![]() |
gratulujemy :)
Poznej bedzie juz tylko... lepiej :) |
Jeśli Hera "zamknęła sie w sobie" tylko na jakiś czas to dobry znak. Oswoiła sytuację i juz dalej będzie lepiej. To żadna tragedia jak szczenior wymięka. Gorzej gdy NIC sie nie poprawia. A każda poprawa cieszy .. bo to w końcu nasze psy i my chcemy aby czuły sie dobrze :)
Dramat zaczyna sie gdy za kazdym razem psiak jest spanikowany i nic nie da się z tym zrobic :( Trzymamay kciuki za poprawe samopoczucia młodej :) p.s. pamietaj o smaczkach.. potrafia czynic cuda w połaczeniu z pogłaskaniem, pogadaniem do malucha :) A żaden sędzia na świecie nie skrytykuje Cie za skarmianie smaczkami psa na ringu :) |
Nie będę zaczynała nowego tematu i pochwalę się tutaj.
Dzisiaj odbyła sie wystawa w Świętochłowicach sędziował George Kostopoulos i uwierzcie sędziował bardzo dziwnie ale ma prawo :p Nie będę nic pisała na temat innych psów niech właściciele sami się pochwalą bo na prawdę jest czym miałam100% racje co do Quote:
Nasza Herunia dostała ocenę wybitnie obiecującą , wyżełek natomiast przywiózł srebro :p Hera dzisiaj była super wyluzowana już się nie stresowała Fori byłaś wołana na porównanie Zdjęcia dam dopiero jutro bo już dzisiaj nie mam siły |
Quote:
Wg mnie niesłusznie dał Forasowi bdb, wyglądał dzisiaj świetnie. |
Quote:
Zeby, trzonowe tez, sprawdzaja Slowacy wiec w sumie to nie taka wielka ekstrawagancja :) A jak reszta wynikow? |
All times are GMT +2. The time now is 08:55. |