![]() |
My na tą chwilę nie wiemy :(
Ale wszystko powinno się wykarować na początku lipca. Musimy ogarnąć samochód, mamy wesele 29 lipca w Lublinie i kilka spraw do wyjaśnienia. |
Z tego co widzę, to najmniejsze domki są dwuosobowe? :)
W tym roku może i my się pokusimy. No, nie może... raczej na pewno. ;) |
Quote:
|
Jak z jedzeniem? Bierzemy na stolowce, czy znow grill i wolna amerykanka?
|
Quote:
|
Margo - ameryka. Bez sensu brac zarcie...
Rybka - my tez nie wiemy na 100%, kasa kasa. Ale mowie teoretycznie, jesli my i Wy to razem. (?) |
Quote:
|
TAK TAK TAK! I ten makaron z kurczakiem... Mniam!
|
Quote:
No i jeszcze haluszki, vyprażeny syr i hranolki i moze utopence :) |
MISTRALI prosze o kontakt.Spiderka
|
Quote:
|
Ja już też nie mogę się doczekać .zaczynam sie pakować, cytrynówka już spakowana:evil: Spiderka
|
Quote:
Lato bez obozu na Słowacji to lato zmarnowane:twisted: Informacja z ostatniej chwili : chatki CAMP "sprzedają się jak ciepłe bułeczki". Zatem jak ktoś myśli o przyjeździe to już teraz trzeba rezerwować!!!!!! |
A kto przy okazji obozu myśli o wystawie klubowej w Hrabusice 31.07 ? Bo ja się tak zastanawiam czy warto się na nią wybrać ?? Mam dylemat ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
chcialam przypomniec ze jest mozliwosc jazdy do SK z nami w autobuse. Mozemi zabrac jescze maksimum 6 liudzi w Bialystoku albo w Warszawe. Na SK bedziemi rano 30-tego a do domu pojedziemi 7-ego sierpnia. ceny i inne info mozna dostac na priwa :)
|
Chcę zgłosić Baldura na wystawę klubową i na przegląd młodych. Wydrukowałam zgłoszenie na wystawę i mam zamiar jutro wysłać pocztą. Jutro też zapłacę za wystawę przekazem pocztowym. Moje pytanie brzmi czy potwierdzenie przekazu pocztowego mogę wkleić na zgłoszeniu, tam gdzie jest na to miejsce ? I czy gdyby zdarzyło się że zgłoszenie wysłane jutro priorytetem doszło jednak po 3 lipca ( z pocztą różnie bywa ) to Baldur zostanie przyjęty na wystawę ?
Moje kolejne pytanie brzmi do kiedy są przyjmowane zgłoszenia na przegląd młodych i do kiedy trzeba uiścić zapłatę ? Przepraszam że tyle pytam ale po raz pierwszy zgłaszam się gdzieś za granicę ;) |
|
Jestem w trakcie wypisywania zgłoszenia tyle że mam problem :? Nie wiem co wpisać w nastę pujące rubryczki -
Plemenna kniha : C.zapisu : Na drugiej kartce zgłoszenia też trzeba wypisać coś a ja nie wiem o co chodzi - Podl'a propozicii preukazujem tieto vystavne poplatky : ............. Pomóżcie ;-) |
All times are GMT +2. The time now is 16:12. |