![]() |
Quote:
No wlasnie tyle psiakow doszlo a nikt sie nie chce pochwalic ze bedzie ?:twisted: |
Xipe chyba trafiła na jakiś suczy niż demograficzny ;) Do Szczecina jak na razie zgłoszonych 13 wilczaków, z tego tylko 3 w sukach. Choć to jeszcze może się zmienić, bo zgłoszenia standardowo przedłużone o kilka dni (do 8. czerwca).
|
Quote:
|
Hmmm skoro jest tak mało suczek, to znaczy że Margo nie przyjeżdza?
|
Quote:
Jesli tak, to ja poprosze duuuzo zdjec, bo nie wiem kiedy chlopaka na zywo zobacze :rock_3 |
No to mamy już spis burych :)
Psy - Dogs Klasa młodzieży - Junior Class 4 Everett Wilk z Polskiego Dworu BARCHIEL WILCZY DUCH ULVAR Lupusek ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 Gorthan Maugrim Urobach z Peronówki CELMIN WELKOSCYRZ Klasa otwarta - Open Class 2 ANCZER WELKOSCYRZ Centuś Galicyjski Wilk Klasa championów - Champion Class 2 FENRIR BRATERSTWO WILCZAKÓW GISOTSU Crying Wolf Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 2 XIPE z Peronówki BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 ENID Wilk z Polskiego Dworu Klasa championów - Champion Class 1 ISHTAR z Peronówki Klasa weteranów - Veteran Class 1 ADHARA Wilk z Polskiego Dworu |
No to jednak mialam nosa zeby przeniesc sie do posredniej :lol: mniej kawalerow na ringu i choc mala szansa na pudlo ;)
A w niedziele Karolek ma swoj debiut w mlodziezy i w koncu po raz pierwszy nie bedzie sam biegal w ringu, mama jest przerazona :lol: |
Co planujecie po wystawie? można by zorganizować jakieś ognisko a przynajmniej spacer... co Wy na to?
Pozdrawiam ;) |
Narsil i Sheytan już się szykują :)
Jak reszta? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Urcio i Karolek tez gotowi, oczywiscie bardziej do spaceru niz wystawy :rock_3
|
Dupa blada, nas nie będzie bo się nam towarzystwo pochorowało, także życzymy powodzonka!
|
Jeśli w wynikach są jakieś błędy, lub braki to proszę o wybaczenie i korektę ;)
Przy okazji dziękujemy za super spędzony dzień! PS. Mam wyniki Barchiela Wilczego Ducha, więc proszę właściciela o kontakt na prv ;) |
Gratulacje dla wszystkich ;)
Przy okazji pozwoliłam sobie poprawić wyniki z wystawy ;) Bo Najlepszy Junior, w klasie młodzieży nie może dostać CWC ;) |
Gratulacje!!! :)
|
Dziękuję za super spotkanie! Psy wymęczone i szczęśliwe, właśnie odsypiają.
Szczególne brawa dla młodzieżowego szampona- Ullvarka! No i mamy dwóch nowych repów w Pl- Urcio, Narsil- gratulacje :) |
BOBka i nowego szampona gratulujemy, a najmocniej zdobycia uprawnień hodowlanych:) Marti - zróbcie chłopakom imprezkę:)
|
Jeszcze raz, tym razem oficjalnie, ogromne gratulacje dla Ulvarka i jego właścicieli!!! Młodzieżowy champion Polski + BOB!!! Zaszaleliście!! Zwycięstwo szczególnie cieszy w kontekście takiej mocnej konkurencji!!! Dzielny chłopak i cudowni właściciele, którzy wykonali kawał dobrej roboty, (o odległości tej wystawy nawet nie wspomnę). Natalio i Patryku - jesteście wielcy! Bardzo Wam dziękuję za ten wspaniały prezent na rozpoczęcie lata :-)
Quote:
|
Gratulejszyny dla Ulvarka, Urcia i Narsila!!! :happy
|
All times are GMT +2. The time now is 11:29. |