![]() |
Quote:
|
Quote:
|
No i?? :evil:
Ale udzialu nie bral :evil: :? Why? 8) |
Quote:
|
Szkoda... :(
|
Quote:
|
Tzn Szkoda ze Amberka tam nie ma :P
|
No nie ma co sie przejmowac, Amber i tak sie "udziela" dosc sporo
a kariera :wink: ? moze tez kiedys sie doczeka :lol: lepiej nie za szybko bo mu przewroci w glowie :mrgreen: |
Quote:
|
No moze i faktycznie niech Amber poczeka..
Ale... Zaraz! Po 18-tce juz jest! :mrgreen: |
Teledysk juz im wyszedl albo nie wyszedl -zalezy co sie komu podoba :mrgreen:
Ot i link do niego : http://www.emimusic.pl/elementy_file...0953_WILKI.wmv Uzyjcie prawego przycisku myszy i zapiszcie go najpierw na dysk .Odtwarzany z dysku dziala lepiej. Pozdrawiam |
Quote:
|
No rzeczywiscie ich mało... Ale nie można narzekać ;)
|
Widziałam teledysk kilkakrotnie na Vivie Mało widać :( wilczaków i rodzina twierdzi, że jestem :mrgreen: bo wszędzie widze wilczaki (ale to juz jakis czas trwa) 8)
|
hej Asia :)
ten husky jest twoj?? APRIL SILVER Poranek Kojota?? Tak czy nie ma exxxxxxxxxxxxxtra przydomek hodowlany :mrgreen: od razu mi smignal film przed oczami :mrgreen: |
:)))
muszę przyznać, że pomysłowy i z klimaten, przemyślany. :cheesy: |
A ogladaliscie film z Jeanem Reno pt:" Goscie Goscie 2- Korytarz czasu " (Les Couloirs du Temps) ??
Tam fajna horda wilczakow wystepuje :) Na zblizeniach sa z lekka obrobione komputerowo ale nie wszedzie. Fajna komedia w kazdym razie |
No na teledysku to faktycznie jest duzo tych wilczakow 8) ;)
|
Quote:
To jakiś nowy jest, czy coś? I co to za CzW grają tam...wie ktoś? (trzeba będzie wypozyczyć :mrgreen:) Hmm...i jeszzce spytam: ten film był/będzie w kinach? no i czy w pierwszej czesci były CsV? :lol: |
Jka to-przecież oglądałam "Goście, goście" i żadnych wilków ani wilczaków nie widzialam... :roll: hmmm jak puszczą jeszcze raz w tv to sięprzyjrzę ;)
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:46. |