Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Cheitan & Callisto (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1774)

leśniczyna 11-02-2005 17:43

heh :mrgreen: śmiej się, śmiej. :twisted: paskudo :P moze ona b. miala cieczke i tyle :roflmao

Agnieszka 11-02-2005 17:49

Quote:

Originally Posted by Rona
Może to zew krwi? :D

A tam zew krwi... Swoich poznaje;)

Rona 11-02-2005 17:50

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
heh :mrgreen: śmiej się, śmiej. :twisted: paskudo :P moze ona b. miala cieczke i tyle :roflmao

No własnie w tym problem, że ma cieczkę i dlatego się zakochała w Balrogu. :) Czy myślisz, że z tego powodu mniej cierpi? :wink:
A Jolly - piękna, od razu widać, że to Miss Europy... :D

Narvana 11-02-2005 17:58

Ale ci Rona dobrze!
Widziec te szczeniaki i cala gromade!
A Jolly naprawde taka ladna jest? Qrna chcialabym ja zobaczyc bo oprocz koloru takiego jak Bolo ma to wlasnie Jolly mi sie podoba :oops:

Narvana 11-02-2005 17:59

Quote:

Szara jest teraz w stuporze, bo ma złamane serce. Siedzi za fotelem i cichutko popiskuje - pewnie myśli o Juziu... :love .

Hehe
Teraz nic innego Ci nie pozostaje jak jezdzic wszedzie tam gdzie bedzie Juzio! :cheesy:

Rona 11-02-2005 18:17

Quote:

Originally Posted by Narvana
Teraz nic innego Ci nie pozostaje jak jezdzic wszedzie tam gdzie bedzie Juzio! :cheesy:

Pomęczymy się jeszcze z tydzień i jej przejdzie. :wink:

Jolly, biedna, siedziała w samochodzie, jak Tinka flirtowala z Juziem i tylko od czasu do czasu poszczekiwała zza szyby "Hej, on jest mój" :D Ale w sumie była bardzo przyjazna, zważywszy na okoliczności :) I faktycznie jest pełna wdzięku... :D

Narvana 11-02-2005 18:33

Quote:

Ale w sumie była bardzo przyjazna, zważywszy na okoliczności :) I faktycznie jest pełna wdzięku... :D

Ja tez chce zobaczyc tez! :stupido :puppy_dog_eyes

Gaga 11-02-2005 19:07

Quote:

A Jolly naprawde taka ladna jest? Qrna chcialabym ja zobaczyc bo oprocz koloru takiego jak Bolo ma to wlasnie Jolly mi sie podoba :oops:

Ta jest! Jolka jest ZJAWISKOWA...srednio jeszcze orientuje sie we wzorcu ale moge powiedziec , ze jak sie ma skladowe czyli wyglad i zachowanie to jest to rewelacja....
Ja tam sie nie dziwie, ze tyle wygrywa....rzadkiej urody suka :D
Osobiscie w wilczakach suki mnie nie porywaja, a to ze wzgledu na rozmiar....serce rwie mi sia na widok dorodnych samcow....ale na tej suce trudno nie zawiesic oka.......zastanawiam sie tylko jak dlugo bedzie bezkonkurencyjna....bo ja w Lazne potrafilam ja pomylic z Ali :oops:

Narvana 11-02-2005 19:23

No wlasnie Jolka jest urocza! I dodac jeszcze charakter...
Ideal wilczaka....;)

Rona 11-02-2005 20:06

Quote:

Originally Posted by Gaga
.... jak sie ma skladowe czyli wyglad i zachowanie to jest to rewelacja....

Gaga, powinnaś mnie zatrudnić jako prywatną wróżkę. :) :mrgreen: Życzyłam Ci w grudniu wilczaka i już go prawie masz. Przepowiedziałam, że będzie piękny i utalentowany i wygląda na to, że jest na dobrej drodze... :wink:
Młoda już zaczęła marzyć o jego szczeniaku, naturalnie kiedyś, w przyszłości... :roll: :)

Narvana 11-02-2005 20:09

Mi tez wroz Rona w tym roku!
A jak juz bede miec CzW to sukcesow w sporcie mi wroz/zycz 8) :mrgreen:

Gaga 11-02-2005 20:12

Quote:

Gaga, powinnaś mnie zatrudnić jako prywatną wróżkę. :) :mrgreen:

