![]() |
Quote:
Zabierzcie koniecznie : latarki, czołówki, - cos na czym mozna usiąść, - dla psów linki aby zostawić je przy drzewie ( bedzie troche wilczaków) - woda dla psów . Zapraszamy!! |
Sprawdzałam prognozę pogody na sobotę . Ma być chłodno!! Ok 5 oC w dzień a po zmierzchu jeszcze mniej - ZATEM CIEPŁO SIĘ UBIERZCIE!!!
No chyba że weźmiemy napoje rozgrzewające :twisted::lol: Jak ktoś będzie później niech kontaktuje się ze mną : tel 506 355 191. ZAPRASZAMY TAKŻE TYCH BEZ PSÓW i BEZ WILCZAKÓW!!! Mamy wiosnę trzeba ruszyć 4 litery zacząć sezon ogniskowo - grillowy!! |
A kto powiedzial, ze ten sezon sie skonczyl kiedykolwiek... :twisted:
Ale fakt, milo tak rozpoczac wiosne, z ognichem! Nie zapomnijcie czegos pod tylek i swietlowek! |
Oj Urciowy nie moze sie doczekac az zobaczy Garudke, puscilam mu nagranie z naszego niedzielnego spaceru gdzie Garudka sie produkuje wokalnie i od 10 minut mi wyje :evil:, juz sie nie moge doczekac az mu tylek spierze.
|
Ale ona go pokochala juz przeciez... ;)
Choc bedzie Imbus, to moze jej sie odwidzi milosc do Urcia :p |
Potwierdzamy że będziemy tylko ja dołączę,ponieważ jestem w pracy do 16-tej i zanim z Gdańska dojadę to trochę potrwa:)
|
Bozena to dzwoń - tam trudno trafic.
Ktoś po Ciebie wyjdzie. |
Będę dzwoniła,numery mam do kilku osób także napewno do kogoś się dodzwonie,jak coś to miejcie przy sobie telefony:):):).Bede jak coś dzwoniła szybciej
|
Ja mam zawsze telefon przy sobie, wiec dzwon
|
WAZNE!
Wezcie jakies scyzoryki! |
Wszystkim dziekujemy za super spotkanie, dla Marzeny jeszcze raz wszystkiego najlepszego, mam nadzieje ze wszyscy wrocili do domow w calosci.
Urciowy po powrocie zezarl miche i padl ze zmeczenia na ryjek:lol: no ale naskakal sie jak glupi przy tym drzewie, mial mnostwo wrazen, wyburczal sie, powyl, a na koniec w koncu przegryzl ta linke :evil:, o dziwo nie polecial do Vuka, Tajgi, Imbuska czy Garudki, tylko przyszedl do mnie :shock: kochana bestia :p |
Quote:
Kierownik padł po powrocie a w drugim końcu pokoju padł Bowek :) My tez padlismy :) Dziekujemy wszystkim za tak liczne przybycie !!! Foty wkrótce!! |
DZIEKUJE!!!!!!!!! Za spacer, ognisko, za wszystko - wielkie dzieki!
:kiss_2:Rose:gent:tard:bussi Garudka tez padla :) Mocno szczesliwa i zadowolona! |
My tez bardzo dziękujemy za spotkanie :)Miło było po tak długim czasie znowu wszystkich zobaczyc:p no i poznac nowe twarze, nowe wilczaki i nie wilczaki.Mrzena- jeszcze raz wszystkiego najlepszego od nas:Rose
|
Ja z Nelą również jeszcze raz życze wszystkiego najlepszego solenizantkom i dziekuję za super udany wieczór:) Również dziękuję za informacje i wiedzę jaką uzyskałem i przepraszam jeżeli moje pytania były banalne ;P
|
my również dziękujemy za wspaniałe urodzinowe spotkanie i już tęsknimy za następnym,do domu dotarliśmy cali:):):)
|
I "Hannibal Lecter" sie zalapal do galerii ;)
|
No ladnie i sie wydalo Urciowaty pozeracz szczeniaczkow
https://lh5.googleusercontent.com/--.../DSC_0351a.jpg |
Mistrzostwo :p
(te dwa to moje i Grzeska ;) ) https://lh6.googleusercontent.com/-Y.../DSC_0358a.jpg Dzieki za fotki! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |