![]() |
Wy mnie straszycie Belka :roflmao :rofl3 nie zartujcie.....
Daiva- w tej kategorii to stawialabym na Ciemne Zlo.... No! To pierwsze miejsca mamy juz ustalone....poprosze o inne zapowedzi rywalizacji bo dla tych to nawet nie wiem czy bedzie mi sie chcialo ruszac z domu ;p...w koncu puchary mozecie podeslac poczta :mrgreen: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
ale zeby puchary poczta.... to moze robimi spotkanie inter-medialne-przez internet :mrgreen: |
Quote:
A mam nadzieję, że pojedziemy! (wreszcie) Tylko kurczę trzeba będzie zdążyć na 28 na wystawę w Białysmtoku :mrgreen:. |
Quote:
|
Zawody na najbardziej wybrednego wilczaka? Konkurencje bylyby stopniowane, najpierw wszystkie dostaja karme, potem karme z okrasa, serdelki, kielbasa, miesko gotowane, szyneczka, miesko surowe itd.....co tylko zdola miejscowa masarnia zrealizowac :mrgreen:
Zwyciezca zostanie ten, ktory najdluzej oprze sie frykasom;p |
Quote:
|
...no to mój Varg :mrgreen:
Mnóstwo rzeczy dostawał :mrgreen:, nic mu nie smakuje :madgo :eviltongue |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
(z slynej historii moich podroz po Lodzi i orentowane sie tam:mrgreen: ) |
No a co z konkurencją: kto "upoluje" ze stołu najwięcej jedzonka? Liczy się pomysł, "uśpienie" uwagi właściciela, okrążenie, zaganianie itp fortele wymyślone przez wilczaki.
Aja ma tu dobre wyniki i jak jeszcze po drodze zdarzy się jakieś spotkanie, to ma szansę poćwiczyć przed występami. |
Hurá !!!!! Hurá !!!!! :P
Ten vikend,to jest nejlepsi dny roku !!!! :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
:smokin :all_coholic :ylsuper :beerchug2 :ffod :beer |
:-) Jesli przyjmiecie nas mimo, ze zaniedbaliśmyh forum.. 8) to chętnie się zjawimy z naszymi dwoma potworami :D o ile praca pozwoli, ale bardzo chcemy :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:25. |