Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   II Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Kielce 17 - 18.11.2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6791)

shaluka 11-10-2007 19:22

No i to rozumiem!! Musze go kiedys zobaczyc w akcji,on, taki duzy psior zachowujacy sie jak szczeniak? Genialnie to musi wygladac;)

Sssmoku ja z Ishtar i Balim będę napewno. Juz przyszlo mi nawet potwierdzenie zgloszenia

Louve 11-10-2007 19:22

Dzięki za podpowiedź:D
http://i22.tinypic.com/2m3hjsz_th

konek 11-10-2007 19:40

Czy ten plaster to po tych "malutkich" mleczakach:rabit?

Louve 11-10-2007 19:44

Tak.Ale to nie ja ją trzymam na tym zdięciu tylko moja mama(ja miałabym tych plastrów o wiele więcej gdybym w ogóle je nosiła, niestety nie lubię8))

Louve 13-11-2007 20:27

Więc ponawiam temat. Kto z was będzie??? Mam nadzieję, że będzie miot "J" z peronówki:)

Louve 13-11-2007 20:27

Im więcej tym lepiej;)

konek 13-11-2007 22:10

Będziemy z Ereshką :diablotin

sssmok 13-11-2007 22:34

Mnie jednak na 100% nie bedzie :P

Huan 13-11-2007 23:28

Stawka z katalogu: http://www.zkwpkielce.republika.pl/katalog2007.pdf

Psy - młodzież:
ALI Dębowa Sfora
FORAS z Peronówki

Psy - pośrednia:
EURY z Peronówki

Psy - otwarta:
AMON Silesian Wolf
BAILIFF Wilk z Polskiego Dworu

Psy - weterany:
CLIF od Bulizniku CS

Suki - szczeniaki:
CINTRA Wilk z Polskiego Dworu
CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu
CIDARIS Wilk z Polskiego Dworu
CREST Wilk z Polskiego Dworu
CORA z Hvozdecke kotliny
CIRI Wilk z Polskiego Dworu

Suki - młodzież:
APRIL Dębowa Sfora
ISHTAR z Peronówki

Suki - pośrednia:
ERESH z Peronówki
GINGER Dakmat CS

Suki - otwarta:
BETI Wilk z Polskiego Dworu
BARSABEL Wilk z Polskiego Dworu
BELIT Wilk z Polskiego Dworu

Suki - championy:
BEATRIS Vlci Nadeje

shaluka 14-11-2007 00:42

No my będziemy napewno,ale Ishtarka to tak tylko rekreacyjnie,tym razem Aprilka wygram,juz ja to gwarantuje ;) My juz championat mamy ukonczony :D
Ishtarka jedzie tym razem dopingowac Balusia, bo to tu jest dla nas wazna ta wystawa.. tylko jej brakuje nam do J.Ch.Pl. ;) :D
Ach my lowcy tytulow:lol::lol:

anetawron 14-11-2007 13:53

O shaluka fajnie, że bedziesz :) weźmiesz szarego malucha?
No i my się wybieramy, ale zobaczymy czy uda się dotrzeć na miejsce...
Licho jeśli będzie się zachowywało w dalszym ciągu tak skandalicznie to za karę na wystawę nie pojedzie, albo pojedzie i będzie czekało w samochodzie:twisted:.
Norbert zostawił mi pod opieką Aprilkę, jak wróci to się załamie bo Gapcia w ryjek się skaleczyła, spuchła i wygląda jak świnka :(

shaluka 14-11-2007 16:31

Anetka napewno do wystawy jej przejdzie i piekne rysy pyszcza znow bedzie widac;)
Szary 'maluch" to raczej Ishtar, Wilk jest bardziej rudawy :P Teraz to taka mieszanka wilka z lisem :D
Ja napewno bede, a Mlody Twoj napewno sie poprawi,wkoncu pasuje do ringu jak ulal,wiec jakby mial go przegapic :rock_3

shaluka 17-11-2007 18:58

Coz.. zycie jest nieobliczalne.. a problemy jakie przed nami rosna czasem ne do przeskoczenia.. amm Nadzieje ze wizyta byla udana.. no i mowilam ze Aprilka wygra?
Coz..Teraz nie wiem jak bedzie u mnie z wystawami.. pewne problemy urosly do niebotycznych juz rozmiarow :(

wolfin 17-11-2007 19:30

Hej Shaluka to moze cala wstawke juz wygranych znas?

norbertw 17-11-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 111552)
Coz.. zycie jest nieobliczalne.. a problemy jakie przed nami rosna czasem ne do przeskoczenia.. amm Nadzieje ze wizyta byla udana.. no i mowilam ze Aprilka wygra?
Coz..Teraz nie wiem jak bedzie u mnie z wystawami.. pewne problemy urosly do niebotycznych juz rozmiarow :(

Czekaliśmy do ostatniej chwili :(, a w efekcie okazało się, że konkurencja nam sie rozjechała i musieliśmy pomiędzy sobą rywalizować.
Zdradzę tylko, że udało się dzisiaj Aprilce przyćmić Alutka (tzn wskoczyć na falę po odpale w Nowym Dworze :daysmile)

PS. przyznam się, że byłyście ostatnie których byśmy się nie spodziewali:confused: ia poza tym tak liczyliśmy na poznanie młodego wilka....

sssmok 17-11-2007 21:39

Dawac wyniki :P

Louve 17-11-2007 23:08

Cora z Hvozdecke kotliny - lokata 1:)

Gaga 18-11-2007 00:09

Szczeniara poszalala, Brawo :)
A jak sie mloda zachowywala? W hali? W tak duzym zbiorowisku psow? Na rongu? Czy Twoje obawy jakkowliek mialy uzasadanienie czy bylo ok?

shaluka 18-11-2007 01:01

Wolfin ja wiedzialam ze April wygra, czasem potrafie przepowiedziec przyszlosc ..
a my raczej na dluzszy czas opuscimy wystawy.. za duzo probemow domowych..Nie chce by sie to na psiakach odbilo wiec.. musze wziasc sie w garsc.. no ale nie mow my o tym. Kasia super ze mala wygrala i to w tak duzej stawce,jedyna z innego miotu i prosze,juz wygrana!! Gratulacje!!

Norbert Czyli Aprilka juz ukonczyla J.CH.PL czy jej jeszcze cos brakuje? Jest swietna sunia,wiec zasluguje na niego ;)

P.S. A Wilka to tera byscie nie poznali,ale to opisze w jego temacie.
P.S.2 Kasik opisz jak mloda sie zachowala( po wygranej wnioskuje ze bylo lepiejniz przypuszczalas)

wolfin 18-11-2007 01:12

to trzymam kciuki Shaluka zeby wszystko bylo ok.
ale w Wilne bedzies? bo to jiest ostatnia duza wystawa na zakonczenie sezonu i bedzie...mala niespodzianka :)

All times are GMT +2. The time now is 00:36.