![]() |
Quote:
|
Bedziemy na pewno!!! na razie w ramach socjalu jeździmy SKM-ką i "zwiedzamy" stocznie gdańska i siedzimy w Buffecie- dla wiadomosci psiarzy z 3city: otwarte od 11 i wpuszczaja z psiakami!:)
|
Kurde mozna by sie wybrac, skoro z psem mozna.
|
Z psem tak, ale czy z całą watahą?? :lol:
|
Quote:
takze jest miejscowka na spotkanie;-) a okolice nastrojowe portow0-stoczniowe...:)) |
Super, że macie taką miejscówkę ;)
Jak przyjedziemy na zawody do Sopotu to z nami też się spotkacie? ;) |
Quote:
|
Super;) Przyjezdzamy 13-15 sierpnia :) Na hipodromie mamy zawody w sobotę i niedzielę :)
|
Quote:
|
Nom, możliwe... to chyba nikogo z Was nie będzie :(
|
Witam,
Czy ktoś ma ochotę spotkać się i poznać z małym wilczkiem który potrzebuje się wyszaleć ze starszymi kolegami bo go nosi ? ;p ja również chętnie poznam 3 miejskie środowisko wilczaków proszę o kontakt ;) |
Chętnie sie spotkamy - ale po 20.09. Teraz jedziemy do margo na spotkanie wilczaków a potem ze znajomymi wilczakami na urlop.
Odezwę sie po 20 września. pozdrawiam |
My tez chetnie poszalejemy na spacerze:) Takze piszemy sie na spotkanie!:)
|
Trójmiejski cwaniak też jest za! :)
|
Garuda tez jest za i my akurat mozemy spotkac sie we wrzesniu.
Mysle ze Chabow i Skrzat tez. |
A my tak jak Szasz... po 20 wrzesnia chetnie sie spotkamy :rock_3
|
Jesteśmy otwarci na spotkania w Trójmieście .... w Sulminie ;)
|
My także piszemy się na spotkanie. Mam nadzieję, że tym razem nic nie stanie na przeszkodzie ;-).
Dobrze, że chociaż Sulmińskie wilczaki przez pól roku udało Nam się poznać. |
My również piszemy się na spotkanie ,Vuko chętnie poszaleje z młodszym wilczakiem,szczególnie że mieszka w Gdyni więc mają blisko do siebie na wspólne zabawy:)
|
Salvator wysłałąm wiadomość dotyczącą spotkania na wspólny spacer ale komputer coś się buntował więc nie wiem czy doszła informacja,proszę o wiadomość
|
All times are GMT +2. The time now is 04:52. |