Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Z zycia Wiewiorki, czyli cicha woda... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=912)

Gaga 14-10-2004 21:37

Ale jeszcze nie pobila Jolly z fotki "Jolly zla" ..tamto zdjecie ( zwlaszcza w zestawieniu z "Jolly romantic") jest na razie nie do pobicia :)
Gaga

Narvana 14-10-2004 21:48

Quote:

Originally Posted by Gaga
Ale jeszcze nie pobila Jolly z fotki "Jolly zla" ..tamto zdjecie ( zwlaszcza w zestawieniu z "Jolly romantic") jest na razie nie do pobicia :)
Gaga

dajcie jakies namiary na te zdjecia albo wklejcie je tu PROSZE :mrgreen:

Agnieszka 14-10-2004 21:50

Gdzie je można zobaczyć? :P

Agnieszka 14-10-2004 21:52

Quote:

Originally Posted by Narvana
dajcie jakies namiary na te zdjecia albo wklejcie je tu PROSZE :mrgreen:

Prosimy razem ;)

Narvana 14-10-2004 21:57

No Agnieszka dawaj:
PROSIMY PROSIMY PROSIMY
trzeba sie ladnie usmiechnac do tych za trza :cheesy:

z Peronówki 14-10-2004 21:58

Jeszcze nie mialam kiedy ich pstryknac.... 8) Moze jutro zrobie mala sesje zdjeciowa pt. "Moje jedzenie, i tylko MOJE!" :mrgreen:

Agnieszka 14-10-2004 22:30

Quote:

Originally Posted by Margo
Jeszcze nie mialam kiedy ich pstryknac.... 8) Moze jutro zrobie mala sesje zdjeciowa pt. "Moje jedzenie, i tylko MOJE!" :mrgreen:

Margo, hehe, ale nam chodzi o te, o których pisała Gaga :twisted:
tzn. "Jolly zła", itd. ;)

z Peronówki 15-10-2004 00:11

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Margo, hehe, ale nam chodzi o te, o których pisała Gaga :twisted: tzn. "Jolly zła", itd. ;)

Wlasnie o ta fotke chodzi tzn o reszte zestawu "obiadowego".... tyle, ze reszty stada.

Bo o ile sie nie myle to chodzi o te fotki Jolly:

"ZLA"
http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/d.../789_JO_20.JPG

i "ROMANTYCZNA"
http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/d...33DSCF0156.JPG

Gaga 15-10-2004 08:44

Prawda ze slicznosci??? Zestaw jest powalajacy :D
Calkiem jak kiedys na koncertach Queen - najpierw grali "We will rock you" a zaraz potem"We are the champions" - razem bomba!
Peronowka ma nadwornego fotografa jakiego kazdy moze pozazdroscic :klatsch

Gaga

Agnieszka 15-10-2004 13:18

Rozbrajające... :mrgreen:

z Peronówki 06-12-2004 13:31

Wiewior wlasnie siedzi w domu, na parapecie i obserwuje zabawy wilczakow. Bo pokazal rozki...

Ostatnio wszystko jej sie pomieszalo - uznala, ze jest druga po Bogu (czyt. Jolly) i biega ustawiajac reszte stada. Najsmieszniej jest podczas zabaw Merry Bell i Balroga - nie odchodzi od Belki ani na krok - biegnie tuz kolo niej z wyrazem: "Podskakujesz!?! Cos sie tobie nie podoba!?! Chcesz w leb!?!" Oczywiscie dla Belki nie jest to zabawne- Co nas zaskakuje, to to, ze Belka jej ulega, tak jakby wiedziala o stanie Wieworki. W innym wypadku krotko by wylasnila ta roznice pogladow miedza nimi. A teraz - po prostu konczy zabawe.... Aby wiec Bure mogly szalec musimy zabierac mloda do pokoju.

I Wiewior wlasnie siedzi w domu, na parapecie i obserwuje zabawy wilczakow. Bo pokazal rozki...

Narvana 06-12-2004 14:48

No to fajnie :)
Rozkreca sie! :cheesy:

Gaga 06-12-2004 16:12

Quote:

Wiewior wlasnie siedzi w domu, na parapecie i obserwuje zabawy wilczakow. Bo pokazal rozki...

Ostatnio wszystko jej sie pomieszalo - uznala, ze jest druga po Bogu (czyt. Jolly) i biega ustawiajac reszte stada. ...

Nic jej sie nie pomieszalo...wszystko jest po bozemu :mrgreen:
Belka miala szanse byc druga "krolowa matka" ale nie skorzystala z szansy ...a skoro nie to Ali wykorzystala okazje...
I Belka slusznie sie zastosowala do zmiany sil...a Ty sie czegos czepiasz Kolezanko :D

Ori 08-12-2004 02:15

Ciekawe jak bedzie po szczeniakach?
czy Bela bedzie gamma ? :twisted:
az sie nie chce wierzyc

Gaga 08-12-2004 09:48

Wiewiórka rulez!!!! :sooo_hapy

z Peronówki 08-12-2004 11:53

Quote:

Originally Posted by Ori
Ciekawe jak bedzie po szczeniakach?
czy Bela bedzie gamma ? :twisted:

Po szczeniakach to Bela bedzie w siodmym niebie, ze przybylo jej tyle pluszowych zabawek, a potem towarzyszy szalenstw. Juzio sie tez nadaje, ale Juzio jest tylko jeden... ;)

z Peronówki 19-12-2004 14:55

Quote:

Originally Posted by Sebastian
Nic jej sie nie pomieszalo...wszystko jest po bozemu
Belka miala szanse byc druga "krolowa matka" ale nie skorzystala z szansy ...a skoro nie to Ali wykorzystala okazje...

Wlasnie ustawilismy "nore" dla Ali. Odwiedzila ja, zaaprobowala i ..olala. Tzn nie doslownie, ale nadal spi ze mna. Nore dziela teraz miedzy siebie Belka, Jolly...i Balrog. Dziewczyny wiedza o co chodzi, ale co sobie mysli mlody... :shock:

Quote:

Originally Posted by Ori
czy Bela bedzie gamma ?

Nie, Belka bedzie Belka.... Ona nie zwraca uwagi na takie szczegoly jak ranga w stadzie. Zawsze robi co chce... ;)

Gaga 19-12-2004 15:00

Quote:

Wlasnie ustawilismy "nore" dla Ali. ;)

OK ..jak nastapi TEN DZIEN to ja poprosze o info, zebym nie wchodzila na wolfdoga....
nie przezyje tego wiec wole nie wiedziec ....
Ide....wroce za ok 8 tygodni ... :sadCyberM :hand

Dreadlock 19-12-2004 19:18

Hej jako ze jestem nowy to nie wiem o co chodzi z Wiewiora??
tzn co jej bylo ????
historia dorastania jest super i kibicuje malej z calych sil :)

z Peronówki 19-12-2004 19:33

Quote:

Originally Posted by Dreadlock
Hej jako ze jestem nowy to nie wiem o co chodzi z Wiewiora?? tzn co jej bylo ????

Wiewor jest psem "z odzysku". Tzn gdy reszta miotu chodzila na szkolenia, wystawy, do miasta, jezdzila na wycieczki, zdobywala umiejetnosci, Wiewior wylegiwal sie na plazy opalajac sie nad brzegiem oceanu. W czerwcu wrocila do nas i jest na ostrej resocjalizacji. Tzn ze z grzecznej i cichej suczki staramy sie zrobic podstepnego zboja. I niezle nam to wychodzi... :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 17:36.