![]() |
Ja jednak poproszę dwie czarne ;) A jak duża jest mniej więcej M ? Bo ja zastanawiam się nad rozmiarem M lub L, a młodsza siostra między S a M...nie chciałabym dla siebie kupić za dużej, a dla siostry za małej przez przypadek :rock_3
|
Pełną rozmiarówkę wrzucę, jak ją otrzymam :)
|
Super! poprosze babskie M ;) jesli sie da.
|
ja poproszę o czarną XL
|
O kurcze, fajne te koszulki Wam wyszly-gratulejszyn pomyslu:thumbs tylko ja jednak wole damska dla siebie:(
|
spokojnie, w tygodniu będę wiedział co i jak i na pewno dam znać :-) Ale raczej nastawiałbym się na uniwersalne, chyba że zgodzicie się na niższą gramaturę rzędu 160-180 g/m2...
|
2 Attachment(s)
Żeby nie być gołosłownym a propos "czystych" wzorów bez napisów:
Attachment 3692 Attachment 3693 Pamiętajcie, im więcej chętnych, tym taniej wyjdzie :) |
To ja bym chciala czarne M:)
|
Dla mnie M jak beda kobiece to chce, jak nie kobiece to tez M, dla Grzecha L
|
Ja czekam na kobiece :) może się doczekam :)
|
Sprawdziłem co nieco i owszem, da rade zrobić damskie, JEDNAKŻE nie będą miały gramatury 205 g/m2 ale 160 g/m2 jeśli chcemy zostać przy obecnej cenie...
|
Jak dla mnie bomba, taka gramatura to i tak jakość super w porównaniu z chińską "jakością".
Poza tym my babki dbamy bardziej o ubranka i będziemy prały w Perwollu :D |
Dla mnie też wystarczy, słusznie Rybka prawi - każda nosi w torebce Perwoll ;D
|
To jeszcze jedna sprawa - żeby wyszło w cenie takiej, jaką podałem w pierwszym poście - musimy zebrać co najmniej 100 chętnych, zatem - do dzieła, im więcej tym taniej :)
|
Teraz to mówisz????? :P No pewnie, że się piszę, eSeczka jak dla mnie, czy babska, czy męska, byle czarna. (Z męskiej zawsze można zrobić piżamę) :twisted:
|
Niech to szlag... Przepraszam, że prawie post pod postem i co chwilę coś się zmienia, ale jak sprawdzam jak to ma wyglądać to dowiaduje się coraz to nowych rzeczy - żeby cena pozostała taka jak w poście numer jeden, musi się zebrać ilość 100 męskich, ALBO 100 damskich :/ I teraz pytanie - czy jeśli nie uzbiera się wystarczająca ilość chętnych na koszulki damskie to:
A. Zostajemy TYLKO przy męskich B. Godzimy się na wyższą cenę (która i tak zależy od ilości) C. zmieniamy gramaturę na sporo niższą ?? |
Skladam protest wzgledem wyzszosci kobiet nad chlopami !!!!!!!!!!!!!:evil_2
No bo dlaczego to my mamy zawsze nosic jakby co.... meskie koszulki :eviltongue niech raz chlopy zaloza damskie e-S-eczki a co...niemozliwe? Zrobi sie od cyckow fredzelki na brzuszki:mrgreen: coby im nie bylo za ciasno. To pisalam ja mamunia tego od koszulek:rock_3 |
Zatem odpowiadam po raz kolejny - to są UNIWERSALNE :P
|
To my chcemy damskie M-ki uniwersalne:banghead:eviltongue:eviltongue:evilton gue moga byc te nieco ciensze a to nawet i lepiej bo jak na lato i jakies upaly ... to ja wole te ciensze:sweetCyberM
|
Seba. nie kombinuj już...
Jak zbierzesz już wszystkie zamówienia to się zobaczy. Ten, kto chce lepszą jakość kupi za większą cenę, ten kto chce tanio kupi mniejszą gramaturę, a komu obie opcje nie przypasują to najwyżej wycofa się z zakupu. Dora- ja już widzę te frędzelki, serio! :twisted: Mrrrrrrrr :D |
All times are GMT +2. The time now is 00:43. |