![]() |
Mio má zas moc malé ucho .... :cry: :lol::lol::lol:
|
Quote:
Szkoda tylko, że jak na wystawy zaczynają przyjeżdżać zagraniczne psy, to związek wystawia takich sedziów:( Chyba, że właśnie chce zagranicznych gości odstraszyć...w takim przypadku jest na najlepszej drodze. Quote:
|
Czytam i czytam, i powoli zaczynam czuć ulgę, że nie mogliśmy być na tej wystawie, u tego sędziego :shock:
|
Ale też zwróćmy honor zwycięzcom-bo jednak te, które wygrały musiały zaprezentować odpowiedni poziom, nie wierzę (choć nie wiem kto wygrał) że były to jakieś "dziwne wilczaki" :) Jestem w stanie zaakceptować, że sędziemu nie podoba się jakiś pies, zwłaszcza gdy ma do porównania kilka egzemplarzy i one się między sobą różnią, czepiam się czegoś, co zostało raz, jedyny pokazane jako wada, co wadą nie jest i na co jest dowód w postaci kilkunastu innych (zgodnych) opinii różnych sędziów.
|
Czytam i czytam i się nadziwić nie mogę. Ale cyrk w tych opisach:lol: Niby śmieszno, ale w zasadzie to bardziej straszno.
edit:Boba dostał Gisu, ale to chyba tylko przypadkiem:) reszty wyników nie znam. |
Quote:
Ale o klubie "za małych uszu" jeszcze nie słyszałam! :lol::lol::lol: |
Jesli sie nie myle to wlasnie ten sedzia cudowal w belgach. Zorganizowali bez ogladania sie na klub i zk otwarty wyklad o wzorcu, sedzia przyjechal, posluchal, zweryfikowal i stal sie cenionym sedzia od rasy :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
my akurat dostalismy promocje do klubu i za ciemnych oczu i za jasnych ;) nie wiem gdzie wstapic :)
|
ehh rece opadaja, ja sie zastanawiam co mnie i Urcia czeka na wystawach, juz uslyszelismy ze mamy za male jajka, teraz urosl i Urcio i jego jajka wiec bede czekac na nowe rewelacje. W styczniu najprawdopodobniej bedziemy oceniani przez ta sama sedzine i w klasie wilczakow i jamnikow , az nie moge sie doczekac:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Trudno zeby byly wieksze skoro on maly :twisted:, nie wiem czego Pani sedzina oczekiwala. |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:32. |