Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkanie w Późnej - 12-14.09.2003 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=292)

Huan 01-09-2003 21:47

Wystawa w Zielonej - 14. września

Witam,

Wiadomość z ostatniej chwili: na wystawę w Zielonej Górze jest
zgłoszonych 16 wilczaków. Rozpis klas później, jak ludzie w naszym
oddziale trochę ochłoną. :)))

Pozdrawiam,
Przemek

Ori 04-09-2003 00:07

Dlaczego tylko 16 z 25 ktore przyjada???
Ela i Ambere

z Peronówki 04-09-2003 18:27

Quote:

> Dlaczego tylko 16 z 25 ktore przyjada???
> Ela i Ambere
Rozne sa tego powody - glownie dlatego, ze do konca nie bylo wiadomo, czy te
osoby przyjada (niektore psy zglaszalismy "po znajomosci" na dlugo po
terminie nadsylania zgloszen ;))) ). 5 wilczakow nadal jest niepewnych i o
ich przyjezdzie zadecyduje ten tydzien.....

Pozdrawiam,
Margo

z Peronówki 07-09-2003 23:40

Re: Spotkanie w Poznej

Quote:

Originally Posted by Margo
Nie
dziwiloby to, ale nasza prosba o umieszczenie informacji o spotkaniu na
czeskich stronach klubowych i w biuletynie zostala przez redakcje puszczona
mimo uszu i zbojkotowana....

OK, sprawa jest juz wyjasniona... :cheesy:

z Peronówki 07-09-2003 23:46

OK, no to podaje stawke na wystawe w Zielonej Gorze:

PSY
====

- klasa mlodziezy
AMBER WOLF z Peronowki
HARRY Kollarov dvor

- klasa otwarta
DRAGON Eden severu
IKY od Uhoste

- klasa championow
BOLTON Eden severu
HOKY z Molu Es

SUKI
====

- klasa szczeniat
IOWA Eden severu

- klasa mlodziezy
ANDARIEL WOLF z Peronowki
BERTA z Vlci chaloupky
CIRA Sedy chlup
CONNIE Sedy chlup
CAREY Sedy chlup
HALLA Kolarov dvor

- klasa posrednia
MERRY BELL z Molu Es

- klasa otwarta
JULIE z Litavske kotliny

- klasa championow
JOLLY z Molu Es

Pozdrawiam,
Margo

z Peronówki 07-09-2003 23:47

Najwazniejsza rzecz na spotkanie jest juz zamowiona - 50 litrowa beczka piwa tylko czeka na otwarcie.... ;)

Pozdrawiam,
Margo

Ori 07-09-2003 23:48

Nie otwierajcie bez nas!!
bo potem powiecie , ze byla tylko polowa...
Ela i Amber

Sebastian 07-09-2003 23:49

No i wykrakaliśmy ....Kornelia ma 14.09 tj niedziela egzamin o 11 w Gdyni takze nasz wyjazd jest pod wielkim znakiem zapytania :cry:
Psiurki Taro i CZeneka

Huan 09-09-2003 00:12

Quote:

Originally Posted by Ori
Nie otwierajcie bez nas!!

No nie wiem... bo kończy mi się zapas piwa w butelkach ;) :beer

Quote:

Originally Posted by Sebastian
No i wykrakaliśmy ....Kornelia ma 14.09 tj niedziela egzamin o 11 w Gdyni takze nasz wyjazd jest pod wielkim znakiem zapytania

W ten weekend w Mlada Boleslav spotkaliśmy pewnego polskiego sędziego, który bardzo mile wspominał waszego pieska z Gdyni. Byłaby więc wielka szkoda, gdybyśmy nie mogli go również poznać :)

Sebastian 09-09-2003 19:20

Po długich przemyśleniach zadecydowaliśmy ... do Późnej pojedzie ... Sebastian i Taro-Harry :bigok zaś w domku zostaja dziewczyny (Kornelia i Czeneczka) :heul . Najważniejsze jest żeby nasz futrzak poznał współbraci :wolf :wolf :wolf , bardzo jesteśmy ciekawi jak się zachowa ...
Załamana Kornelia i Czeneka.

z Peronówki 09-09-2003 19:37

SUPER!!!! (jesli chodzi o Sebastiana) :ylsuper

...i szkoda (jesli chodzi o Kornelie) :heul

Huan 09-09-2003 19:40

Quote:

Originally Posted by Sebastian
zaś w domku zostaja dziewczyny (Kornelia i Czeneczka) :heul .

Cóż... pozostanie nam wypić za zdrowie dziewczyn :beer :beer

Sebastian 09-09-2003 19:53

Czy mógłby mnie ktoś oświecić ? Jak się zaznacza skąd piszemy (location), dołacza się swoją stronkę www ?
dociekliwa Kornelia

Huan 09-09-2003 20:16

Dane o sobie (strona www, skad piszesz) mozesz zmieniac w profilu swojego konta, czyli tutaj:

http://www.wolfdog.org/php/user.php?...er&newlang=pol

Huan 10-09-2003 09:49

:ffod A propo jedzenia: radze wszystkim, aby w czwartek i piatek nic nie jedli, albo po sarmacku zabrali ze soba piorko do Poznej. Jedzenia bedzie PELNO i nie wypuscimy poki wszystko nie zniknie :D

Sebastian 15-09-2003 19:54

Margo
mmmmmm ciagle wspominam ten 4,5 centymetrowej wysokosci pasztet mmm czy mozecie mi przyslac kawalek mailem ? A moze lepiej kromke chleba posmarowana listem priorytetowym?? heheh Dziekujemy z łobuzem Taro za Extra spotkanie to tak do wszystkich. mmm pasztet extra pozdrowienia dla taty mm pasz... nodobra

z Peronówki 16-09-2003 11:07

Quote:

ciagle wspominam ten 4,5 centymetrowej wysokosci pasztet mmm czy mozecie mi przyslac kawalek mailem?
Postaramy sie.... 8)

Quote:

Dziekujemy z łobuzem Taro za Extra spotkanie to tak do wszystkich
My tez przylaczamy sie do podziekowan - bylo diabelnie milo Was wszystkich poznac (to slowa zarowno do dwu- jak i czworonogow). Prawdziwa przyjemnoscia bylo zobaczenie tylu dobrze wychowanych wilczakow, z ktorych kazdy moze byc wspaniala wizytowka rasy obalajaca mity o ich agresji czy strachliwosci. Przy ich wychowywaniu zrobiliscie kawal swietnej roboty! Praca sie oplacila, bo dzieki niej mozna bylo obserwowac tyle bawiacych sie ze soba czeweczek - to dopiero byla przyjemnosc :P

Milo bylo widziec kontakt, jaki wlasciciele maja ze swoimi psa. A dla mnie zaskoczeniem bylo, ze mamy tak dobrych sportowcow - w zeszlym roku coursing niezbyt sie powiodl, bo psy nie chcialy biegac. A w tym roku!!! :o Juz teraz wiekszosc mlodych zawodnikow moze powaznie myslec o karierze w tej dziedzinie.

Coz - szkoda, ze spotkanie tak szybko sie skonczylo. Ze nie bylo wystarczajaco czasu, abym mogla sobie spokojnie porozmawiac - wszystko odbywalo sie dla mnie troche zbyt szybko. Nie bylo nawet kiedy zrobic dobrych zdjec i mam jedynie nadzieje, ze Wy mieliscie wiecej szczescia i zdjecia psow/zawodow stopniowo beda naplywac i uda sie nam skompletowac galerie spotkania....

Niedzielna wystawa byla jednym wielkim pasmem sukcesow. O takim kibicowaniu mozna zwykle tylko pomarzyc - az chcialo sie biegac w tym sloncu ;) Szkoda, ze zwyciezcy tak szybko musieli udac sie w droge powrotna, bo przeciez Iowa mogla jeszcze powalczyc na finalach szczeniat, a Harry na BIS Juniorow...
My w kazdym razie tam sie stawilismy (samochody sedziow przyblokowaly nam samochod i nie bylo mowy o wyjezdzie przed koncem wystawy, no chyba, ze taranujac plot lub auta (a z tym nie chcialam podpadac)). Na finalach Bolo i Jolly wygraly konkurs na najlepszy pare hodowlana :)) Potem Jolly zostala jeszcze wybrana BOG I. (Najlepszym psem pierwszej grupy), a na BISie byla trzecia! Do domu wracalismy wiec w dobrym humorze, z workami nagrod i ogromnymi pucharami....

....ale na tym skonczyla sie nasza radosc tego dnia. :shake Mowi sie, ze "wszystko dobre, co sie dobrze konczy". A tego o spotkaniu w tym roku nie da sie niestety powiedziec. W drodze dostalismy telefon, ze Hoky (ktory byl juz z Pavlem w Poznej) dostal zawalu. Niestety proby ratowania mu zycia i wizyta u weta sie nie powiodly.

W wieku prawie 5 lat HOKY z Molu Es przeszedl na druga strone teczowego mostu. Na Poznej zostanie z nami juz na zawsze...

Sebastian 16-09-2003 15:47

Cos strasznego ! Jak to sie stalo ? Czy Hoky chorowal wczesniej ? Przeciez to mlody pies ! Zawal... po prostu plakac mi sie chce...
Kornelia i psiaki

romejo 16-09-2003 16:25

Smutne to

My tez chcielismy podziekowac bylo wspaniale. Jednak tak naprawde po powrocie w glowie siedzi tylko Hoky.
Jest to dla nas naprawde ciezkie przezycie poniewaz to on byl pierwszym czeweczkiem ktorego zobaczylismy w zyciu to on pierwszy polizal reke i pomimo swego groznego wygladu byl lagodny i dobrotliwy. Zawsze sprawial wrazenie ze sie smieje. Ania i ja strasznie go lubimy(lubilismy) i strasznie nam zal Pavla. Bo to dzieki nim nasza przygoda z CZW sie zaczela to Pavel wprowadzil nas w tajniki tej rasy i to od Pavla mamy Szaman i to dzieki niemu poznalismy wielu wspanialych ludzi i ich pociechy i to dzieki niemu spotkalismy sie z Wami wszystkimi w Poznej.
Wiec ciezko na strasznie. I nigdy nie zapomnimy.
Zegnaj Hoky

Sebastian 16-09-2003 16:55

No tak,..... Kornelia przesłała mi do pracy sms z tą smutną wiadomością żal wielki..... Pavel trzymaj się. Hoky nie zapomnimy cię
Sebastian

All times are GMT +2. The time now is 04:45.