Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Různé (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Pozná ho někdo? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20923)

Lucilus 20-09-2011 17:50

Sice nevim, jak čévéčka bez PP vypadají, ale tohle mi přijde jako zvíře s PP a koukala sem na fota Urana a tohoto psa a jsou si neskutečně podobní a ani bych se nedivila kdyby to byl nakonec on, ale třeba se pletu, je to jen můj odhad.....

Jana_Schubertova 20-09-2011 17:56

Uvědomuji si, že už jsem hodně mimo téma - psa na fotografii neznám, ale prosím, povězte mi, čím je TAKOVÉ čipování tomu zvířeti vlastně prospěšné??

wolf 20-09-2011 18:02

Quote:

Originally Posted by Jana_Schubertova (Bericht 405031)
Uvědomuji si, že už jsem hodně mimo téma - psa na fotografii neznám, ale prosím, povězte mi, čím je TAKOVÉ čipování tomu zvířeti vlastně prospěšné??

po peripetiích co jsem si užil se ztraceným Uranem a národním registrem a podobně, mi přijde, že k ničemu...

Saerithra 20-09-2011 18:12

Asi pro lepší pocit majitele.. Do doby než se něco stane.

Dayen 20-09-2011 19:18

Quote:

TAKOVÉ je k ničemu. Proto registruju všechny čipy mých odchovů kde se dá a nenechávám to jen na majitelích, chci tím říct že každý chovatel i majitel má tu možnost...
A není to vždy tak zlé, jsou psi, co byli díky čipu do druhého dne zpět u chovatele nebo majitele.

Marianka.W 20-09-2011 19:24

Quote:

Originally Posted by alexa (Bericht 404925)
Jen mi přijde trošku divné, že nový majitel odmítá sdělit číslo čipu... vždyť tato informace bez spojitosti se jménem majitele a jménem psa je nicneříkající, je to jen číslo (pokud ho tedy plemenná kniha ani jiné registry opravdu neznají). A nemusí to být nutně zveřejněné na wolfdogu ani nikde jinde, tak nevím, proč je to tak tajné...

To není tak, že by ho odmítal sdělit. Bavili jsme se v rychlosti přes plot, protože jsem spěchala. Oni ani nevědí, že se nějaký Uran pohřešuje. Jestli máte někdo pocit, že je to opravdu on a chcete se přesvědčit, klidně vám ho přes plot ukážu, ale to je tak všechno. Když není čip registrován plemennou knihou, tak další pátrání už považuju za bezpředmětné.

Marianka.W 20-09-2011 19:27

Quote:

Já nevím, kde ten pes čip vyfasoval. Třeba dnes útulky místo tetování čipy používají. Každopádně právě proto, aby ten čip k něčemu byl, tak ho majitel nechal registrovat v nár. registru jako svůj majetek. Takže teď už se bude vracet k němu, pokud se ztratí a zas najde.

yzengrin 21-09-2011 07:52

Quote:

Originally Posted by Dayen (Bericht 405044)
TAKOVÉ je k ničemu. Proto registruju všechny čipy mých odchovů kde se dá a nenechávám to jen na majitelích, chci tím říct že každý chovatel i majitel má tu možnost...
A není to vždy tak zlé, jsou psi, co byli díky čipu do druhého dne zpět u chovatele nebo majitele.

Prosím Tě, kde všude se dá ještě registrovat?
Díky, Jani

Jana Zítková 21-09-2011 08:26

Quote:

Originally Posted by yzengrin (Bericht 405105)
Prosím Tě, kde všude se dá ještě registrovat?
Díky, Jani

www.narodniregistr.cz
www.backhome.cz
www.identifikace.cz
www.czpetnet.cz
Ještě je dobrý na městském úřadě.

All times are GMT +2. The time now is 06:19.