![]() |
Quote:
Chociaz, z tego z deklarowala Gaga, ona bedzie chciala wywalac wszystkie psy choc na milimetr odbiegajace wygladem, charakterem i zachowaniem od AmberKA. :mrgreen: |
Od Amberka jak od Amberka...ale Margo juz wie, ze gdybym byla jedyna osoba decydujaca o tytulach i hodowli to rasa by wyginela :cheesy:
A powaznie: czasem zadziwia mnie rozrzutnosc sedziow ...same doskonale, CAC-e, CACIB-y...a jak patrze...patrze i nie wiem dlaczego :shock: Wiem - okropna jestem i zostane pokarana za to brzydkim Cheitankiem ale co mi tam! :twisted: aaaaaa zapomnialam...ja mam rownie duze dposwiadczenie co Wy :cunao |
O matko! Gaga, to Vargolca pewnie być oceniła jako krzyzowke z lisem polarnym :shock:
:wink: |
Quote:
swojego ma to juz sie sympatii wypiera! A to zdrajczyni!!! :twisted: :wink: |
Ja???? A nigdy w zyciu!!! Po porstu oprocz The Best Amberka jest jeszcze kilka psow, ktore mi sie szalewnei podobaja ...ale to jest mniejszosc :wink:
Moj wlasny osobisty moze byc dowolnie brzydki...jest moj wiec najbardziej kochany... :mrgreen: Pomizianko dla Amberka :) |
Quote:
Ale zeby byla jasnoc: moje gusta sa moimi gustami i nie nalezy sie tym w ogole kierowac....to tak jak z sedzina z Tullina...jej sie podobaly inne psy..po prostu :mrgreen: Czesto slysze jak Elcia zachwyca sie jakas suczka ze mala, ze drobna...a ja sie krzywie bo ja wole te "kucyki" ale to jak z facetami - co wola blondynki :wink: |
Quote:
To samo z nami - duze ladne suczki sa..sliczne. Ale jak taka suczka ma nie tylko wzrost psa, ale i.....budowe i glowe.... to bleeeee..... :twisted: |
Ale taka malusia to jest to! :cheesy:
mala dziewczynka z meskim Amberkiem :mrgreen: |
Quote:
|
nooooo mozeee
innym razem :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 04:39. |