![]() |
DORA - tak bym chciała mieć choć 2 h dziennie więcej na zdjęcia. A tak potrzeby Imbusa wygrywają ze zdjęciami:)
A na psia.Tv - też są fajne zdjęcia !! |
Widzialam ,widzialam:p
|
Wszystkim naleza sie ogromne gratulacje!
Oczywiscie najwieksze Amberkowi, bo wygrywac Rase bedac weteranem i maja jeszcze TAKA konkurencje to nie lada wyczyn... Tym bardziej, ze Zoran latwo sie nie poddal (ba, wcale sie nie poddal)... :) Gratulacje dla Jotuna, bo wiem, ze wygladal pieknie (zastanawialam sie, czy zdarzyl juz nadbrac futra, a okazuje sie, ze awansowal nawet na faworyta). Tajdze - choc na temat jej ruchu nie dowiedzielismy sie niczego nowego... Mam tylko nadzieje, ze nie bede miala pecha spotkac sie z Wami na ringu. (no dobra, taka przegrana by nie bolala... ;) ) No i oczywiscie dla wnuczka Geiroda za kultywowanie rodzinny tradycji szalenstw na ringach... :rock_3 Quote:
MISTERNY: "1. «składający się z wielu drobnych, precyzyjnie wykonanych elementów» 2. «obmyślony w każdym szczególe, wymagający wielu zabiegów»" lub "wykonany precyzyjnie, artystycznie; kunsztowny, " Ruda ma cos w sobie co nasuwa takie skojarzenia... Bo jak raz sie ja widzialo to trudno o niej zapomniec... ;) Quote:
|
ciekawe za co można przebrać się idąc w parze z wilczakiem ?
|
Quote:
|
Quote:
http://www.wolfdog.org/pics2/2010/9/...43-9562425.jpg Poza tym bardzo chciałabym zobaczyć Marcina w takim stroju :D:D:D:D |
Jeśli dla mężczyzny to może leśniczy ;-)
Bardzo ładny Czerwony Kapturek z wilczakiem :p |
no właśnie - czerwony kapturek już opatentowany. Zresztą trudno było by mi znaleźć takie kituszki :)
|
Marcin - mam dla Ciebie pomysł - ZA BABCIĘ!!!
|
dzięki - jest dobrze, a może za dziada co gra na gęślach na jarmarkach w ziemi sanockiej w XVII w. i właśnie od głodnego wilka się odgania ?
|
Quote:
|
no własnie najlepsze, będzie gryźć badyle i to doda grozy całej sytuacji, od pojutrza jak już Ola urodzi zabieram się zastruganie gęśli i trenujemy
|
Zapomnieliście o... Białym Wilku - Geralcie z Rivii. :p
|
albo zebrać wspólne siły i "iść razem"
http://www.youtube.com/watch?v=oX-qDh5opAM |
Vuko pała miłością do wszystkich :):):) psiaków i ludzi,na wystawie dostał super opis z czego bardzo się cieszymy i ma pierwszy złoty medal,a na fotki też czekamy z niecierpliwością, a tak w ogóle Kasiu Ty robiłaś zdjęcia też na spacerze już po wystawie, bo nie kojarzę? pozdrawiamy wszystkich i psiaki przede wszystkim :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Dla porządku, pełne WYNIKI I Karnawałowej Wystawy PR w GDAŃSKU. Sędziował p. A.Kaźmierski
PSY Kl.szczeniąt CELEB Jantarowa Wataha, wyb. ob. Naj Szczenie CORMAK Jantarowa Wataha, wyb.ob. Kl.młodzieży GEIRROD Braterstwo Wilczaków, doskonałą, Zw. Młodz. Naj Junior Kl.championów DECLAN Wilk z Polskiego Dworu, doskonała lok II JOTUN z Peronówki doskonałą, CWC, Zwycięzca ( NPwR) Kl.weteranów AMBER WOLF z Peronówki, doskonałą, Naj.Weteran BOB SUKI Kl.szczeniąt CADETTE Jantarowa Wataha, wyb.ob. Kl.pośrednia DORREN Wilk z Polskiego Dworu, doskonałą CWC, Zwycięzca ( NSwR) Kl.otwarta KOKB'AEL TAJGA z Peronówki, doskonała, CWC Kl.użytkowa GARUDA z Peronówki, bardzo dobra Kl.championów CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu, doskonała, CWC GRUPA HODOWLANA : Wilk z Polskiego Dworu 3 lokata Gratulacje dla AMBERA :happy |
Quote:
|
Quote:
Tatuś?? :P |
All times are GMT +2. The time now is 07:08. |