![]() |
Quote:
|
OK, tak 8.-9.11. To dla mnie nie jest problem.
|
Wtedy jest Poznań i międzynarodowa . Choc pewnie nie wszyscy jada. Teraz bedzie ciezko znalezc dobry termin.
|
Quote:
|
Tak powiem, jak Gia - kazdy muszy wabrac, co jest dla jego psa lepsze i wazniejsze. Czy jedna wystawa, czy jeden trening weekendowy. :daysmile
|
ja jestem za 15-16.
|
Goša, kiedy to najlepiej pasuje ciebie ?
|
No dla niektorych wystawa jest tez np latwiejsza w ich stanie.. Bo na ringu biegasz jedno kuleczko i to delikatnym truchcikiem, po np. porodzie po miesiacu czasu to bedzie mozliwe, ale bieganie na szkoleniu.. No coz.. wiec my jestesmy uzaleznieni, nasza obecnosc od daty szkolenia, no chyba, ze ktos za mnie z nimi pobiega ;)
|
Jeśli chodzi o mnie to termin nie gra roli bo wszystko zawsze można pogodzić i z czegoś zrezygnować. Tak jak powiedział Pavel. Wszystko też zależy od tego jaka będzie pogoda. Ja mam możliwość zrobienia tego u siebie 50 km od Warszawy. Jak będą chętni to nie ma sprawy. Tylko dla Pavla to troche daleko ale wolfin ma bliżej. :)
|
kolejne spotkanie- w Twardogorze :p
|
Quote:
|
To jest wiocha. W domu sie miejsca troche znajdzie w razie czego są materace i siano. Myśle, ze spokojnie około 20-30 osób by się pomieściło.Wszystko zalezy jaka będzie pogoda.
W dziale prasowym są już informacje na temat kalendarza. zapraszam wszystkich chętnych. |
Ja rowniez jak cos oferuje swoje miejsce.. Nocleg jest, miejsce do treningow tez, jesli powiecie jakie potrzebne bylyby przeszkody daloby sie to tez bez problemu zrobic no i wogole..
|
Kochani to kiedy?? Może skoro ma nas szkolić Pavel, niech on wybierze najlepszy dla siebie termin? Bo nie wiem czy zgłaszać dziewczynę do Poznania :)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:46. |