![]() |
:(:(:(:([*]
Nigdy Jej nie zapomnimy :(:(:( |
Magda! Nie znałam Dony osobiście, podziwiałam JĄ tylko na zdjęciach!
Tak strasznie mi przykro! Brak słów a tysiące myśli, gdy odchodzi przyjaciel. Trzymaj się! Mnie od razu z oczu kap, kap... Hexeann & Mentall :heul |
strasznie nam przykro...
:([*] |
Magdalenko bardzo mi przykro, jedyne co moge pocieszającego powiedzieć to, że miałyście o tyle szcześcia, ze to przyszło szybko i w miare bezbolesnie.. Wiem, co mowie,bo jak bylam mala nasza suke kalkaza prawie rok probowalismy uratowac, zadne operacje,leki i inne nie pomoglo,a bol byl przeogromny i widok marniejacego tak wspanialego psa..-miala raka macicy. Dona byla wspaniala i piekna, taka też na zawsze pozostanie w waszych myslach, wspomnieniach i sercach, a to najwazniejsze..
Wspólczujemy.. [*] |
Magda, bardzo mi przykro:(
|
Wiem co czujesz...trzymaj się:cry:
|
Jestem zszokowonana tą wiadomością. Współczuję Wam i przykro mi jest okropnie.
|
aa....
hm no tak szok muszę przyznać, że szok ... i nie wiem co powiedzieć... Nawet zastanawiałem się co się dzieje.... jakby co macie nas. Liczcie na nas...na wilczakową rodzinę |
Dear Magda,
there are no words to express this sadness :cry:.. Take care and don't give up.. My warmest condolences, Justina |
Tak strasznie, strasznie mi przykro.....
|
Magda dopiero dziś dotarły do nas te smutne wieści. Strasznie nam przykro :( Trzymajcie się
|
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...__438745_n.jpg
Taka widzialam ja pierwszy raz w sieci i taka pozostanie w pamieci Zegnaj Donko, wyjemy za toba z zalu :wolf:wolf:wolf |
Magdo, Andrzeju
tak bardzo mi przykro, rozstanie z Doną nadeszło zbyt szybko....[*] |
Magda,Andrzej, bardzo nam przykro.
Wiemi co czujete. Wspólczujemy.. Ingrida i Linas |
Bardzo nam przykro z powodu Dony.
A Was serdecznie pozdrawiamy. Ewa,Wojtek i Hammar |
I have no words :'(
My condolences [*] |
Przykro mi :cry:
|
Madziu, jest mi bardzo bardzo przykro, nigdy nie zapomnę Donki :cry:
Halszka |
Ja tak jak Asaurus ... śpieszmy się ... nie dowiemy się, który dzień będzie dniem ostatnim... Więc traktujmy każdy dzień, jako dzień ostatni...cieszmy się sobą i swoimi psiakami ... To co jest teraz, za moment będzie czasem przeszłym...
|
All times are GMT +2. The time now is 02:49. |