Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Krajowa Wystawa Psów Pasterskich - Świerklaniec 15.09.2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6251)

Narvana 15-09-2007 16:34

gratulujemy :)
Poznej bedzie juz tylko...
lepiej :)

Gaga 15-09-2007 19:16

Jeśli Hera "zamknęła sie w sobie" tylko na jakiś czas to dobry znak. Oswoiła sytuację i juz dalej będzie lepiej. To żadna tragedia jak szczenior wymięka. Gorzej gdy NIC sie nie poprawia. A każda poprawa cieszy .. bo to w końcu nasze psy i my chcemy aby czuły sie dobrze :)
Dramat zaczyna sie gdy za kazdym razem psiak jest spanikowany i nic nie da się z tym zrobic :(
Trzymamay kciuki za poprawe samopoczucia młodej :)

p.s. pamietaj o smaczkach.. potrafia czynic cuda w połaczeniu z pogłaskaniem, pogadaniem do malucha :) A żaden sędzia na świecie nie skrytykuje Cie za skarmianie smaczkami psa na ringu :)

aneta1 16-09-2007 18:54

Nie będę zaczynała nowego tematu i pochwalę się tutaj.
Dzisiaj odbyła sie wystawa w Świętochłowicach sędziował
George Kostopoulos i uwierzcie sędziował bardzo dziwnie ale ma prawo :p Nie będę nic pisała na temat innych psów niech właściciele sami się pochwalą bo na prawdę jest czym miałam100% racje co do
Quote:

Dużą pochwałę muszę dać właścicielom Amalki i Asty to co było a jest teraz to niebo a ziemia suki są super (jak tak dalej pójdzie to konkurencjo bój się :))
ale niech sami wam opowiedzą
Nasza Herunia dostała ocenę wybitnie obiecującą , wyżełek natomiast przywiózł srebro :p
Hera dzisiaj była super wyluzowana już się nie stresowała
Fori byłaś wołana na porównanie
Zdjęcia dam dopiero jutro bo już dzisiaj nie mam siły

Sariel 16-09-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 104909)
Dzisiaj odbyła sie wystawa w Świętochłowicach sędziował
George Kostopoulos i uwierzcie sędziował bardzo dziwnie ale ma prawo :p

fakt, dziwnie. Miał nawet swoją mało atrakcyjną zabawkę, którą chciał zainteresować każdego psa z osobna, a ponadto: dokładnie oglądał sierść i skórę oraz ZĘBY TRZONOWE każdego psa, podnosił ogon, obmacywał. Faktycznie sędziował w asyście polskiej sędziny, tak mi się wydaje.

Wg mnie niesłusznie dał Forasowi bdb, wyglądał dzisiaj świetnie.

Gaga 16-09-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by panodfiony (Bericht 104913)
fakt, dziwnie. Miał nawet swoją mało atrakcyjną zabawkę, którą chciał zainteresować każdego psa z osobna, a ponadto: dokładnie oglądał sierść i skórę oraz ZĘBY TRZONOWE każdego psa, podnosił ogon, obmacywał. Faktycznie sędziował w asyście polskiej sędziny, tak mi się wydaje.

Wg mnie niesłusznie dał Forasowi bdb, wyglądał dzisiaj świetnie.

Siersc?? OOo to moze dzis wlasnie Chey zarwalby swoja statystyczna "bdb" ? ;D
Zeby, trzonowe tez, sprawdzaja Slowacy wiec w sumie to nie taka wielka ekstrawagancja :)
A jak reszta wynikow?

All times are GMT +2. The time now is 08:55.