Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport i szkolenie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Adventure Racing 2010 ( IV Galicyjskie Wilczaków Spotkanie) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14300)

Galicja 19-05-2010 11:45

Słuchajcie, odzew przekroczył moje najśmielsze oczekiwania. Ponieważ do imprezy jest jeszcze trochę czasu, konkretne informacje ukażą się ze stosownym wyprzedzeniem. Tym nie mniej poruszę parę kwestii które już teraz mogą niepokoić. A mianowicie:
1) będziemy mieli do dyspozycji całą Dolinę Będkowską, jak długa i szeroka.
2) nocleg będzie w schronisku lub na polu namiotowym. Obiekt jest cały dla nas.
3) co do kategorii, to ponieważ w tym samym czasie i miejscu odbywają się "zwykłe" zawody Adventure Racing, klasyfikacja będzie prowadzona w/g tych samych kryteriów, tzn. K20, K30, K40 (kobiet), M20, M30, M40 (mężczyzn) - ( gdzie "20" oznacza poniżej i do 20 roku życia, "40" do 40 roku życia i powyżej) oraz rodzinna, bez kryterium wieku, drużynowa i open dla całości. W przypadku stawienia się rekordowo małej lub rekordowo dużej ilości uczestników, kategorie możemy zmodyfikować:)
4) impreza prowadzona będzie pod patronatem pani wójt gminy Zabierzów i Starosty krakowskiego. Za zajęcie miejsc 1-3 w kategorii open przewidziane będą dyplomy i puchary, a dla wszystkich uczestników którzy ukończą całość trasy - medale. Dla uczestników poszczególnych konkurencji bez udziału w całości trasy - dyplomy.
5) impreza będzie doskonałą promocją rasy, ponieważ częścią składową będą też mistrzostwa dziennikarzy w Adventure Racing.
6) a teraz to co nieprzyjemne - opłata startowa: wyniesie ok. 50 zł od każdej startującej osoby ( bo drużynowo mogą wystartować np. 2 osoby z 1 psem). Tym nie mniej w opłacie startowej zawarte będą: numer startowy, materiały sponsorów, wyżywienie całodobowe ( jedzenie, napoje, również izotoniki i alkohol:), wszystkie atrakcje towarzyszące. Wysokość tej opłaty wynika też z tego, że trasa zabezpieczona jest przez specjalistów z uprawnieniami do zabezpieczenia imprez masowych i prac wysokościowych ( niektóre "atrakcje" zlokalizowane będą do 30 m nad ziemią;)
7) tak jak już wcześniej wspominałem, dokładny program, regulamin, mapa dojazdu, mapa trasy i inne ważne informacje będą opublikowane na stronie Jurajskiej Izby Gospodarczej, maratonypolskie.pl, oraz na naszej:) w stosownym czasie:)
Andrzej
Uprzejmie proszę Administratora o dodanie informacji o zawodach do kalendarza imprez. A.K.

Galicja 29-07-2010 09:53

Oto link do informacji ( regulamin ) i zgłoszenia na Wolfdog Adventure Racing. Zgłoszenie należy odesłać na adres e-mail podany w regulaminie. Serdecznie zapraszamy!!!
http://www.imprezyjurajskie.pl/terminarz.html
Czy ktoś wie, jak imprezę dodać do terminarza na wolfdogu???
Kto się wybiera? Kto się wybiera???:twisted:

Witek 29-07-2010 10:06

Jeżeli nie przeszkodzi nam podróż poślubna to my będziemy na pewno :)

PS.

A kategoria rodzinna? Będzie ostatecznie? Bo regulamin nic na ten temat nie mówi, a ja sobie bez Witka nie poradzę...

Galicja 29-07-2010 10:59

Gratuluję!!! No to może wpasujecie W.A.R. gdzieś w trasę waszej podróży:)
Kategoria "rodzinna" oczywiście będzie, gdzieś to po prostu umknęło, z tym że zadania zawsze będą tylko dla 1 człowieka i 1 psa - tak że trzeba się wtedy będzie dzielić kto co i na jakim punkcie robi:)

Skrzat&Bow 29-07-2010 12:56

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 317216)
Oto link do informacji ( regulamin ) i zgłoszenia na Wolfdog Adventure Racing. Zgłoszenie należy odesłać na adres e-mail podany w regulaminie. Serdecznie zapraszamy!!!
http://www.imprezyjurajskie.pl/terminarz.html
Czy ktoś wie, jak imprezę dodać do terminarza na wolfdogu???
Kto się wybiera? Kto się wybiera???:twisted:

powaznie sie zastanawiam czy nie przyjechac z bratem;-) - sama chyba nie dałabym rady...hehehe.....no i kategoria rodzinna brzmi tak mniej forsownie;)- czy sie myle? czy trzeba byc mega twardzielem;-))))? i lepiej dac sobie spokoj z wygłupami?;-)
jedna rzecz jeszcze mnie zastanawia, jesli bedzie tzreba podniesc swojego psa zeby wykonac zadanie w jakiejs konkurencji to odpadam na starcie;-))

