![]() |
Quote:
:wink: |
Quote:
|
Quote:
I uprasza sie o nienabijanie z mojego wilczaka...jak to bylo? "Jak skonczy dwa lata to pokaze swoje prawidziwe oblicze" ??? :cheesy: :cheesy: :cheesy: |
Quote:
O oblicze pokaże pod warunkiem, że tego czasu uda mu się uniknąć zagłaskania na śmierć, bo on taki słodki. :cheesy: |
Quote:
|
Quote:
Ja odbywam taki rytuał prawie co rano!!! :D :D |
Pobozne zyczenia;-)) Uprzejmie donosze, ze mlody uznal, iz skonczenei czwartego miesiaca zycia upowaznia go do samodzielnych decyzji roznorakich :diablotin
Jutro ide kupic prad, pejcz i co tam jesszcze mi wpadnie do glowy :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nie optymistka tylko nie bedzie mi tu byle *&^)&)*&^ pokazywal co to on nie moze :twisted:
U mnie jest krotko...nie podoba sie? to wracaj do mamy :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ale Margo! Pewnie, że wie! on, jak zobaczył to 'ogloszenie' to omało mi komputera nie wywalił, łapami drapać zaczał, wciąż wciskał mi nos pod reke, jak piszałam :cheesy: I tylko powtarzał "Cheitan przyjezdza, CHeitan przyjedza", podskakując, zupełnie jak pełen powagi 19-miesieczny wilczak...;) Cale szczescie, że już się połozył z powrotem na swój kawalek futrzaka, z głową na moim łóżku. No dooooba, żartowałam, mały nic nie wie;p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja wiem! Ja go zaprowadze pod sejm! Jeszcze przed wyborami lista ras niebezpiecznych sie uaktualni :wink: |
Zatkało mnie :shock:
Ulala, to na tym zdjęciu z kwiatkiem, tym śliczym zdjęciu, to kogo on chce oszukać? :mrgreen: Chociaż swoją drogą... tam w tch oczkach pięknych iskrzy się jakiś taki błysk... e tam, wole nie dochodzić, co to. Quote:
A Camio to super diabełek;-) |
Quote:
a) mamy b) Agnieszki i Varga !!! A ja będę miała z głowy wojnę domową nt. tej WŁAŚCIWEJ płci szczeniaka. PS Obiecuję wytoczyć wojnę :snipersmilie kleszczom w całej okolicy! Żaden nie przetrwa! :evil: |
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |