![]() |
A jak on sędziuje? Jeszcze nie spotkałam się z nim na wystawie.. Macie go gdzieś w bazie przy jakimś sędziowaniu?
|
Jupii, doszło zgłosznie, ale znów będę musiała lecieć do nich z dowodem wpłaty wrrr.. I ciekawa jestem co to za utrudnienia w dojeździe do wystawy ...
|
U mnie też dzisiaj doszło:)
|
A ja nie mam :(
|
Bo Ty dalej mieszkasz ;-) Ja pamiętam jak przed jakąś wystawa,którą nie pamiętam, dzień przed mi przyszło, a ja już od piątku byłam w mieście gdzie miała się odbyć wystawa i pociągiem musieliśmy je wysłać by zdążyło.. Choć mieliśmy też faksem przekopiowane ale mogli by go nie uznać więc nie ryzykowaliśmy i daliśmy radę ;)8)
|
Quote:
2007 - Krajowa Wystawa - Olsztyn 2007 - Krajowa Wystawa - Zabrze Wyniki mówią same za siebie. Miejmy tylko nadzieję, że od tego czasu sędzia przeczytał wzorzec i nie będzie kompromitacji przed Słowakami. |
1
Czyli w cz-wie w klasie młodzieży będzie Cora, Jadiel, i kto jeszcze?
|
No ja mogę trochę pomóc:
1 pies z otwartej to Enar spod Dumbiera 1 pies z pośredniej Gryz spod Dumbiera 1 suka z pośredniej to Ishtar z Peronówki i z tego co widziałam w spisie wystawców to wydaje mi się, że są zgłoszeni reprezentanci Jantarowej Watachy, ale to by się zgłosili do dwóch miast? A w Lublinie to stawka strasznie podobna jak z Nowego Dworu |
:/ jak coś to ja mam teraz ten okres wachań nastroju to jak mu tak wybuchnę :lol:
i na wszelki wypadek wydrukuje wzorzec ( żeby nie było drugiej Nitry a la austriak ):twisted: |
W Częstochowie będzie Dębowa reprezentacja - April w dziewczęcej młodzieży, Ali w pośredniej. Hmmm... Gryz... to my może zostaniemy w domu przed tv... :lol:
|
Wystawa w Lublinie 20.04.2008
Anetko życie jest nie nieprzewidywalne, a wystawy to już w ogóle, odkąd na pewnej wystawie dowiedziałam się od sędziego, że jasne oko to wada i tak samo krótkie ucho:x .. To już idę na każdą wystawę, jak na sprawdzenie totolotka ;) Loozik8)
Dodam, że pewnie zaraz po przyjeździe psy będą buszowały po podwórku (ech ten las juz w ogóle nie będzie już miał wiewiórek) i będzie mini sesja zdjęciowa, więc mogę obiecać, że dodam je jak najszybciej ;) |
W Częstochowie zobaczymy chyba jeszcze:
April Dębowa sfora Ali Dębowa sfora Ilmarinen Girios dvasia |
Tak to jest jak się nie odświeża tematu - Dąbki mnie ubiegły :P
|
No nie przeginacie:twisted: czy uważacie że moja nie jest wzorcowa :rock_3:lol::lol:
|
WZORCOWA i WZOROWA !!! :)
|
ja sie tylko śmieje a to czy wzorcowa to mi lata mnie się podoba i tyle :lol:
|
Wystawa już jutro i mam nadzieję, że nie będzie padało... Ja nadal wyczesuję Corę, a sierść nie przestaje wyłazić...
|
Kasia wystawa jest na dworze czy w hali?
|
Sama nie jestem pewna, ale chyba będzie tak, że część ras na hali, a część na dworze.
|
A wiesz ze jeszcze mi nic nie przyszło:evil: ciekawe jakie jaja będą z tym moim zgłoszeniem
|
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |