Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   2010.07.01 - 'S'imply the Best, czyli Specgrupa jest juz z nami... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14681)

wolfin 26-07-2010 20:37

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 316665)
Wiesci beda... z fotkami gorzej - niedawno mielismy to oboz dla dzieci... Wrocilam z ladnie zsocjalizowanymi mlodymi psami z rozwalonym aparatem... Okazalo sie, ze to co prawda "jedynie" obiektyw...czyli na jakies 4 tyg mam Nikona z glowy... Mam do niego jedynie makro... :rock_3 Moze da rade jeszcze porobic fotki maluchom, bo jeszcze sie mieszcza... 8) Ale inna opcja to stary HP, a on w tych ciemnosciach nie daje rady... Mam taka kasze, ze foty nie nadaja sie prawie do publikacji... Ale cos bedzie.... Juz jutro... ;) Chocby nie wiadomo co, bo musze sie stadkiem pochwalic - wypasione jest jak tatus... :rock_3

to czekami na fotki i ... wspolczojemi :) miot Ksieciunia mi zjadl 1, 5 krowy :) smoki z drakonami :)

Gaga 26-07-2010 20:45

Jakie półtorej krowy? Nic nie mówiłaś!!! :shock: Nie odliczyłaś kosztów...:D

wolfin 26-07-2010 20:50

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 316676)
Jakie półtorej krowy? Nic nie mówiłaś!!! :shock: Nie odliczyłaś kosztów...:D

no ALE to od razu pokazywalo kto ich ojciec. Ksieciunio tez juz legendarny z hystorii - ON i worek karmy :)

z Peronówki 03-08-2010 22:23

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 316677)
Ksieciunio tez juz legendarny z hystorii - ON i worek karmy :)

To mnie nie rusza. Pamietaj, ze ten worek zjadl juz u Gagi... :lol:

z Peronówki 03-08-2010 22:26

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 316673)
to czekami na fotki i ... wspolczojemi :)

Opis sie robi, w galerii sa juz najnowsze fotki maluchow (za ostatnie slicznie dziekuje Rybce):
http://www.zperonowki.com/html/pol-gallery-cat5.html
Jedna sesja niestety poszla w niebyt, a dzis jeszcze pojawia sie fotki z amorami Ibony i Ksieciunia... (najwyzszy czas :twisted: )

A Maluchami i ich jedzeniem problemu obecnie nie ma - apetyt im dopisuje, ale trzymaja sie norm... 8)

Rybka 04-08-2010 14:37

Uwaga bo będę nieprzyzwoicie się chwalić...
Podczas zlotu w Późnej odbieram swojego wilczaka!
Byłąm kilka dni temu w Późnej i wybrałam... Sheytana (podobieństwo imion nieprzypadkowe :D ).
Pękam z dumy i odliczam dni... A one uparcie się dłużą :)
Tym bardziej, że bardzo chcę Was wszystkich poznać- w końcu siedzę na WD już kilka lat i "czytam Was" na okrągło...

Miru 04-08-2010 14:47

No to nie bedziesz ,,jedynym nowym obywatelem wilczakowego świata'' bo ja tez się wybieram tylko że przyjadę i wrócę bez wilczaka , ale nic straconego:)

Gaga 04-08-2010 15:04

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 318134)
Byłąm kilka dni temu w Późnej i wybrałam... Sheytana (podobieństwo imion nieprzypadkowe :D ).
Tym bardziej, że bardzo chcę Was wszystkich poznać- w końcu siedzę na WD już kilka lat i "czytam Was" na okrągło...

Witamy oficjalnie w familii, nie wiem komu być wdzięcznym za to, że Shaytan zostaje w granicach, ale dla nas do wielka radość :grosscool.
I niech Wam obojgu ta nieprzypadkowość będzie Dobrym Mzimu:)

anula 04-08-2010 16:10

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 318134)

To się nazywa świadome macierzyństwo...

Rybka 05-08-2010 19:41

Quote:

Originally Posted by Miru (Bericht 318136)
No to nie bedziesz ,,jedynym nowym obywatelem wilczakowego świata'' bo ja tez się wybieram tylko że przyjadę i wrócę bez wilczaka , ale nic straconego:)

hmm... Wilczaków na zlocie będzie koło setki, więc jak w środku nocy weźmiesz jednego pod pachę i zwiejesz do domku nikt się nawet nie zorientuje :twisted::twisted::twisted:

Elentia 06-08-2010 08:39

Quote:

Originally Posted by Miru (Bericht 318136)

Nie martw się, nie ty jeden, tez zamierzam jechać, ale wrócić z pustymi rekami, za to z pełną głową wrażeń :P chętnie poznam małego sheytana.

żeby nie robić OT, cała reszta szczeniaczków trafi za granicę?

Rona 06-08-2010 08:52

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 318417)
hmm... Wilczaków na zlocie będzie koło setki, więc jak w środku nocy weźmiesz jednego pod pachę i zwiejesz do domku nikt się nawet nie zorientuje :twisted::twisted::twisted:

Myślę, że niejeden wilczak dałby się wziąć, ale.... z resztą swojego stada ;), a to mogłoby być już trochę kłopotliwe... Chyba, że akurat stado OK i w rozsądnym rozmiarze!:)

Gaga 06-08-2010 10:21

Quote:

Originally Posted by Elentia (Bericht 318487)
chętnie poznam małego sheytana.

A jużci:P Już widze jak Rybka hojnie dzieli się ze swoim świeżutkim skarbeczkiem :twisted:
Pewnie go weźmie i schowa :D

Elentia 06-08-2010 10:35

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 318510)
Pewnie go weźmie i schowa :D

pamiętaj Rybka, najważniejsza socjalizacja! ja Ci chętnie pomogę :evil_lol

Miru 06-08-2010 10:54

No niezły pomysł tylko chyba by mnie z domu wyrzucili z tą całą zgrają.Do pociągu też pewnie by mnie nie wpuścili zwłaszcza że to ponad 10 godzin jazdy:evil: no chyba żebym sobie piechtą poszła a to troszkę daleko:(

Gaga 06-08-2010 11:07

Quote:

Originally Posted by Miru (Bericht 318518)
no chyba żebym sobie piechtą poszła a to troszkę daleko:(

wilczak wytrzymały jest, na długie dystanse, pamiętaj :)

Miru 06-08-2010 11:13

Co prawda to prawda:rock_3 wiesz poddałaś mi świetny pomysł :twisted:

Gaga 06-08-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by Miru (Bericht 318525)
Co prawda to prawda:rock_3 wiesz poddałaś mi świetny pomysł :twisted:

Dawno nie słychać było nic o "pierwszym w Polsce" więc możecie to nadrobić: pierwszy w Polsce wilczak, który przeszedł trasę do domu od Sudetów po Karpaty :D

Miru 06-08-2010 11:29

:rock_3 to się da zrobić, bo czemu nie , :twisted: ale wolała bym nie być na pierwszych stronach gazet i ustach ludzi życzliwych.

Rybka 06-08-2010 19:41

Quote:

Originally Posted by Miru (Bericht 318518)
No niezły pomysł tylko chyba by mnie z domu wyrzucili z tą całą zgrają.Do pociągu też pewnie by mnie nie wpuścili zwłaszcza że to ponad 10 godzin jazdy:evil: no chyba żebym sobie piechtą poszła a to troszkę daleko:(

No co Ty? Jazda pociągiem to fajna zabawa! Pomyśl ile miałabyś miejsca, jakbyś wparowała z takim stadkiem :)
Nawet nie musiałabyś kupować biletu bo kto się ośmieli wejść do przedziału? :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 18:12.