![]() |
Śliczności!:) Gratulujemy i pozdrawiamy:)
|
Nooo narescze :)
a ja pytam tradycyjne :) z kat takie imie?;-) |
Imię :) no jakby to powiedzieć ....Intifada jest to słowo pochodzenia arabskiego, oznacza bunt, rewolucję ....Mam nadzieję że Inti bedzie takim małym buntem, śni mi się wilczakowa rewolucja ;) Może jakiś przewrót? Oczywiście żartuje, ale imię jest dlatego że kazdy pukał się w głowę jak mówiłam że chce mieć teraz następnego psa, dla tych którzy nie wiedzą, to jestem w 5tym miesiącu ciąży.Może dlatego bunt ;)
|
OOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
to serdeczne pozdrawiam :) |
Super gratuluje i dokładnie rozumiem co teraz masz w domu, sama to przechodziłam. Tak więc niech wszystko układa się po Twojej mysli!
|
Quote:
|
Śliczna...
A my życzymy dużo zdrowia, sukcesów i takich tam ;3 |
Quote:
|
Madzia, GRATULACJE!
Chłopiec czy dziewczynka? |
Gratulacje!!!! :)
Sporo wilczakomaniaków przybędzie w tym roku ;) |
Quote:
|
Madzia, to drugi raz gratulujemy:):)
Quote:
|
Nom... U mnie juz 6 miesiac i coraz bardziej szalone pomysly w glowie :twisted:
Mowilam - bedzie przedszkole na galicyjskim - i psie i ludzkie :D |
To jesli mozemy, to i my sie pojawimy z Tymeczkiem, niech sie przwyczaja do zgrai wilków. ;)
|
Quote:
Na Galicyjskim , faktycznie będzie wesoło..Ale o Galicyjskim to nowy temat założe bo Andrzej szykuje kilka niespodzianek. |
NO TO JUZ nie mogę sie doczekać III Galicyjskiego ;) No i czekam na niespodzianki przygotowane przez Andrzeja. A znając jego to bedzie coś wystrzałowego!!!!
|
Quote:
|
No to gratulacje i życzenia dla wszystkich "ciężarówek" tych co się tu ujawniły i tych co jeszcze się nie pochwaliły albo żyją w nieświadomości ;-).
Czekają Was fajne doświadczenia: malutkie dziecko i do tego wilczaki. Ja tylko w święta, kiedy przyszli znajomi z maluszkiem 9 m-cznym mogłam zobaczyć moje potworki w roli nianiek. Jak przyślą mi fotki to wrzucę w "wilczak i dziecko". Gratuluję decyzji zarówno tych w sferze powiększenia rodziny o dziecko jak i tych w sferze powiększenia rodziny o wilczaka :hand Pozdrawiam Bożena |
Quote:
I już wiem, jak skutecznie uargumentować kiedyś w przyszłości Wojtkowi nieodpartą konieczność natychmiastowego sprowadzenia do domu kolejnego wilczaka, świnki witnamskiej, źrebaczka, fretki gekona, sowy snieżnej i ...słonia w karafce :) i może jeszcze wielbłąda:) |
Hehehe to zawsze dziala :D
U nas tez niedlugo pojawi sie jeszcze jeden wilczak :twisted: Tak, zeby bylo ciekawiej, bo zaczelo sie juz nudno robic... Dzieki za zyczenia mam nadzieje, ze obie z Magda bedziemy miec zdrowe i fajne maluchy - i te czterolapne i kopnobrzuszne :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 10:51. |