![]() |
Ale jeszcze nie pobila Jolly z fotki "Jolly zla" ..tamto zdjecie ( zwlaszcza w zestawieniu z "Jolly romantic") jest na razie nie do pobicia :)
Gaga |
Quote:
|
Gdzie je można zobaczyć? :P
|
Quote:
|
No Agnieszka dawaj:
PROSIMY PROSIMY PROSIMY trzeba sie ladnie usmiechnac do tych za trza :cheesy: |
Jeszcze nie mialam kiedy ich pstryknac.... 8) Moze jutro zrobie mala sesje zdjeciowa pt. "Moje jedzenie, i tylko MOJE!" :mrgreen:
|
Quote:
tzn. "Jolly zła", itd. ;) |
Quote:
Bo o ile sie nie myle to chodzi o te fotki Jolly: "ZLA" http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/d.../789_JO_20.JPG i "ROMANTYCZNA" http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/d...33DSCF0156.JPG |
Prawda ze slicznosci??? Zestaw jest powalajacy :D
Calkiem jak kiedys na koncertach Queen - najpierw grali "We will rock you" a zaraz potem"We are the champions" - razem bomba! Peronowka ma nadwornego fotografa jakiego kazdy moze pozazdroscic :klatsch Gaga |
Rozbrajające... :mrgreen:
|
Wiewior wlasnie siedzi w domu, na parapecie i obserwuje zabawy wilczakow. Bo pokazal rozki...
Ostatnio wszystko jej sie pomieszalo - uznala, ze jest druga po Bogu (czyt. Jolly) i biega ustawiajac reszte stada. Najsmieszniej jest podczas zabaw Merry Bell i Balroga - nie odchodzi od Belki ani na krok - biegnie tuz kolo niej z wyrazem: "Podskakujesz!?! Cos sie tobie nie podoba!?! Chcesz w leb!?!" Oczywiscie dla Belki nie jest to zabawne- Co nas zaskakuje, to to, ze Belka jej ulega, tak jakby wiedziala o stanie Wieworki. W innym wypadku krotko by wylasnila ta roznice pogladow miedza nimi. A teraz - po prostu konczy zabawe.... Aby wiec Bure mogly szalec musimy zabierac mloda do pokoju. I Wiewior wlasnie siedzi w domu, na parapecie i obserwuje zabawy wilczakow. Bo pokazal rozki... |
No to fajnie :)
Rozkreca sie! :cheesy: |
Quote:
Belka miala szanse byc druga "krolowa matka" ale nie skorzystala z szansy ...a skoro nie to Ali wykorzystala okazje... I Belka slusznie sie zastosowala do zmiany sil...a Ty sie czegos czepiasz Kolezanko :D |
Ciekawe jak bedzie po szczeniakach?
czy Bela bedzie gamma ? :twisted: az sie nie chce wierzyc |
Wiewiórka rulez!!!! :sooo_hapy
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
OK ..jak nastapi TEN DZIEN to ja poprosze o info, zebym nie wchodzila na wolfdoga.... nie przezyje tego wiec wole nie wiedziec .... Ide....wroce za ok 8 tygodni ... :sadCyberM :hand |
Hej jako ze jestem nowy to nie wiem o co chodzi z Wiewiora??
tzn co jej bylo ???? historia dorastania jest super i kibicuje malej z calych sil :) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:36. |