Grin 01-08-2010 17:51

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 317225)
Jeżeli nie przeszkodzi nam podróż poślubna to my będziemy na pewno :)

Ekhem, czy ja o czymś nie wiem? :rock_3 :rock_3 :rock_3
Poza tym jaka podróż?!!?: na Jurę na zakończenie pucharu w Dogtrekkingu, a nie na jakąś tam podróż... :twisted:

Lupusek 03-08-2010 13:07

Bardzo się cieszę, ze pojawia się kolejna "aktywna" impreza, i w dodatku dedykowana wilczakom i ich właścicielom. Ja przyjeżdżam na pewno (jeśli nic nagle nie "wyskoczy"). Zapowiada się dobra zabawa, oby tylko pogoda dopisała. Już wysyłam formularz zgłoszenia, bo liczba miejsc ograniczona (do ilu??).

Louve 03-08-2010 19:20

Fakt, pora się zgłaszać, bo z młodym pewnie też wpadnę. A szkoda byłoby to ominąć. :)

Witek 03-08-2010 20:19

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 317595)
Ekhem, czy ja o czymś nie wiem? :rock_3 :rock_3 :rock_3
Poza tym jaka podróż?!!?: na Jurę na zakończenie pucharu w Dogtrekkingu, a nie na jakąś tam podróż... :twisted:

Teraz już wiesz wszystko :)
A my chyba puchar już zakończyliśmy, bo w tym roku planujemy wstępnie wybrać się do Późnej zamiast do Brennej...
I raczej stawiamy też na "ekstremę" w czasie Olsztyna.

Galicja 04-08-2010 10:27

Quote:

Originally Posted by alakra (Bericht 317961)
bo liczba miejsc ograniczona (do ilu??).

No powiedzmy że się załapiecie ;) a tak serio to mamy odgórne ograniczenie, choć osobiście wątpię byśmy dobili do tej granicy :)

Gia 04-08-2010 13:07

My też, my też!!!! Magda, zarezerwuj nam proszę miejsce ;) Teraz kompletnie nie mam głowy, żeby szukać gdzie się mamy zapisać... 2 osoby + pies :)

Galicja 20-08-2010 09:52

Rozmawialiśmy dziś z P.Andrzejem Bukowczanem i.... te osoby które chcą brać udział w W.A.R proszę o zgłoszenie poprzez formularz zgłoszeniowy (dziękuję Adminowi za zamieszczenie imprezy w kalendarzu ) termin upływa 31.08.2010 !!

sssmok 22-08-2010 09:32

My juz zgloszeni.

Mam nadzieje, ze jednak troche osob sie zjawi ;-)

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 318115)
My też, my też!!!! Magda, zarezerwuj nam proszę miejsce ;) Teraz kompletnie nie mam głowy, żeby szukać gdzie się mamy zapisać... 2 osoby + pies :)

http://wolfdog.org/pol/events/1395.html :twisted:

Lupusek 22-08-2010 10:22

Wysłałam zgłoszenie kilka dni temu, ale nie dostałam potwierdzenia - czy ktoś dostał potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?

Witek 22-08-2010 10:42

Ja wysłałam 4.08 ale również nie dostałam potwierdzenia.

Galicja 23-08-2010 14:47

Dzisiaj wszystkie potwierdzenia powinny zostać wysłane :)

Gia 23-08-2010 15:09

Ja wyślę dopiero w środę zgłoszenie, mam nadzieje, że będzie dla nas miejsce ;)

Galicja 31-08-2010 20:31

Termin zgłoszeń został przedłużony :) Tak więc zapraszamy.
Można rezerwować sobie nocleg inny niż namiot, w schronisku "Małgosia" połozonym w Łazach, ( tel : (12) 3895278 )
Można też w schronisku Brandysówka , ale tam już bez psów, niestety.

Galicja 02-09-2010 20:35

Tutaj będzie aktualizowana lista zgłaszających się osób
http://www.imprezyjurajskie.pl/news.html

sssmok 02-09-2010 22:06

Ludzie co Was tak malo. Zglaszac sie i to juz.
Przy takiej malej obsadzie, moze nie byc powtorki :cry:

All times are GMT +2. The time now is 03:08.