![]() |
Tak Aresik jes piękny, to fakt. Ja go obserwuję od dawna - w zasadzie przy okazji rozmów o jego tacie. Na fc w profilu Moniki znajdziecie dużo jego zimowych fotek
|
Quote:
ja chyba pierwsza zobaczylam aresa ktory u mnie wygral mlodzies i jesli nie ten cholerny ogonek to mogl miec i BOB'a ( ah zapomnialam to wybieral Rosik i wybral to co wybral ) |
Quote:
Každý chovatel má své představi o ideálním psu pro jeho feny. Ares je jeden z nejpelších psů v současné době na Slovensku. Proto s ním také byla nyní kryta fena "A" Srdcerváč. |
Quote:
super czekami na malych Areskow :) |
a co on ma z ogonem? zwróciłam uwagę na tego psa w Havranowie tylko nie pamiętam czy mi się bardzo podobał czy bardzo nie podobał :)
|
Quote:
Monika nie czyta WD, ale jest b. szczęśliwa, że podoba się jej psisko:) Ja chciałam dodać, że jak zwykle moja obserwacja była od początku tylko na podst. fotek - a ludzie widzący go w realu zdawali mi relację i fotorelację - tu dzięki raz jeszcze:) No i najważniejsze Ares ma świetny charakter;-) |
czy on jest takim przytulastym milaczkiem?
|
Quote:
|
Przytulaczek - jeszcze jaki - choć z dystansem:)
|
co to znaczy z dystansem? A Blek był na obozie w Havranovie?
|
A my dziękujemy wszystkim ogromnie za BOB-owe gratulacje dla małej Lu, za ciepłe słowa i internetowo i na żywo i w ogóle :) no i gratulujemy wszystkim innym:) jak się nam uda wyłuszczyć jakieś zdjęcia z aparatu, to podlinkujemy:)
A co do Areska, to ja się mogę porozpływać nad charakterem:). Chłopak jest taki radosny że słów brak:) No i z Moniką mają strasznie fajny kontakt :) Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |