Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Europejska w Tulln - co to za pies? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2329)

Joanna 07-06-2005 21:55

Quote:

Originally Posted by Gaga
Quote:

Originally Posted by Rona
:eek :eek6 :evillaugh Ciekawa propozycja dla kogoś, to nigdy nie był na wystawie psów! Chodzi niby o tę świeżość spojrzenia???:mrgreen:

Czekaj ! Rona! Posedziujemy obie razem...ale bedzie rzez :mrgreen:

Ja tez chcem. Doświadczenie mam takie, jak Rona (w wystawach oczywiście!) - zrobimy furrorę. 3 muszkieterów rozpoczynajacych rewolucje.

Chociaz, z tego z deklarowala Gaga, ona bedzie chciala wywalac wszystkie psy choc na milimetr odbiegajace wygladem, charakterem i zachowaniem od AmberKA. :mrgreen:

Gaga 07-06-2005 22:16

Od Amberka jak od Amberka...ale Margo juz wie, ze gdybym byla jedyna osoba decydujaca o tytulach i hodowli to rasa by wyginela :cheesy:

A powaznie: czasem zadziwia mnie rozrzutnosc sedziow ...same doskonale, CAC-e, CACIB-y...a jak patrze...patrze i nie wiem dlaczego :shock:

Wiem - okropna jestem i zostane pokarana za to brzydkim Cheitankiem ale co mi tam! :twisted:

aaaaaa zapomnialam...ja mam rownie duze dposwiadczenie co Wy :cunao

Agnieszka 07-06-2005 22:30

O matko! Gaga, to Vargolca pewnie być oceniła jako krzyzowke z lisem polarnym :shock:

:wink:

Ori 07-06-2005 22:46

Quote:

Od Amberka jak od Amberka...ale Margo juz wie, ze gdybym byla jedyna osoba decydujaca o tytulach i hodowli to rasa by wyginela :cheesy:

no patrzcie panstwo!
swojego ma to juz sie sympatii wypiera!
A to zdrajczyni!!! :twisted: :wink:

Gaga 08-06-2005 09:22

Ja???? A nigdy w zyciu!!! Po porstu oprocz The Best Amberka jest jeszcze kilka psow, ktore mi sie szalewnei podobaja ...ale to jest mniejszosc :wink:
Moj wlasny osobisty moze byc dowolnie brzydki...jest moj wiec najbardziej kochany... :mrgreen:

Pomizianko dla Amberka :)

Gaga 08-06-2005 10:23

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
O matko! Gaga, to Vargolca pewnie być oceniła jako krzyzowke z lisem polarnym :shock:

:wink:

No zes wymyslila;) Akurat w kwestii koloru moje upodobania niewiele maja wspolnego ze wzorcem;) Jeno z rozsadku pamietam co mi Przemek wtlacza do glowy o tych brazach i zolciach...wdrukowane w swiadomosc mam zgola co innego :stupido
Ale zeby byla jasnoc: moje gusta sa moimi gustami i nie nalezy sie tym w ogole kierowac....to tak jak z sedzina z Tullina...jej sie podobaly inne psy..po prostu :mrgreen:
Czesto slysze jak Elcia zachwyca sie jakas suczka ze mala, ze drobna...a ja sie krzywie bo ja wole te "kucyki" ale to jak z facetami - co wola blondynki :wink:

z Peronówki 08-06-2005 11:58

Quote:

Czesto slysze jak Elcia zachwyca sie jakas suczka ze mala, ze drobna...a ja sie krzywie bo ja wole te "kucyki" ale to jak z facetami - co wola blondynki :wink:

Nie gadaj, nie gadaj - Tobie tez DDRowskie sportsmenki sie nie podobaja.... ;) To sama z facetami - szaleja za Pamela, ale krzywia sie na widok zlotowlosej Helgi.... :mrgreen:

To samo z nami - duze ladne suczki sa..sliczne. Ale jak taka suczka ma nie tylko wzrost psa, ale i.....budowe i glowe.... to bleeeee..... :twisted:

Ori 08-06-2005 18:13

Ale taka malusia to jest to! :cheesy:
mala dziewczynka z meskim Amberkiem :mrgreen:

z Peronówki 08-06-2005 18:37

Quote:

Originally Posted by Ori
mala dziewczynka z meskim Amberkiem :mrgreen:

A taki Amberek z dziarska Walkiria? :mrgreen:

Ori 09-06-2005 00:03

nooooo mozeee
innym razem :wink:

All times are GMT +2. The time now is 04:39.