoczę" za jednym zamachem :twisted:.

p.s sprawdzałam-od początku (07 czerwiec) wilczaki planowano na niedzielę :lol:

Bajka 04-02-2009 16:59

Quote:

Originally Posted by magdalena (Bericht 188558)
Jak zgłaszałam psa, wydawało mi się że wilczaki będą w sobotę teraz widzę że jesteśmy rozpisani na niedziele na 10:15. Rozumiem że spotykamy sie w niedzielę?

Madzia, a my to nawet się spotkamy w tym samym czasie na ringu:):)

Bure doszło do wniosku,ze zrobi protest i wyłysiało sakramencko, a dodatkowo wydarło sobie malowniczą "dziurę" w sierści w okolicach szyi... Normalnie bure w nienagannej szacie wystawowej pojedzie :lol: Nic, tylko się prezentować po wystawach, kurde :lol:

Galicja 04-02-2009 21:29

Quote:

Originally Posted by Aga Wó. (Bericht 188685)
Madzia, a my to nawet się spotkamy w tym samym czasie na ringu:):)

Bure doszło do wniosku,ze zrobi protest i wyłysiało sakramencko, a dodatkowo wydarło sobie malowniczą "dziurę" w sierści w okolicach szyi... Normalnie bure w nienagannej szacie wystawowej pojedzie :lol: Nic, tylko się prezentować po wystawach, kurde :lol:

A ja narzekam na nadmiar futra :) mogę troche Blitzowego oddać, wyczesać tego kudłacza to koszmar :) Zwłaszcza w taką pogodę. Bardzo się Cieszę na Nasze spotkanie, zwłaszcza że w tym roku nie planuje wystawowych szaleństw, więc i okazji do spotkań będę miała mniej.

anetawron 06-02-2009 11:30

Quote:

p.s sprawdzałam-od początku (07 czerwiec) wilczaki planowano na niedzielę :lol:
to chyba było jakieś zbiorowe zaćmienie bo ja też byłam pewna, że są w sobotę... :(

Gia 08-02-2009 19:44

I jak i jak?? ;) Trzymaliśmy kciuki za siostrę!!! :)

btd 08-02-2009 19:57

psy
kl.młodzieży
CVAKO od Starkej - doskonała, Zw. Młodzieży
kl.championów
APODIS Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, CWC, NPwR, CACIB

suki
kl. młodzieży
BLITZ Galicyjski Wilk - doskonała, Zw. Młodzieży, Naj. Junior, BOB
KALARATRI z Peronówki - doskonała
kl.pośrednia
CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, CWC, NSwR, CACIB
kl.otwarta
CIRI Wilk z Polskiego Dworu - doskonała, CWC, res. CACIB
kl.weteranów
BEATRIS Vlci nadeje - doskonała, Naj. Weteran

Niestety ALI jednak nie dojechał.

Wszystkim bardzo gratulujemy!

Po wystawie jeszcze byliśmy na spacerku:http://ciri.berzerk.pl/wp-content/up..._2-500x346.jpg

Narvana 08-02-2009 20:02

gratuluje wszystkim a szczegolnie Magdzie i Blitz! Brawo dziewczyny!!

Gia 08-02-2009 20:14

Gratulacje!!! :)

Galicja 08-02-2009 21:02

Dziękuję za gratulacje :)
Wystawy z Blitz to przyjemność (zwłaszcza po doświadczeniach z Doną ;) ) ona jest super wyluzowanym psem. Tutaj wstawiłam kilka fatalnych zdjęć, okazało się że zepsuła się lampa błyskowa w aparacie i nic nie widać, chyba że na zdjeciach statycznych.Mam nadzieję że kompuś udało się zrobic lepsze zdjecia.
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...+w++Rzeszowie/

Bajka 08-02-2009 21:52

Gratulacje, gratulacje,a szczególnie dla Magdy i Blitz:) !!! Wszystkim dziękujemy za spotkanie, A Ewie za spojrzenie fachowe i poradę odnośnie malowniczo wydartej sierści w burym grzbiecie:)

A dlaczego nikt nam nie powiedział, że idziecie na spacer,hę? :evil:My byśmy się bardzo chętnie dołączyli (stres przed- i w trakciewystawowy by mi wtedy na pewno puścił-Jezu, dawno nie byłam tak spięta- a tak to się wyładowałam na Wojtku-biedny ten chłop jest ze mną:twisted:).

btd 08-02-2009 21:58

Wyszło jak doszliśmy do samochodów. Słońce tak zaczęło świecić że przeszliśmy się brzegiem Wisłoka. W Rzeszowie było pięknie a u nas - znowu leży śnieg! Niezła jazda.

A co do stresu - dobrze wam szło i jak dla mnie nie masz co narzekać. Musicie się ostrzelać zarówno wy jak i Furia. Przecież to była która wasza wystawa? Druga? Tak trzymajcie i będzie super.

Galicja 08-02-2009 22:02

Jeśli tak wygląda bardzo zestresowana osoba ..to ja chce być zawsze zestresowana :) Aga nic nie było widać :)
A chłopy są po to by się na nich wyładowywać...zgodzą się chyba ze mną panie ;)

wilczakrew 08-02-2009 23:03

No Madzia ja dopiero teraz zobaczyłem. Gratulacje i to takie bardzo duże.
Widze, ze weekend należał do naszych dziewczynek nie tylko w Brnie ale i Rzeszów był znakomity. Oby tak dalej. :)

aneta1 09-02-2009 08:35

Proszę proszę dawno mnie nie było a tu takie wspaniałe nowiny Wielkie Gratulacje dla Magdy i oczywiście dla reszty wystawiających ;-):lol::lol:

DORA 09-02-2009 11:53

:) Od nas także gratulacje dla wszystkich :thumbs szczególnie dla Magdy i Blitz :lol:

Konrad:) 09-02-2009 12:24

Gratulacje dla zwycięzców i uczestników:thumbs
Miło widzieć, że się spodobaliście:sooo_hapy

szasztin 09-02-2009 12:36

MADZIA- ogromne gratulacje dla Ciebie i dla BlitZ :happy:love:Rose:Rose:smileyb:tard

All times are GMT +2. The time now is 16:34.