Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Stare-nowe koszulki (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22532)

Wonderfull Wolf ES 04-10-2012 23:04

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 440108)
No patrz! A ja głowę bym dała, że patrolówka! Wot siurpriza:D

bo patrolówki bardzo lubię, ale... hmmm...jak by to powiedzieć, na mojej głowie źle leżą:twisted::p

dorotka_z 05-10-2012 00:06

Super wzór, bardzo mi się podoba :)
My z Maćkiem byśmy się pisali na koszulki. Maciek bezwarunkowo a ja z zastrzeżeniem, ze wg damskiej rozmiarówki. A i na patrolówkę się skuszę :)

Grin 05-10-2012 08:23

E nooo, ten tego... Czy ktoś byłby tak dobry i zamieścił jakieś fotki czy cokolwiek, ukazujące czym się różni bejsbolówka od patrolówki? :D Bo w necie pod hasłem "bejsbolówka" wyświetlają się bluzy. :D
Patrolówka to chyba wiem. :oops:

avgrunn 05-10-2012 08:26

Mnie sie wydaje ze na czapkach super by wygladal taki sam wzor jak na koszulkach no oczywiscie mniejszy a wolfdog.org gdzies z tylu.
Ja mialabym jeszcze pytanie czy da sie zalatwic by jedna koszulka byla wiekszego rozmiaru?

avgrunn 05-10-2012 08:30

wystarczy wpisac bejsbolowka czapka i jest do wyboru do koloru :D

Grin 05-10-2012 09:46

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 440120)
wystarczy wpisac bejsbolowka czapka i jest do wyboru do koloru :D

Fakt. :D
Najwyraźniej dopadła mnie poranna dezaktywacja mózgu. :D Dzięki. :D

To w takim razie ja bym reflektowała na:

2 koszulki damskie rozmiar M
1 koszulkę męską rozmiar M

i jedną czapeczkę - patrolówkę

Co do wzorów są super. Na czapki podpisuję się pod tym, co avgrunn napisała. :)

Puchatek 05-10-2012 10:12

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 440097)
Do spania to chyba z dekoltem i koronkami jakimiś?8) Ew. na ramiączkach...(koniecznie z kokardkami)?

Wrrrrrrrrrrrrr.... :twisted: Nie obrażaj suczy! :lol:
Ja preferuję worki do spania /zwyklaste męskie, najchętniej rozmiar "wór na 50kg kartofli"/ -od kokardek /i pewnych kolorów, podobno "trendi"/ mam mdłości...:?
I patrolówa! :) /poszpanujemy jeszcze tej jesieni...:rock_3 ...chociaż wiaje nam tu już ostro i jesiennie, to zdało by się coś zasłaniającego uszka i zatoczki, ale trudno.... dokupi się aspYrynkę/

Podasz ceny i rozmiary koszulek?
/bo na czapki to jeszcze pewnie, jak mówiłaś, trzeba poczekać?/

szodasi 05-10-2012 10:46

ja w sumie też bym była zainteresowana 2 (męska i damska M ) tylko jaki byłby przypuszczalny koszt??

Gaga 05-10-2012 12:27

Skoro bez kokardek i innych duperszwanców to OK, zostajemy przy standardzie:)
Koszty podam niebawem, już wysłałam pytanie. Koszulek, jak widze, nie będzie więcej niż ok 20 więc nie spodziewam się specjalnie niskiej ceny, ale zobaczymy (narzutu nie robię:p). Czapeczki nie muszą być dużo później, skoro nie będziemy szaleć z motywami i wykorzystamy obecne logo.
W sumie mogę spytać i o czapki cieplejsze..ruska papacha(a;e wtedy koniecznie logo wyszywane kryształkami Swarovskiego)?:D

Grin 05-10-2012 12:35

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 440140)
W sumie mogę spytać i o czapki cieplejsze..ruska papacha(a;e wtedy koniecznie logo wyszywane kryształkami Swarovskiego)?:D

Tak, takie iryzujące poproszę.

Gaga 05-10-2012 12:44

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 440141)
Tak, takie iryzujące poproszę.

Ok, ale pod warunkiem, że Łowca przystąpi do klubu 'kochających inaczej' pod wezwaniem Biesa:D

Grin 05-10-2012 12:55

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 440142)
Ok, ale pod warunkiem, że Łowca przystąpi do klubu 'kochających inaczej' pod wezwaniem Biesa:D

He, no cóż... można by o tym pomyśleć. W przyszłe wakacje bym Wam go tam podesłała. Ktoś chętny do przechowania? :twisted: Ciekawe czym zaowocowałaby... miłość. :twisted:

Gaga 05-10-2012 13:24

Szczęściem jeno-to bezpieczna namiętność :)

Joanna 05-10-2012 16:22

Ponieważ u nas zostały same ogromniaste również chętnie przyłączę się do zamówienia. Fason męski a rozmiar podam wieczorem jak porównam z tym, co leży w szafie. 2 szt. Za czapeczki dziękuję. I ewentualnie, jeśli jest możliwość, rozmiar dziecięcy - 104 (3-4 lata).

Puchatek 05-10-2012 16:27

O żesz kurkać pająki!!! :twisted::lol::twisted:
"Papacha -uszatka" z wilczakiem na czółku!
Zamknijcie oczy i wyobraźcie to sobie..... Ale cudnie badziewiasty bajer! 8)
Gdybym założyła coś takiego, to familia by stwierdziła, że "do imentu" mnie pogięło.... :lol:

...
Jeśli będziesz myślała o takich "czapczorach", to koniecznie troczki do wiązania pod szyjką zakończone dyndaskami futerkowymi. :rock_3
...

Gaga 05-10-2012 16:32

Quote:

Originally Posted by Bura (Bericht 440163)
Jeśli będziesz myślała o takich "czapczorach", to koniecznie troczki do wiązania pod szyjką zakończone dyndaskami futerkowymi. :rock_3
...

nawet wiem z czego! Obcięte końcówki futra z wilczakowych ogonów (aby na wystawie wyglądały na krótsze-bardziej wzorcowe) i zwinięte w gustowny pędzelek:twisted:

anula 05-10-2012 20:38

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 440164)
nawet wiem z czego! Obcięte końcówki futra z wilczakowych ogonów (aby na wystawie wyglądały na krótsze-bardziej wzorcowe) i zwinięte w gustowny pędzelek:twisted:

Nie pędzelek, tylko kutasik :twisted:
PS. Usiadlam wreszcie nad wzorem warszawskim, moze jutro na psacerze odbeda sie focusy ;)

anula 05-10-2012 20:43

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 440143)
He, no cóż... można by o tym pomyśleć. W przyszłe wakacje bym Wam go tam podesłała. Ktoś chętny do przechowania? :twisted: Ciekawe czym zaowocowałaby... miłość. :twisted:

No, jest jeszcze ryzyko, ze Łowcuś nie będzie w typie Biesa lub odwrotnie - Biesiak lubi tak samo chłopców, dziewczęta, jak i szczeniaczki, ale nie jak leci - on ma swoje preferencje, choć ja ich nie rozumiem :shock:

Gaga 05-10-2012 22:04

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 440178)
PS. Usiadlam wreszcie nad wzorem warszawskim, moze jutro na psacerze odbeda sie focusy ;)

Noooo......się doczekać nie mogę:)

jacekjg 06-10-2012 09:30

ja też jestem chętna na 2 szt.koszulek damska S + czapka:)

All times are GMT +2. The time now is 03:11.