Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport i szkolenie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   szkolenie much (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=840)

z Peronówki 07-06-2004 22:25

Quote:

Originally Posted by Ori
Amber skonczyl PT z ocena doskonala! :cheesy:
nie chce sie chwalic ale byl najlepszy na kursie :D

GRATULACJE!!!
No to przygotowanie na oboz juz ma.... :mrgreen:

z Peronówki 14-06-2004 20:34

Quote:

Originally Posted by Ori
No i po strachu!
Amber skonczyl PT z ocena doskonala! :cheesy:

HEH - wlasnie dowiedzialam sie czegos, o czym Ela zapomniala wspomniec. A mianowice, Amber nie tylko dostal doskonala, ale tez zakonczyl egzamin jako najlepszy pies (ma za to piekny puchar). A stawka byla delikatnie mowiac bardzo ostra, bo do egzaminu podeszlo 20 psow z kursu i okolo 15 eksternistycznie...
Oj, Ela, slabe PR... :wink:

Ori 16-06-2004 15:59

E... nie chce go tak chwalic, bo jeszcze uslyszy :wink:

Ori 25-06-2004 09:19

Doszly mnie sluchy, wlasnie a propos szkolenia, ze moj maly Amberek jest psem o "bardzo trudnym charakterze"( podobno ja tez - ciesze sie ze ktos to wreszcie docenil :twisted: )

Staram sie ale jakos nie moge tego dostrzec
moze chodzi o ta kupke na schodach ?
albo o pogryziona pileczke?
nie, to pewnie dlatego ze milosc mnie zaslepia :wink:

Dajcie mi dobrzy ludzie jakies wskazowki,
jak to dostrzec i co zaradzic?
Margo, Ty jako hodowczyni ukrywalas to przede mna ???
Moze ktos ma wilczaka z lepszym charakterem ? i cos doradzi?

czekam steskniona porad i krytyki :o

z Peronówki 25-06-2004 11:52

Quote:

Originally Posted by Ori
Doszly mnie sluchy, wlasnie a propos szkolenia, ze moj maly Amberek jest psem o "bardzo trudnym charakterze"

Amber wilczakiem o trudnym charakterze? Co to? "Zemsta Owczarkarzy"? :mrgreen:

Gaga 25-06-2004 13:42

Ale numer !!! :D
Powiedz Elu coś więcej ? Ja co prawda się nie wypowidam - za mało z Wami przebywałam, więc mnie pewnie zaślepiła hm.....uprzejmość pierwszych spotkań :shock:

Ale jak to czytam to się zastyanawiam..może powinnam się trzymac z daleka?....może macie zły wpływ na innych? :mrgreen:
buziaki
Gaga z Giga - obie o niezłym charakterrrrrku

z Peronówki 26-06-2004 14:31

Quote:

Originally Posted by Gagazpracy;)
Ale numer !!! :D
Powiedz Elu coś więcej ? Ja co prawda się nie wypowidam - za mało z Wami przebywałam, więc mnie pewnie zaślepiła hm.....uprzejmość pierwszych spotkań :shock:

Nie zaslepila... :cheesy: Moge spokojnie powiedziec, ze nie jest on trudny do szkolenia nawet na jak wilczaka. Ba, porownujac go do innych pracujacych psow (takze innych ras) to calkowita plastelinka - to nie border collie, czy ON, ale szkoli sie bardzo latwo. Zreszta mamy tu Pavla, ktory moze potwierdzic, ze charakter Amberka to jeszcze nic w porownaniu do psow uzytkowych, ktore mozna spotkac na szkoleniach w Czechach. Dziwne jest wiec, jesli slowa "trudny charakter" uzywa do niego szkoleniowiec. Bo jesli kadra u nas nie radzi sobie z 'Amberkami', to co dopiero jak dostana do reki prawdziwego szkoleniowego zabijake (cietego uzytkowego ONA, czy maliniaka)... :twisted:

Generalnie cala sprawa dotyczy standardowej walki: ZK kontra OSP. I jesli masz ochote to tutaj znajdziesz wiecej szczegolow...
wrażenia z egzaminu PT w poznańskim oddz. Zw.Kyn.

Gaga 26-06-2004 22:31

Noooooooo..przeczytałam .....tradycyjne polskie bagienko :shock:
jak czytałam to poczuła sie jak podczas zawodów organizowanych przez AKI ....niedobrze się robi ........właściwie to nie będe nawe wchodzic w dyskusje -
ludzie ludiom...i tak dalej ...
Tym bardziej gratuluje Eli i Amberowi pirewszego miejsca....
pozdrawiam
gaga

Ori 26-06-2004 23:47

No to nie musze juz nic wyjasniac.
Sami widzicie jaki to poziom .
Generalnie chodzi wlasnie o te przepychanki ( ktore mnie wlasciwie nie dotycza ) ale tez o to zeby zatuszowac brak kompetencji.
Ciesze sie ze jestem poza tymi ukladami!

A Amberek i tak jest najlepszy :cheesy:

All times are GMT +2. The time now is 07:14.