Nie musze ..Anioły i Dobre Wróżki sa z nami zawsze, za darmo i bez etatu :) :Rose

Rona 11-02-2005 20:32

Quote:

Zamówienie przyjęte :mrgreen:

Quote:

Nie musze ..Anioły i Dobre Wróżki sa z nami zawsze, za darmo i bez etatu :) :Rose

A kto mówi o pieniądzach i etacie? :? Miałam tylko nadzieję na malutką protekcję w sprawie potomstwa Cheitana... :oops: :D

Gaga 11-02-2005 20:38

Quote:

A kto mówi o pieniądzach i etacie? :? Miałam tylko nadzieję na malutką protekcję w sprawie potomstwa Cheitana... :oops: :D

No ja tu kobietę do Aniołow porównuje a ona mi takie miny robi...ech.....

A co do protekcji to...hmm..nie załapałam :oops: , że co? Ze juz wpisujesz w potencjalnych ojców Waszego przyszłego CzW?
I tym samym składasz na moje umęczone barki tak wielka odpowiedzialność??
Wdzięcznam za pokładane nadzieje, ale nie wiem czym zdolna podjąć się tak wazkiego zadania,o Pani! :wink:

Rona 11-02-2005 20:59

Quote:

No ja tu kobietę do Aniołow porównuje a ona mi takie miny robie...ech.....

Gdzie mi tam do Aniołów.... :oops: Najwyżej skromna wróżka-wolontariuszka :wink:

Młoda zachwyciła się Cheitankiem, a ponieważ jest nieosiągalny, to pociesza się, że może kiedyś będzie mogła mieć choć jego potomka.... :roll: Na zasadzie analogii, że niby będzie podobny... i też uzdolniony. Teraz załapałaś? :) Ale spokojnie, ona jeszcze parę lat będzie się uczyć, więć Cheitan w międzyczasie zdąży dorosnąć i wygrać parę wystaw... :mrgreen:

Gaga 11-02-2005 21:06

Quote:

Gdzie mi tam do Aniołów.... :oops: Najwyżej skromna wróżka-wolontariuszka :wink:

Ale mozesz zostac Aniolem? Nie masz nic przeciwko?
:)

Quote:

Młoda zachwyciła się Cheitankiem, a ponieważ jest nieosiągalny, to pociesza się, że może kiedyś będzie mogła mieć choć jego potomka.... :roll: Na zasadzie analogii, że niby będzie podobny... i też uzdolniony. Teraz załapałaś? :) Ale spokojnie, ona jeszcze parę lat będzie się uczyć, więć Cheitan w międzyczasie zdąży dorosnąć i wygrać parę wystaw... :mrgreen:

A odroznila go od Camio?? :D
Ciesze sie, ze postanowilyscie poczekac bo juz sie zastanawialam jak ja zrobie z niego reproduktora w pierwszym polroczu zycia :mrgreen:
I w czym on taki uzdolniony?? :lol:

Rona 11-02-2005 21:17

Quote:

Ale mozesz zostac Aniolem? Nie masz nic przeciwko?
:)

Obawiam się, że to byłoby... za trudne :cheesy:

Quote:

A odroznila go od Camio?? :D
No pewnie, przecież Margo powiedziała nam który jest który... :mrgreen: Camio zresztą też uroczy, ale to imię: CHEITAN - jest zupełnie zniewalające :)
Quote:

zastanawialam jak ja zrobie z niego reproduktora w pierwszym polroczu zycia :mrgreen:
:cheesy:

Quote:

I w czym on taki uzdolniony?? :lol:
To ci już napiszę na PW :mrgreen:

Narvana 11-02-2005 21:17

Quote:

Quote:

Zamówienie przyjęte :mrgreen:

OK! :cheesy:
Tylko gorzej jak sie to zamowienie nie spelni... :twisted:

Agnieszka 11-02-2005 21:55

Quote:

Widzialas Cheitana?? C H E I T A N A !!?? MOJEGO Cheitanka????????

:shock: :shock: :shock:

A ja????????????????????????
:bigcry2

A Ty za pare dni bedziesz go mieć dla siebie, na własność i jak zakarzesz, to już nikt inny go nie bedzie widzieć :twisted: ;)

Rona 11-02-2005 22:02

Quote:

Tylko gorzej jak sie to zamowienie nie spelni... :twisted:

A dlaczego nie miałoby sie spełnić?

All times are GMT +2. The time now is 23:09.