Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   ČSV v nouzi (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Daruji 3 letou fenu ČSV - Magie Eden Severu (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9286)

Edenseveru 17-10-2008 11:31

Lidičky všichni tu máte pravdu !!
Do lidí se i přes všechno snažení nevidí a člověk je někdy mile a někdy nemile překvapen co se z lidiček vyklube :shock: :roll:

Buďte rádi ,že chováte čsv - u nich mě přijde, že zájemci jsou "nejnormálnější" ;-)
Neumíte si představit co se děje u jiných plemen.
Mám jednu fenu Něm.ovčáka a vím 100% ikdyž její děti jsou zdravé, šikovné, žádané .... s ní můj chov NO končí.
Ani si nepředstavujte co všechno volá za lidi a jaké lustrace dělám :evil:

Někdy si říkám, že už chovat nebudu - ale někdo to dělat musí, aby i ti "normální" měli svůj poklad doma :lol:

Jinak dnes jsem konečně dostala email od majitele Magie.
Fenka zatím zůstává u něho a on jí staví venkovní bydlení.
(musí ty svoje dvě "ženy" rozdělit ;-) )
Tak mu drží palce a hlavně Magii ať se naučí žít bez 24h kontaktu s páníkem.

Ahoj všem Lucie

Adrian 17-10-2008 11:45

Hurááá! Doma jí bude vždycky nejlíp:lol:. Tak přeji pevné nervy a sousedům příjemný poslech na vlčích vlnách:rock_3.

Marianka.W 17-10-2008 13:28

Ani moje obludka se mnou není 24 hodin a přesto si drze troufám myslet, že je šťastná. Je to o lásce a tu pes pozná ať se přetvařujeme jak chceme. Držíme Magii všechny prsty i s drápama, aby si páníček uvědomil, že bez ní nemůže být.

yzengrin 17-10-2008 14:05

Quote:

Originally Posted by Adrian (Bericht 164340)
Můj chovatel mi po roce přiznal, že vážně přemýšlel mi psa neprodat a že nakonec se má z jeho štěňat nejlíp. Naopak člověk který vypadal, že to má všechno srovnaný, po měsíci zmizel i se psem a nepodařilo se ho vypátrat. Ve smlouvě mám body jako:
-pravidelné zasílání informací a fotek
-v případě zbavování se, povinnost nabídnout psa chovateli za 1kč
Je toho spousta, ale stejně to většinou nestačí.
Já toho pána co daruje holku snad i nedávno potkal/snad jsem ho sem dokonce navedl/ a vím, že měl dost starost o to kde skončí.
Vážně těžko někoho soudit. To, že jsem úchyl který má kvůli vlčákům život postavený na hlavu, tráví s nima 24 hodin a odmítá celkem pravidelně práce za 4x víc/ale bez psů!!...to je drzost..../ neznamená, že bych to měl chtít po každém. Přiznávám. Též občas když sedím ve studeném nočním lese na pařezu a ve stresu očekávám návrat delikventa zašeptá rarach v hlavě: "Hele co jestli se už nevrátí? To by byl život!". No jo byl, ale za týden bych určitě hledal dalšího žlutookého.

To je mooooc pěkný:-) Souhlasím.

mellorn 18-10-2008 19:25

Arwen je můj první pes a nikdy jsem toho nazalitovala,je moc dobře socialozovaná,můžu s ní všude,hold na výcvik jsme nikdy nebyly,takže umí sedni,lehni a to je všechno,hlavně je to moje kamarádka,kterou bych nikdy nikomu nedala.Jasně,někdy mě štve,když se chová svéhlavě,ale to k ní prostě patří. Hodně lidí,když jí vidí a zjistí ,že je to ČV,tak tomu nemůžou uvěřit,protože všechny olizuje,chová se ve společnosti vybraně a za to jsem ráda.Přivolání nemáme bůhvíjaké,proto chodí v lese na 10m šňůře,kterou si ji jistím a snažíme se na tom pracovat.Jiné plemeno už bych nechtěla...Věřím,že se Dayen s výběrem paničky pro Arwen nesekla:lol:

Pavel 23-10-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 164211)
To jsi, Pavle, budoucím začínajícím chovatelům (potažmo jejich štěňatům) moc nepomohl. To je přístup typu "já jsem hvězda a na ostatní se koukám, jak jim to nejde a směju se jim (popřípadě kritizuju, když se něco nepovede)". Moc kolegiální to tedy není. No nic, půjdem pro radu za někým sdílnějším.;-)

Jestli sis nevšimla, tak u mého příspěvku je smajlík. Ale skutečně tady nemíním zveřejnovat svůj postup, protože co funguje u jednoho nemusí být zcela pochopeno druhým a tím pádem to ani nemusí fungovat. Radu jsem nikdy nikomu neodmítl, ale skutečně věci, které jsou lepší řešit osobně nebudu řešit přes fórum.

All times are GMT +2. The time now is 08:21.