![]() |
Quote:
No to przygotowanie na oboz juz ma.... :mrgreen: |
Quote:
Oj, Ela, slabe PR... :wink: |
E... nie chce go tak chwalic, bo jeszcze uslyszy :wink:
|
Doszly mnie sluchy, wlasnie a propos szkolenia, ze moj maly Amberek jest psem o "bardzo trudnym charakterze"( podobno ja tez - ciesze sie ze ktos to wreszcie docenil :twisted: )
Staram sie ale jakos nie moge tego dostrzec moze chodzi o ta kupke na schodach ? albo o pogryziona pileczke? nie, to pewnie dlatego ze milosc mnie zaslepia :wink: Dajcie mi dobrzy ludzie jakies wskazowki, jak to dostrzec i co zaradzic? Margo, Ty jako hodowczyni ukrywalas to przede mna ??? Moze ktos ma wilczaka z lepszym charakterem ? i cos doradzi? czekam steskniona porad i krytyki :o |
Quote:
|
Ale numer !!! :D
Powiedz Elu coś więcej ? Ja co prawda się nie wypowidam - za mało z Wami przebywałam, więc mnie pewnie zaślepiła hm.....uprzejmość pierwszych spotkań :shock: Ale jak to czytam to się zastyanawiam..może powinnam się trzymac z daleka?....może macie zły wpływ na innych? :mrgreen: buziaki Gaga z Giga - obie o niezłym charakterrrrrku |
Quote:
Generalnie cala sprawa dotyczy standardowej walki: ZK kontra OSP. I jesli masz ochote to tutaj znajdziesz wiecej szczegolow... wrażenia z egzaminu PT w poznańskim oddz. Zw.Kyn. |
Noooooooo..przeczytałam .....tradycyjne polskie bagienko :shock:
jak czytałam to poczuła sie jak podczas zawodów organizowanych przez AKI ....niedobrze się robi ........właściwie to nie będe nawe wchodzic w dyskusje - ludzie ludiom...i tak dalej ... Tym bardziej gratuluje Eli i Amberowi pirewszego miejsca.... pozdrawiam gaga |
No to nie musze juz nic wyjasniac.
Sami widzicie jaki to poziom . Generalnie chodzi wlasnie o te przepychanki ( ktore mnie wlasciwie nie dotycza ) ale tez o to zeby zatuszowac brak kompetencji. Ciesze sie ze jestem poza tymi ukladami! A Amberek i tak jest najlepszy :cheesy: |
All times are GMT +2. The time now is 07:14. |