![]() |
Quote:
|
Quote:
W sumie ciekawy temat...jakby tak prześledzić rasy psów najważniejszych władców tego świata. |
Quote:
|
Quote:
Tylko ten jest groźny prawie jak Iwan. http://www.evikzegar.pl/pies/130.jpg |
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie tego typu żarty są już cokolwiek niesmaczne :evil:
|
No, nie mogę:shock:!!! Ależ piękne połączenie /psiaków/:lol:!
Ale czy ten ze zdjęcia z Ewą, to na pewno terier szkocki /też chcę do takiego grona nazistów!/... Z Rzeszy bliżej do Czechosłowacji, więc to może terier czeski /zdjęcie nie pokazuje dokładnie.../ ......... >jakby tak prześledzić rasy psów najważniejszych władców tego świata< Phi tam... żaden nie miał wilczaka:twisted: Ale można by się w to pobawić:lol:. Korona angielska i ich corgi - to dopiero brak kompleksów:) |
Quote:
Najważniejsze aby umieć to zrobić na trzeźwo. |
Quote:
Co do psa jest to z pewnością terier szkocki, to oceniam po trzymaniu ogona :) |
Wiesz co? Jeśli dla Ciebie to jest doskonały temat do zabawy to sorry ale mnie zatkało (choć w Twoim przypadku nie zdziwiło specjalnie). Wyobraź sobie, że żarty typu "zapisujemy się do partii nazistowskiej" nie są zabawne dla kogoś kto w wyniku owego nazizmu stracił kogoś z rodziny. Umiesz to pojąc? Wszystko jest dla Ciebie zabawą? Zbrodnie przeciwko ludzkości to ubaw po pachy?
|
Quote:
Czy uważasz, ze zabawne są zdjęcia nazistowskie P. Peron jak i samego Hitlera. Kazdy z nas stracił kogoś z rodziny ku chwale nazizmu, stalinizmu jak i walki o niepodległosć. Wyobraź sobie, ze jestem w stanie to pojać . Dla mnie nie wszystko jest zabawą ale dla Ciebie bez watpienia jest to forum bo nie robisz na nim nic jak tylko bawisz się kosztem innych . |
Stuknij się w klawiaturę i nie pogrążaj bardziej. Osiągnąłeś dno absolutne.
|
Quote:
Jeśli sobie zyczysz to mozemy dalej prowadzić dyskusję własnie na takim poziomie. |
Quote:
Czy kazdy temat na forum musi sprowadzac sie do klotni? |
Gaga, sorry, ale każdemu z nas ktoś kogoś zabił:(. Niektórych zabił nazista, przemysł tytoniowy, nadciśnienie spowodowane debilnością życia, gwałcący wszystko co się rusza "hun" ze wschodu, pijany kierowca jadący z naprzeciwka. Każdy z nas ma w sobie większy lub mniejszy ból. Dzisiaj rocznica bratania się z Niemcami -spokojnie. My tutaj nie zaczęliśmy tematu, my go tylko "pociągnęliśmy" i właśnie nabijamy się z nazizmu. A lepiej się śmiać, niż pluć jadem lub demonstrować nieuzasadnioną wyższość czy wzgardę. A problemy rodowodowe Adolfka są fajnym tematem do śmiechu:twisted:.
P.S. "Ciesz się z tego co masz, albo przynajmniej się śmiej" ;-)/"Kabarecik" Olgi L./ I osiągnęłam dno!!!:lol::lol::lol: |
Quote:
Mnie możesz sobie próbować obrażać do woli. Nie uda Ci się. Nie każdy jest w stanie mnie urazić. Natomiast proponowana zabawa w obliczu uwagi w temacie a tym samym skandaliczny brak jakiegokolwiek szacunku wobec wspomnianego-skreśla Cię jako człowieka. Na ściągnięcie mnie do swojego poziomu nie licz. Nie doczekasz się. |
Z calym dystansem do swiata, a nawet (czy tez przede wszytskim) do samego siebie, sa jednak tematy, z ktorych smiac sie chyba niewypada. I nie istotne, czy dotyczy to psa Hitlera, jego hemoroidow, czy czegokolwiek innego.
|
Quote:
|
Quote:
|
Wilczakrew, nie mogę zrozumieć, o co tu chodzi /i kto-tak naprawdę- rządzi na tym forum i stoi na straży „jedynie słusznej drogi” ->"Trzeciej Drogi"/.
Analizując kolejne posty „świętego oburzenia” zachodzę w głowę o co chodzi.... Margo rzuca zdjęcia wrednej Evitki i podziwiamy owczarki /z maską, bez maski -bez różnicy/. Skomentowałam to zniesmaczeniem względem nazizmu. Podrzucono zdjęcia Hitlera /z hemoroidami czy bez –też bez znaczenia/. Trochę komentarzy, trochę prześmiewania się. Nagle: bęc! Kogoś zatkało: >Zbrodnie przeciwko ludzkości to ubaw po pachy?< Ci, którzy "pociągnęli" temat nie śmiali się ze zbrodni przeciw ludzkości, ale wykpiwali/szydzili/nabijali się ze sprawcy tych zbrodni. >Są jednak tematy, z których śmiać się chyba nie wypada< -Tak, gdybym nabijać się z AK-owców, ofiar Oświęcimia, zagłodzonych przez reżim stalinowski milionów braci ze Wschodu, ofiar Evity /z pięknymi owczarkami/ czy Che /tak dzisiaj „trendi”/, głodujących dzieci, eutanazji, skrobanek, kalectwa –tak, to było by niesmaczne/obrzydliwe/nie ludzkie. Nasze zachowanie jest „be”, a rozpoczęcie tematu ściśle związanego z neofaszyzmem jest „cacy”.....>dno absurdu< >Na ściągnięcie mnie do swojego poziomu nie licz< -to bez komentarza. Chociaż, nie wiedzieć czemu, przypomniało mi się, jak znajomy po usłyszeniu takiego tekstu zripostował: „aby zejść z drzewa na ziemię potrzeba dobrych paru lat ewolucji”. Ja, oczywiście, nie odważyłabym się na taki brak zasad kultury.... Nie chce mi się prowadzić wojny z kimkolwiek, nie chcę kogokolwiek urazić. I mam nadzieję, że moi wrogowie nie zniżą się do mojego poziomu, by odpowiedzieć /bo temat, oczywiście, już zamknięty/ |
Quote:
Czy nie na tym właśnie polega idea (nie mylić z ideologią :roll: ) forum dyskusyjnego, żeby mogły się ścierać ludzkie poglądy na różne sprawy? (pomijam formę tego ścierania, bo ta rzeczywiście momentami pozostawia wiele do życzenia). Czy jeżeli komuś nie spodobają się czyjeś wypowiedzi, od razu należy temu przypinać łatkę rządzenia i stania na straży? PS Quote:
No ja w każdym razie nie czuję się Twoim wrogiem, więc może jednak reakcja na Twojego posta zostanie mi wybaczona. :) Nie wiem też, skąd po tak krótkim w sumie pobycie na forum zaraz takie wnioski odnośnie posiadania wrogów itd. Albo Ty patrzysz na ludzi przez zbyt czarne okulary, albo ja przez zbyt różowe. :) |
All times are GMT +2. The time now is 22:19. |