![]() |
Quote:
|
Jakie półtorej krowy? Nic nie mówiłaś!!! :shock: Nie odliczyłaś kosztów...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.zperonowki.com/html/pol-gallery-cat5.html Jedna sesja niestety poszla w niebyt, a dzis jeszcze pojawia sie fotki z amorami Ibony i Ksieciunia... (najwyzszy czas :twisted: ) A Maluchami i ich jedzeniem problemu obecnie nie ma - apetyt im dopisuje, ale trzymaja sie norm... 8) |
Uwaga bo będę nieprzyzwoicie się chwalić...
Podczas zlotu w Późnej odbieram swojego wilczaka! Byłąm kilka dni temu w Późnej i wybrałam... Sheytana (podobieństwo imion nieprzypadkowe :D ). Pękam z dumy i odliczam dni... A one uparcie się dłużą :) Tym bardziej, że bardzo chcę Was wszystkich poznać- w końcu siedzę na WD już kilka lat i "czytam Was" na okrągło... |
No to nie bedziesz ,,jedynym nowym obywatelem wilczakowego świata'' bo ja tez się wybieram tylko że przyjadę i wrócę bez wilczaka , ale nic straconego:)
|
Quote:
I niech Wam obojgu ta nieprzypadkowość będzie Dobrym Mzimu:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nie martw się, nie ty jeden, tez zamierzam jechać, ale wrócić z pustymi rekami, za to z pełną głową wrażeń :P chętnie poznam małego sheytana. żeby nie robić OT, cała reszta szczeniaczków trafi za granicę? |
Quote:
|
Quote:
Pewnie go weźmie i schowa :D |
Quote:
|
No niezły pomysł tylko chyba by mnie z domu wyrzucili z tą całą zgrają.Do pociągu też pewnie by mnie nie wpuścili zwłaszcza że to ponad 10 godzin jazdy:evil: no chyba żebym sobie piechtą poszła a to troszkę daleko:(
|
Quote:
|
Co prawda to prawda:rock_3 wiesz poddałaś mi świetny pomysł :twisted:
|
Quote:
|
:rock_3 to się da zrobić, bo czemu nie , :twisted: ale wolała bym nie być na pierwszych stronach gazet i ustach ludzi życzliwych.
|
Quote:
Nawet nie musiałabyś kupować biletu bo kto się ośmieli wejść do przedziału? :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 18:12. |