![]() |
Quote:
|
Super wzór, bardzo mi się podoba :)
My z Maćkiem byśmy się pisali na koszulki. Maciek bezwarunkowo a ja z zastrzeżeniem, ze wg damskiej rozmiarówki. A i na patrolówkę się skuszę :) |
E nooo, ten tego... Czy ktoś byłby tak dobry i zamieścił jakieś fotki czy cokolwiek, ukazujące czym się różni bejsbolówka od patrolówki? :D Bo w necie pod hasłem "bejsbolówka" wyświetlają się bluzy. :D
Patrolówka to chyba wiem. :oops: |
Mnie sie wydaje ze na czapkach super by wygladal taki sam wzor jak na koszulkach no oczywiscie mniejszy a wolfdog.org gdzies z tylu.
Ja mialabym jeszcze pytanie czy da sie zalatwic by jedna koszulka byla wiekszego rozmiaru? |
wystarczy wpisac bejsbolowka czapka i jest do wyboru do koloru :D
|
Quote:
Najwyraźniej dopadła mnie poranna dezaktywacja mózgu. :D Dzięki. :D To w takim razie ja bym reflektowała na: 2 koszulki damskie rozmiar M 1 koszulkę męską rozmiar M i jedną czapeczkę - patrolówkę Co do wzorów są super. Na czapki podpisuję się pod tym, co avgrunn napisała. :) |
Quote:
Ja preferuję worki do spania /zwyklaste męskie, najchętniej rozmiar "wór na 50kg kartofli"/ -od kokardek /i pewnych kolorów, podobno "trendi"/ mam mdłości...:? I patrolówa! :) /poszpanujemy jeszcze tej jesieni...:rock_3 ...chociaż wiaje nam tu już ostro i jesiennie, to zdało by się coś zasłaniającego uszka i zatoczki, ale trudno.... dokupi się aspYrynkę/ Podasz ceny i rozmiary koszulek? /bo na czapki to jeszcze pewnie, jak mówiłaś, trzeba poczekać?/ |
ja w sumie też bym była zainteresowana 2 (męska i damska M ) tylko jaki byłby przypuszczalny koszt??
|
Skoro bez kokardek i innych duperszwanców to OK, zostajemy przy standardzie:)
Koszty podam niebawem, już wysłałam pytanie. Koszulek, jak widze, nie będzie więcej niż ok 20 więc nie spodziewam się specjalnie niskiej ceny, ale zobaczymy (narzutu nie robię:p). Czapeczki nie muszą być dużo później, skoro nie będziemy szaleć z motywami i wykorzystamy obecne logo. W sumie mogę spytać i o czapki cieplejsze..ruska papacha(a;e wtedy koniecznie logo wyszywane kryształkami Swarovskiego)?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szczęściem jeno-to bezpieczna namiętność :)
|
Ponieważ u nas zostały same ogromniaste również chętnie przyłączę się do zamówienia. Fason męski a rozmiar podam wieczorem jak porównam z tym, co leży w szafie. 2 szt. Za czapeczki dziękuję. I ewentualnie, jeśli jest możliwość, rozmiar dziecięcy - 104 (3-4 lata).
|
O żesz kurkać pająki!!! :twisted::lol::twisted:
"Papacha -uszatka" z wilczakiem na czółku! Zamknijcie oczy i wyobraźcie to sobie..... Ale cudnie badziewiasty bajer! 8) Gdybym założyła coś takiego, to familia by stwierdziła, że "do imentu" mnie pogięło.... :lol: ... Jeśli będziesz myślała o takich "czapczorach", to koniecznie troczki do wiązania pod szyjką zakończone dyndaskami futerkowymi. :rock_3 ... |
Quote:
|
Quote:
PS. Usiadlam wreszcie nad wzorem warszawskim, moze jutro na psacerze odbeda sie focusy ;) |
Quote:
|
Quote:
|
ja też jestem chętna na 2 szt.koszulek damska S + czapka:)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:11. |