![]() |
Quote:
Spójrz na zdjęcie: (tak a propo fotki - strasznie mi się podoba, właśnie ze względu na psy i nie wiem, może już kiedyś ja pokazywałam? :mrgreen:) http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/s...odz/33_006.jpg Amber Wolf z Peronówki i Kirk Kroy Eden severu, a w oddali Dragon Eden severu iii... i nie wiem ;) |
Quote:
A co do budowy: on jeszcze, wiesz, trochę tak nabierze ciała i będzie taki mocny facet, nieco nabity ;) Treaz to jeszcze jest takim szczypiorkiem, chudziaczkiem, choć już teraz widzę, że zaczyna się robić bardziej facet niż babka, jak to wszyscy mówią :mrgreen: ;) Quote:
|
Quote:
|
Pinki to Andariel Wolf. To nie ona :)
Nie pamiętam co to za pies, hmmm... Chyba to ta suczka, co wtedy dopiero od niedawna byla z nowym właścicielem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
... Dzień i Noc ;-) :mrgreen: |
Quote:
Srebrnych psow sie nie krzyzuje, bo czesto pojawiaja sie potem problemy z brakami pigmentu i zlym wybarwieniem. Najgorzej, gdy ktorys z rodzicow niesie w sobie gen 'czarnego psyka', bo wtedy powoduje to zanik wilczej maski. http://dl.wolfdog.org/pics/dbase/Logan_dei_Fieschi.jpg Tak wiec: srebrne wilczaki pojawiaja sie jedynie, gdy jeden z rodzicow jest srebrny (wtedy tylko czesc szczeniakow jest bialosrebrna) lub gdy obydwoje sa srebrni (wtedy wiekszosc miotu jest srebrna). Quote:
Tacuvik Tajga Passo del Lupo Ronny Terry Lolo Kysucká hviezda Akela Passo del Lupo Arisa Perla Moravy Naku Passo del Lupo Ned Passo del Lupo Ohara Passo del Lupo |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
tak oba razem wygladaja bosko :cheesy: :cheesy: :cheesy:
|
Quote:
|
Quote:
Ale i tak wlasnie ten kolor mi sie podoba Piaskowy tak? :) |
Quote:
Dzięki za linki. |
Quote:
chociaz urzekl mnie swoja ciemna mordka to jakis czas czulam pewnien dyskomfort, czy to aby nie za ciemne kolorki? :oops: a teraz juz uwazam go za ideal :mrgreen: do innych: dziwi mnie ta krucjata w obronie Agnieszki psa chcialam wymienic spostrzerzenia z "druga skrajnoscia" a tu takie hallo :shock: rece w dol, to nie napad :lol: wiesz Agnieszka mam pomysl w ramach ujednolicenia kolorow skrzyzujmy Amberka z Vargiem :cheesy: Cheitan juz im dal przyklad :P ps. no chyba ze wyjda dalmatynczyki :wink: :lol: |
Quote:
Quote:
Wyobrażasz sobie, jakie piękności wyjdą? :cheesy: Nawet jesli dalmatyńczyki lub indiańskie konie, to co z tego... ;-) PS Była by "nowa linia" :P |
I to jaka linia!
linia "grzecznych wilczakow" :cheesy: hmmm ale jest pewien problem... Amber juz zasmakowal z panienkami i nie wiem czy sie przestawi :wink: :lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Jak kupilam Boltonka to zamiast zainteresowac sie jak powinien wygladac wilczak ogladalam sie na inne psy. Akurat najlepszy kontakt mialam z Pavem i moglam obserwowac rozwoj Hokiego (mielismy szczeniaki prawie w tym samym wieku). Z tego powodu mialam stale obiekcje, czy Bolton nie jest za lekki, czy nie ma za delikatnej glowy (serio!), czy nie bedzie za maly. Potem okazalo sie, ze oba sa o wiele za ciezkie.... :mrgreen: |
All times are GMT +2. The time now is 10:45. |