![]() |
Quote:
|
Ha ! To bedzie dodatkowa impreza w imprezie :beer :sooo_hapy
A baby jest od 3-6 miesiecy, potwierdzam, zabieraj dzieciaki :) |
No to genialnie!!! To bedzie niezapomniana impreza!!! Wolfin to nic tylko zbierasz kuperek i psiaki, i przyjezdzasz tu, bo nawet torcik bedzie czekal ;)
Igi, to super, nocleg dla ciebie tez sie znajdzie,super ze Grejs tez bedzie.. No widze ze nam sie rozkreca to spotkanko,oj oby tak dalej :D :D |
Quote:
Gdyby i dla nas znalazł sie jakis ciemny caisny kącik , to chętnie bym z Fioną przyjechał Wojtek:? |
A ja mam bardzo głupie pytanie - bić po głowie jakby co...
A można by wpaść i poznać Was i Wasze psy?:oops: |
Wojtek,nie ma sprawy :)
Angel tez mozesz wpasc,tylko nocleg jest raczej dla ludzi z psiakami.. wiadomo,czlowiek sie wszedzie odnajdzie a z psiakiem trudniej ;) A jak tylko odkryje jak sie zmienia post to dopisze do lity kolejne osoby, bo juz jest kogo dopisywac ;) |
Nocleg to nie problem... :) Chciałam tylko wiedzieć czy obcych też wpuszczacie.
|
Wiec jak na razie wyglada to tak:
Gaga i Cheitan Alakra i Cayo Aneta i Jadiel (+ obstawa w postaci 3 osob ;) ) Sssmoku ze swoimi facetami Joanna i Dewi Narvana i Garuda Igi i Grejs Wojtek i Fiona agelsdream i może Wolfin + 2 (3) psy mlodziec cheitankowa - 2 psy + 4 osoby synek Barona Raps - 1 pies + 3 ludzie Czekam na potwierdzenia i dalsze zgloszenia ;) :D |
Ja muszę uściślić- Cheitan + 2 osoby :) - alwe spać możemy razem (chyba) :lol:
|
Quote:
|
Uwaga mały offtop.
Dzięki :roll: Głupio mi tak trochę, ale nie chcę tylko o nich czytać i oglądać obrazków - chcę je poznać i poznać ludzi, którzy je kochają. Może wtedy zrozumiem co mnie tak strzeliło, że teraz snuję plan roczno - dwuletni, żeby wszystko było gotowe dla psa. |
Quote:
Zawsze i wszędzie najlepiszym sposobem jest poznanie organoleptyczne. Na wystawach zwykle jest pospiech, latanina a na spotkaniu czas i mozliwości zobaczenia różnych sytuacji. Ostatnio w Otwocku mozna było zobaczyc i słodkie i mniej miłe sytuacje, pewnie bedzie tak i we wrześniu :) Więc przyjeżdzaj :) Shaluka - sorry, że tak sobie zapraszam jak nie ja gospdarze :) Jakby co podzielke sie miejscówka ;) |
Gaga nie ma sprawy,po prostu dostałam zezwolenie oficjalne na przechowaniu 20 osob,ale da rade powiększyć ta liczbę ;) wiec nie bójcie nic miejsce jest.. ale czy w kupie nie jest milej??? ;>
Gaga,nie ma sprawy, juz jest uwzgledniona Wasza trojka(dwoje ludziów i psiowilk ;) ).. Ehh zebym jeszcze umiala zmieniac posty to bym juz to na l;iscie uwgzlednila.. no a teraz poczekam na nastepne zgloszenia i na nastepnej liscie bedziecie zapisani jak nalezy |
Quote:
|
Shaluka, jeśli to jeszcze możliwe dopisz Forasa + 2 osoby. Z góry dziękujmy :lol:
|
Nas tym razem nie zabraknie.... :D
Wiec dopisujemy do spotkania 2 osoby i....duzo wilczakow... 8) |
No i żeby był komplet ( prawia) dopisz Imbusa Sławka I Kasię. Nie ominiemy taaakiego spotkania ( zwłaszcza z siostrą):lol:
|
Wiec jak na razie wyglada to tak:
Cheitan + 2 Alakra + 2 Jadiel obstawa w postaci 4 osob Jabber + 2 Dewi + 1 (+2?) Garuda + 1 Grejs + 1 Fiona + 1 Forasik + 2 Imbus + 2 Margo i Przemek ( + 4 ) Ishtar + 1 Iowa +1 Angelsdream +1 może: Wolfin + 2 (3) psy mlodziec cheitankowa - 2 psy + 4 osoby synek Barona Raps - 1 pies + 3 ludzie Coraz bardziej mi sie to podoba, dawajcie moze to bedzie mini spotkanie jak w Peronowce,sa juz pomysly na zabawe ;) bedzie nawet czesc artystyczna :twistedevil: Wiec czekam na dalsze potwierdzenia :D Szasztin to ja rozumiem,taka postawa mi sie podoba ;) trza bedzie uczcic nasza młodziez ;) Na razie spotkanie liczy sobie : Wilczakow: 22 Ludziów: 32 |
Angalsdream +1 narzeczony :)
|
kurcze, ile osób:shocked- ile bestii na jeden dzień :Help_2
jak wszyscy, to wszyscy - i babcia też :hand poproszę o dopisanie, jeżeli jeszcze możliwe 1 osoba + 1 bestia (może być wspólne spanie) z bestią oczywiście :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 23:56. |