Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkanie w Późnej - 25.-27. sierpnia 2006 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3369)

Gaga 28-02-2006 21:39

Wy mnie straszycie Belka :roflmao :rofl3 nie zartujcie.....
Daiva- w tej kategorii to stawialabym na Ciemne Zlo....
No! To pierwsze miejsca mamy juz ustalone....poprosze o inne zapowedzi rywalizacji bo dla tych to nawet nie wiem czy bedzie mi sie chcialo ruszac z domu ;p...w koncu puchary mozecie podeslac poczta :mrgreen:

z Peronówki 28-02-2006 21:51

Quote:

Originally Posted by Gaga

Gaga, ona potrafi cos, czego nawet Chey nie umie: pozyskiwac kalorie z powietrza, a czasem takze dzieki fotosyntezie... :mrgreen:

Quote:

No to do konkurencji wstawiam Ali, a w psach Balroga.... 8)

wolfin 28-02-2006 21:52

Quote:

No! To pierwsze miejsca mamy juz ustalone....poprosze o inne zapowedzi rywalizacji bo dla tych to nawet nie wiem czy bedzie mi sie chcialo ruszac z domu ;p...w koncu puchary mozecie podeslac poczta :mrgreen:

super mam konkurenta!!!

ale zeby puchary poczta....
to moze robimi spotkanie inter-medialne-przez internet :mrgreen:

Agnieszka 28-02-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by wolfin
a to takim raze ja z Harka poprosze o zawody"pies niejadek", i myszle ze od razu wygraliszmi, tylko chodzi o to ze 3 dni na zawody niewystarci...
ona umie i dluzej nic nie jesc :twisted:

Ojj, jeśli z Vargiem też pojedziemy, to mogą być niezłe zawody jeśli chodzi o nie jedzenie... :roll: :twisted:
A mam nadzieję, że pojedziemy! (wreszcie)
Tylko kurczę trzeba będzie zdążyć na 28 na wystawę w Białysmtoku :mrgreen:.

z Peronówki 28-02-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Ojj, jeśli z Vargiem też pojedziemy, to mogą być niezłe zawody jeśli chodzi o nie jedzenie... :roll: :twisted:

Ehhhh.... z takimi psami to odpada cala zabawa z aportowaniem serdelkow... ;) Plucie granulami na odleglosc tez odpada... Teraz bedziemy cos musieli wymyslec specjalnie dla Ali, Harki, Varga, Dewi i Balroga.... ;)

Gaga 28-02-2006 23:45

Zawody na najbardziej wybrednego wilczaka? Konkurencje bylyby stopniowane, najpierw wszystkie dostaja karme, potem karme z okrasa, serdelki, kielbasa, miesko gotowane, szyneczka, miesko surowe itd.....co tylko zdola miejscowa masarnia zrealizowac :mrgreen:
Zwyciezca zostanie ten, ktory najdluzej oprze sie frykasom;p

Huan 28-02-2006 23:48

Quote:

Tylko kurczę trzeba będzie zdążyć na 28 na wystawę w Białysmtoku :mrgreen:.

Wystawa w Bialymstoku jest w niedziele, 27. sierpnia, czyli w dzien, w ktory planowana jest bonitacja u nas.

Agnieszka 28-02-2006 23:51

...no to mój Varg :mrgreen:
Mnóstwo rzeczy dostawał :mrgreen:, nic mu nie smakuje :madgo :eviltongue

Agnieszka 28-02-2006 23:53

Quote:

Originally Posted by Przemek
Wystawa w Bialymstoku jest w niedziele, 27. sierpnia, czyli w dzien, w ktory planowana jest bonitacja u nas.

Faktycznie, pomyliłam dzień. Szkoda.

Joanna 01-03-2006 09:40

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

Gaga, ona potrafi cos, czego nawet Chey nie umie: pozyskiwac kalorie z powietrza, a czasem takze dzieki fotosyntezie... :mrgreen:

Quote:

No to do konkurencji wstawiam Ali, a w psach Balroga.... 8)

Jak juz sie licytujemy, to wystrasze konkurencje: od 2 tyg. Ciemne Zlo nie je wiecej niz pol kubka karmy+2 lyzki ryzu z miesem i wazywami na zachete. DZIENNIE! I tryska energia! To chyba najtanszy W ZYWIENIU wilczak wszechczasow. Bo jednak bije na glowe mamusie, ktora NA PEWNO coś zdobywa na boku :mrgreen:

z Peronówki 01-03-2006 14:12

Quote:

Faktycznie, pomyliłam dzień. Szkoda.

