![]() |
heh :mrgreen: śmiej się, śmiej. :twisted: paskudo :P moze ona b. miala cieczke i tyle :roflmao
|
Quote:
|
Quote:
A Jolly - piękna, od razu widać, że to Miss Europy... :D |
Ale ci Rona dobrze!
Widziec te szczeniaki i cala gromade! A Jolly naprawde taka ladna jest? Qrna chcialabym ja zobaczyc bo oprocz koloru takiego jak Bolo ma to wlasnie Jolly mi sie podoba :oops: |
Quote:
Teraz nic innego Ci nie pozostaje jak jezdzic wszedzie tam gdzie bedzie Juzio! :cheesy: |
Quote:
Jolly, biedna, siedziała w samochodzie, jak Tinka flirtowala z Juziem i tylko od czasu do czasu poszczekiwała zza szyby "Hej, on jest mój" :D Ale w sumie była bardzo przyjazna, zważywszy na okoliczności :) I faktycznie jest pełna wdzięku... :D |
Quote:
|
Quote:
Ja tam sie nie dziwie, ze tyle wygrywa....rzadkiej urody suka :D Osobiscie w wilczakach suki mnie nie porywaja, a to ze wzgledu na rozmiar....serce rwie mi sia na widok dorodnych samcow....ale na tej suce trudno nie zawiesic oka.......zastanawiam sie tylko jak dlugo bedzie bezkonkurencyjna....bo ja w Lazne potrafilam ja pomylic z Ali :oops: |
No wlasnie Jolka jest urocza! I dodac jeszcze charakter...
Ideal wilczaka....;) |
Quote:
Młoda już zaczęła marzyć o jego szczeniaku, naturalnie kiedyś, w przyszłości... :roll: :) |
Mi tez wroz Rona w tym roku!
A jak juz bede miec CzW to sukcesow w sporcie mi wroz/zycz 8) :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A co do protekcji to...hmm..nie załapałam :oops: , że co? Ze juz wpisujesz w potencjalnych ojców Waszego przyszłego CzW? I tym samym składasz na moje umęczone barki tak wielka odpowiedzialność?? Wdzięcznam za pokładane nadzieje, ale nie wiem czym zdolna podjąć się tak wazkiego zadania,o Pani! :wink: |
Quote:
Młoda zachwyciła się Cheitankiem, a ponieważ jest nieosiągalny, to pociesza się, że może kiedyś będzie mogła mieć choć jego potomka.... :roll: Na zasadzie analogii, że niby będzie podobny... i też uzdolniony. Teraz załapałaś? :) Ale spokojnie, ona jeszcze parę lat będzie się uczyć, więć Cheitan w międzyczasie zdąży dorosnąć i wygrać parę wystaw... :mrgreen: |
Quote:
:) Quote:
Ciesze sie, ze postanowilyscie poczekac bo juz sie zastanawialam jak ja zrobie z niego reproduktora w pierwszym polroczu zycia :mrgreen: I w czym on taki uzdolniony?? :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Tylko gorzej jak sie to zamowienie nie spelni... :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:09. |