![]() |
zaraz Ci napisze na pw, dzieki za gratulacje,mloda jako nagrode otrzymala mozliwosc wytarzania sie w... czyms 'pachnacym' i dzis czekaj mnie zapaszki,ale za to jak sie na poczatku prezentowala,to sie jej nalezy nagroda ;) a nie tylko jakis tam puchar co polyskuje na pólce http://manu.dogomania.pl/emot/z_jezorem.gif
|
:roflmao:rofl3ale chyba nie śpi z tobą w pościeli tak jak Cora ze mną?:shock::lol:
|
bo zauważyłam że lubi się tarzać
http://www.wolfdog.org/pics2/2007/8/...20-2731900.jpg po łapkach8)ale nie martw się może kiedyś jej przejdzie(jak się zestarzeje);) |
Quote:
No nie zazdroszcze przezyc... ale za BOBa skladamy GRATULACJE :) |
Quote:
ale wazne ze dotarlas z wiekszym czy mniejszym opoznieniem i stresem! w dodatku moje gratulacje dla dziewczyny!! byle tak dalej! pozdrawiam! |
Mi nie przeszkadza jej tarzanie,a to zdjecie bylo po tym jak wyszla z blotka,ale tak samo jak Eligo czy Botis i kazdy psiak miał na tym spacerze takie sliczne skarpeteczki;)
Gaga, po trupach,trupach,wiec nie radze nikomu mi teraz podpadac.. To wcale nie jest iluzja do pewnych osob...:twisted: Zubrzyca a gdybys ty wiedzial ile bylo dzwonienia,zalatwiania transportu i kombinowania zeby zdarzyc na ta wystawe.. To glowa mala.. a co do samobojcow.. ehh nie wiem.. nie potrafie nawet o tym pisac,to jest potworne.. :(( Ale lepiej niech wolfdog,zostanie wolfdogiem i nie zmieniajmy tematu.. I tak ogolnie to.. DZIEKI WAM, no to jej pierwsze zwyciestwo mlodziezy w Polsce,bo tak to podbijala słowackie wystawy.. Oby bylo tak dalej:oops: |
Zwyciestwo młodziezy,najlepszy junior w rasie i oczywiscie BOB (zey nei bylo ze jakis bład sie wkradł)
P.S. Przemek narawde jest potrzebna mozliwosc poprawiania swoich postow |
Fajne rzeczy były do kupienia.:)Ja kupiłam podkładkę pod kubek z wilczakiem
|
Quote:
|
Quote:
|
Agnieszka,no czybys ironizowala8)?
Margo zaraz,zaraz :D:D Kasia,a ja mam bryloczek.. choc ostatnio jak bylam w Późnej to go gdzies tam zapodzialm :( I Ishtarak owszem spi ze mna w poscieli( co od jakiegos czasu owocuje codziennym lub co kilka dniowym zmienianiem poscieli) ale ja jestem za bardzo od niej uzalezniona,naszczescie Bali poczul sie mezczyzna i woli nas miec na oku i pilnowac,lezac obok łóżka( bo juz i tak jest malo miejsca,przy tym jak mloda sie rozwala :lol: ) |
Quote:
|
Jupiiii :D
|
Nie, nie ironizuje- sama mam podkładke z Amberem ;). Kiedyś miałam też i kubek, ale ktoś zachylił w szkolnym internacie.... :P
|
Kochana bo rzeczy z wilczakami to unikaty i kto sie oprze wilkowi?
|
Quote:
W sumie sprawcę "kradzieży" podejrzewam już od dawna, ale wciąż nie chce się przyznać :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 22:48. |