![]() |
Dzięki również w imieniu Daniela za gratulacje i życzenia. Niebawem Daniel, mam nadzieję po usunięciu awarii komputera, sam pojawi się na forum z nowymi fotkami maluchów.
Pozdrawiam Bożena |
Fotki też będą a narazie jest filmik :)
http://www.braterstwo-wilczakow.eu/miota.htm |
ŁAKOMCZUCHY!!!:twisted:
cale szczescie ze nie ma filmiku jak ten jeden sie posilal, bo na tym wyglada na baaaaardzo zadowolonego:) Przepiekne szczeniaczki!!! a mamusia jaka dumna:lol: gratulacje |
Suuuuuuper, poprosimy o więcej filmików no i zdjęć:)
|
1 Attachment(s)
No to wypada sie przedstawić :p
I pochwalić się!!! Jestem nowym SZCZĘŚLIWYM właścicielem Ardala :lol::lol::lol::happy Tak tak, Ardal Conall ma nowy dom i z każdą chwilą czuję się w nim coraz pewniej. Poznał już wszystkie kąty, wybrał sobie miejsce i pozwala sie obserwować całymi godzinami. A śmiechu przy tyle co śniegu w bajkach Andersena:) Ogromne podziękowania dla Daniela, Pinkówy i Maxa za super szczeniaczka!!!:gent:gent:gent:klatsch:klatsch:kla tsch Obiecujemy pokazywać się często gdzie tylko będzie możliwość. |
Witamy i życzymy wielu radości :happy. Mamy nadzieję na rychłe spotkanie. Ja z Maxem na wystawy jeżdżę już tylko towarzysko, bo ani mnie one nie bawią ani jego, ale dzieciaki przyjedziemy poznać. Może w maju na łódzkiej się spotkamy. Mamy nadzieję na dużą ilość zdjęć i relacji o małym potworku :daysmile.
Pozdrawiam Bożena |
Quote:
Niech dostarczy Wam mnóstwa radości z możliwości wspólnego obcowania, obserwacji i komunikowania ze sobą. |
1 Attachment(s)
Wieczorami Ardal przeistacza się w... ŻABĘ:) a tak naprawdę to nauka pływania dla psów. Ćwiczymi styl klasyczny, na razie na sucho:p
W Łodzi w maju na pewno się spotkamy, chocby z kilku powodów o ktorych na razie wie jedna tylko osoba:p Jak sie uda to Ardal pójdzie pobiegać, będzie miał już pół roku:roll: Pewnie i tym razem Max rozpozna swojego synka:)Okazji do spotkania będzie mnóstwo, tak czuję:lol: Fotki będą tylko muszę odnależć aparat. Mam nadzieję że zrobie to zanim Ardal mnie uprzedzi hehe. Pozdrawiamy serdecznie i wracamy do śniegowego szaleństwa:lol::lol::lol: |
suuuuuuuuper fota oby tak dalej sobie polegiwał :)
|
Tę pozycję polegiwania równie dobrze można nazwać "na myszę" bo wydaje mi się, że Ardal przy okazji trochę "myszkuje" ;-). Fajnie się zapowiada.
Pozdrawiam Bożena |
Quote:
|
:lol:My też witamy nowego w wilczakowym stadzie :bussi
|
witamy i radości z malego:)
|
Pewnie niedługo reszta bratanków też się odezwie i przedstawi .
Do mojego stadka przybył a raczej pozostał :) jedejn potworek Andariel Conall :) i tak jak mamusia tez już ma swoją ksywe 8) Dla wszystkich pozdrowionka http://img89.imageshack.us/img89/465...0015kx5.th.jpg |
3 Attachment(s)
no to tak jak obiecalem nowe zdjecia
znalazlem aparat-bylem pierwszy hehehe:lol: Ardal lubi obiektyw wiec udalo sie go zlapac w kilku momentach.:rock_3 Niebawem sniegowe fotki. widać że Ardal ma coraz dluuuuuuuuższe nogi:p:p:p pozdrawiamy serdecznie |
1 Attachment(s)
Ardal dorósł już na wystepy w TV i koty nie mogą sie nadziwic;-)
|
Quote:
|
Ardal jako 10 miesięczny młodzieżowiec został doceniony na wystawie i wrócił z pierwszym złotem i pucharem w mamy nadzieje regularnie powiększającej się kolekcji:)
Wydoroślało nam psicho, aż sami nie wiemy kiedy http://www.wolfdog.org/temp/1251145503-2509745.jpg I Dziękujemy raz jeszcze Pinki i Maxowi (Bożenie i Danielowi) za tak wspaniałego psiaka:) |
na dniach postaram sie dodac jeszcze kilka zdjęc ze spotkania Ardala z siostrą - Andariel. W koncu miot A:twisted:
|
"młodzieżowiec " WIELKI;-)
Gratulacje i cioranko dla młodego:p |
All times are GMT +2. The time now is 20:15. |