Oczywiscie rozumiem, ze to "szkoda" to odnosnie wystawy... ;)

Quote:

Originally Posted by Joanna
Bo jednak bije na glowe mamusie, ktora NA PEWNO coś zdobywa na boku :mrgreen:

No fakt - od kur Belka nauczyla sie, jak znajdowac ziarenka. Kozy pokazaly jej, ze korzonki tez sa OK. Koty nauczyly lapac myszy. A Belka sama odkryla jak po deszczu scigac po podworku dzdzownice (doskonale zrodlo bialka). :twisted: :mrgreen:

wolfin 07-03-2006 20:22

Quote:

Originally Posted by DanielZ
będzie bieg na orjetacje ? :) bo jak nie to nieprzyjade :)

takim razie ja poprosze dla mnie nocne zawody, tylko jest potrzebny postawiony znak "Pabianice"-to jest potrzebne w tym przypadku jesli zablakam sie. Bedzie mnie mozna znales przy tym znaku. :mrgreen: bo ja juz wiem gdzie sa "Pabianice" i zawsze ich znajde :cheesy:

(z slynej historii moich podroz po Lodzi i orentowane sie tam:mrgreen: )

joke 08-03-2006 15:21

No a co z konkurencją: kto "upoluje" ze stołu najwięcej jedzonka? Liczy się pomysł, "uśpienie" uwagi właściciela, okrążenie, zaganianie itp fortele wymyślone przez wilczaki.
Aja ma tu dobre wyniki i jak jeszcze po drodze zdarzy się jakieś spotkanie, to ma szansę poćwiczyć przed występami.

Edenseveru 09-03-2006 20:47

Hurá !!!!! Hurá !!!!! :P
Ten vikend,to jest nejlepsi dny roku !!!! :twisted:

z Peronówki 14-03-2006 18:19

Quote:

takim razie ja poprosze dla mnie nocne zawody, tylko jest potrzebny postawiony znak "Pabianice"-to jest potrzebne w tym przypadku jesli zablakam sie. Bedzie mnie mozna znales przy tym znaku. :mrgreen: bo ja juz wiem gdzie sa "Pabianice" i zawsze ich znajde :cheesy:

OK, pogadam z rodzinka z Pabianic, aby przywiezli nam te tabice.... :D

Quote:

Originally Posted by joke
No a co z konkurencją: kto "upoluje" ze stołu najwięcej jedzonka? Liczy się pomysł, "uśpienie" uwagi właściciela, okrążenie, zaganianie itp fortele wymyślone przez wilczaki.

OJ, pomysl niezly, ale wiem, ze konkurencja bedzie bardzo ostra.... 8) :) Juz teraz rozpoczynajcie wiec ostry trening... :mrgreen:

Quote:

Originally Posted by Edenseveru
Hurá !!!!! Hurá !!!!! :P
Ten vikend,to jest nejlepsi dny roku !!!! :twisted:

...i w tym roku bedzie jeszcze lepszy.... Nie ma zadnych wystaw w Niemczech, Czechach i Slowacji, a w Polsce tez zadnej waznej.... Juz teraz zglosilo sie duzo chetnych.... a bedziemy swietowac 3 dni, a nie tylko 2.... :mrgreen:
:smokin :all_coholic :ylsuper :beerchug2 :ffod :beer

leśniczyna 20-07-2006 16:27

:-) Jesli przyjmiecie nas mimo, ze zaniedbaliśmyh forum.. 8) to chętnie się zjawimy z naszymi dwoma potworami :D o ile praca pozwoli, ale bardzo chcemy :mrgreen:

z Peronówki 20-07-2006 22:58

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
:-) Jesli przyjmiecie nas mimo, ze zaniedbaliśmyh forum.. 8)

:shock: Alez nawet nie macie co myslec, ze sie nie pojawicie! :P Pamietajcie, ze nasze mafijne macki siegaja baaaardzo daleko... :twisted: :mrgreen:

wolfin 21-07-2006 08:13

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
:-) Jesli przyjmiecie nas mimo, ze zaniedbaliśmyh forum.. 8) to chętnie się zjawimy z naszymi dwoma potworami :D o ile praca pozwoli, ale bardzo chcemy :mrgreen:

a ja bede nie skromna i przypomnie, ze kto to z strony morza obiecowal przywiesc i poczestowac litwinke wodka z zlotem :wink: nie wie cie kto to byli? :cheesy:

z Peronówki 21-07-2006 11:28

Quote:

a ja bede nie skromna i przypomnie, ze kto to z strony morza obiecowal przywiesc i poczestowac litwinke wodka z zlotem :wink: nie wie cie kto to byli? :cheesy:

Hmmmm.... Racja - na nastepne spotkanie Trojmiasto obiecalo zatankowac do kanistrow Goldwasser zamiast ropy.... :mrgreen:

Joanna 21-07-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

Hmmmm.... Racja - na nastepne spotkanie Trojmiasto obiecalo zatankowac do kanistrow Goldwasser zamiast ropy.... :mrgreen:

Dobrze, że przypomniałaś! Idę nastawiać bimber. Szkoda, że 100 litrowy reaktor jest zajęty jakimś farmaceutykiem. Ale nieszkodzi, mamy jeszcze kilka 50 litrowych, które się nudzą. Chłodnica itp już zwarte i gotowe :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 14:25.