![]() |
To sobie ładne prezenty sprawiłyście na te drugie urodziny :)
Wszystkiego najlepszego i kolejnych, równie fajnych prezentów na kolejne urodziny :):cool3:cake:beer |
Quote:
yyyyy, dzięki, ale HD mamy "A" już jakiś czas:p Teraz robiłyśmy ED i mamy (0/0):p i też tą samą drogą, przy czym u mojego weta w asyście było kilka osób mających akurat dyżur, które oceniały już na wstępie, że jest ok., a wet z Wrocka, zatwierdził oficjalnie:p P.S. Uznałam, że trzeba tą zaległość uzupełnić:) |
Oj, ale wtopa! Faktycznie, wczesniej robilas HD.
Nie wazne-gratulacje sa zawsze na czasie :bigok |
Quote:
Quote:
|
Champion pl.
To teraz oficjalnie się chwalimy:p
http://lh6.ggpht.com/_ftTrQh-YR4Q/TG...ldCk/CH.PL.jpg |
Ty się Graba lepiej pochwal resztą :twisted:
|
Gratuluji Uni k šampionátu a Tobě děkuji za prezentaci :gent
|
:klatschGratulacje i pozdrowionka:lol::lol::lol:
|
Unka i Zygzak 20 i 22 marzec 2011
Było romatycznie:) Żartuję trochę było strasznie, warku, warku, pac, pac i seks:lol:
https://lh3.googleusercontent.com/_c...2/100_7956.JPG Wszystko wskazywało na to, że amory się udały, bo Unka znowu swoje zachcianki itd............ Dziś nie wytrzymałam.............. no i po pracy do weta z Unką poleciałam:p Są w brzuszku obce :cool3 I jak nic czekam na mojego maluszka, który zwał się będzie BACHUS "Dar wilka":p Dla reszty jeszcze imion nie wymyśliłam, ciotka Anetka trochę mi podesłała, ale ciągle zbieram jak macie jakieś propozycje na "B", to dawać:) P.S. Zapomniałam dodać, że ten miot jest dla mnie bardzo ważny, ponieważ jest to ostatni miot Unki na ten czas - kolejny będzie dopiero w 2013:) |
yyyyy super :)
p.s. ciotka Daiva tez jakies imionka wymisli :) |
Ilmarinen ma minę p.t. FAJNIE BYŁO... a Unka: I CZEGO SIĘ GAPICIE!?!
|
Wielkie gratki,za osiągnięcia:happy!A jaka ładna z nich para hmmm minki zadowolone ,:lol::tard.Gratulacje!!! a co do imion jeżeli mogę: Babor ,Bandit ,Breda ,Branko, Brazyl , Bazalt , Bryza ,Bionic , Bunga Bunga:lol::hand:wolf Pozdrawiam Spiderka
|
Quote:
|
Pogratulować :)
|
Dziś same dobre wiadomości, gratulacje. A co do imion np.Bjara, Beltis, Braga, Borvo, Bran itp itd dużo by wypisywać .
|
Gratulację :tard
Bunga-Bunga jest najlepsze :lol: |
Bacchus - bóg dzikiej natury i winorośli, dobre :)
Brigid - pierwowzór Pani Jeziora z legend arturianskich Balor - bóstwo celtyckie, bóg śmierci, którego spojrzenie zabijało kazdego, kto jez zobaczył Bunga-bunga - imię dla dziewczyny, czy chłopaka ? :) |
A my idziemy kupić babciowy fotel, motki włóczki i zaczynamy robić skarpetki dla oczekiwanych wnusiów :) Będą w radosne kolorki :)
|
Quote:
a dziadziusie nie robią skarpetek, tylko z wnusiami na ryby chodzą, albo im opowiadają o grzechach młodości |
O kurczę, no fakt.
No nic, ja pozostaję bez zajęcia jakiegoś przydatnego, za to na pewno mogę ręczyć za te opowieści, bo grzechów było, oj było:) |
All times are GMT +2. The time now is 03:04. |