![]() |
No wlasnie o to chodzi - po co laczyc to z komunizmem? IMO csv sa specyficznymi psami i wiadomo, mozna pozartowac z nuklearnej energi czy tez mozliwosci wilczakow, ale takie przypominanie i wiazanie ich z minionym ustrojem dla mnie jest wyjatkowo nieszczesliwe. I na pewno nakreci 'wrogow' rasy.
|
Czyli tym razem powinny być CZERWONE koszulki!
|
Quote:
I prosze - bez skojarzeń z komunizmem. |
Wywalic tego pana, wkleic wilczaka/i i gotowe ;)
http://forcechange.com/wordpress/wp-...an-nuclear.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Biala lamowka na rekawkach czy kolniezyku i jak auto strazackie bedzie
I na meczyk można w tym wskoczyć na jakieś spotkanko trzecioligowe -barwy narodowe, jak w sam raz!:cool3 Daiva -absolutnie zgadzam się w kwestii historycznej. A co do złych interpretacji, to spójrzcie na koszulki z Che + czerwona gwiazda -czy to ironia czy propaganda? Bo na ironię nie wygląda...:ehmmm A może jeszcze jakaś bandanka?;-) |
Quote:
Nie widzialas nowych koszulek naszych polskich pilkarzy? :rock_3 Polska zmienila barwy... |
Secki, podoba mi się ten obrazek! Powyższa kompozycja z wilczakiem mogłaby robić ciekawe wrażenie.
No i to hasło: "nuklearne bestie" - jakby wprost z rodowodu ;) |
2 Attachment(s)
Jak dla mnie mogłoby być coś takiego - tylko z wilczakiem:
|
Najpierw OT
Quote:
A ze to bojownictwo polegalo glownie do strzelania w tyl glowy zwiazanym wieznia to jest malo wazne (o ile ktokolwiek z noszacych takie koszulki w ogole wie o tym) A teraz po OT :) Albo sylwetka wilczaka na tle wlasnie znaku radioaktywnosci :) |
Quote:
Może wilczak w pomarańczowej czapeczce krasnoludka? :p Choć może byłoby to jednak zbyt hermetyczne jak na dzisiejsze czasy... :? |
Wyobraźnia nie zna granic...:twisted:
Wyobraźcie sobie: Wilk i Kapturek w maskach gazowych na tle nuklearnego grzyba i tekst wilka: >a ty gdzie? Na grzybki?!< ........... Btd: "o ile ktokolwiek z noszacych takie koszulki w ogole wie o tym" Grunt, że idol ma ją na sobie, na cholerę wiedza historyczna... :evil: ........... Katka: a to wiertełko nie będzie się kojarzyło, że psina ma motorek pod ogonem? |
O widzicie, z wysmiewaniem - wydaje mi sie ze jednak malo kto rozumial Frydrycha i krasnoludki, mimo ze to wszystko bylo tak super wymyslone.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Chyba nie posądzasz mnie o to, że ja Cię posądzam o brak poczucia humoru? :D |
Quote:
|
Quote:
Pamietam odwiedziny znajomych z Niemiec. Malo im szklanki z rak nie powypadaly, gdy w przerwie miedzy teledyskami puszono kreskowke o Hitlerze... U nich cos takiego byloby nie do pomyslenia... ;) Ja osobiscie sie z Wami zgadzam... Problemem nie sa symbole, ale to CO i JAK sie nimi promuje... :rock_3 A co do wilczakow.. Nawet jesli to politycznie niepoprawne i zaraz zostane zjedzona to wilczaki 'zawdzieczamy' komunistom i tamtemu systemowi. Inny by takiej rasy w takim czasie (pamietna selekcja) nie stworzyl... |
All times are GMT +2. The time now is 20:07. |