![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Świetny pomysł na kamerę w lodówce! :D :D :D
I ten nastrój tajemniczości i grozy na początku! :o A potem to oko pojawiające się w szparze na mgnienie (właśnie) oka! Słabsze serca mogą wysiąść! Rewelacja! :p |
Filmik REWELACJA!!!
Mila spryciula ze hej!!! My z lodowka problemu nie mamy ale jak juz sie pojawila opcja klodki to... Ardal ostatnio przegryzl, rozbroil, nie wiem jak to okreslic...karabińczyk!!! Zostawilismy go w klatce na czas jakis. Ja po probach otwarcia klatki postanowilem drzwiczki zabezpieczyc jeszcze karabinczykiem. I wracamy, drzwiczki nie ruszone a karabinczyk lezy w dwoch czesciach obok klatki. Jak to zrobil nie mam pojecia, bo ruchoma czesc zostala wyrwana a cala reszta karabinczyka rozgieta. Chcialem dogiąc spowrotem ale brak mocy sprawil ze odpuscilem:shock: Takze obawiam sie wiec ze lancuch i klodka tez moga okazac sie nieskuteczne;-) Na pocieszenie-lepsza lodowka nizby miala wchodzic do piekarnika(tfu tfu tfu):p |
Quote:
|
Quote:
|
Filmik rewelacja!!! :D Kamerka nie zamarzła? nie wpadłabym na to, że tak można ;)
|
Quote:
co do pomysłu, muszę przyznać, że to Piotrkowa inwencja:) |
Quote:
Wszytskie fotki Milci pokazuje Ardalowi ale tego filmu (instruktazowego) chyba nie pokaze, bo mogloby sie zaraz okazac ze on tez tak chce i umie:o |
będziecie na wystawie w Warszawie?
|
Quote:
No ale musimy sie spotkac jakos poza-wystawowo zeby podtrzymac milosc:rock_3Ile mozna zyc wspomnieniami, opowiesciami i zdjeciami... |
...Postanowiliśmy uwiecznić obraz Mili złodziejki na kamerze ukrytej w lodówce:) ...
p.s - otwiera ją nosem, podwazajac drzwiczki od boku i pchając z całej siły do siebie:)[/quote] Nie no!!! Szok!!!:shock: Wyrazy uznania dla Mili i ekipy filmowej :D Dziekuje Wam za ten filmik:nice Jest świetny, a poza tym wybaczcie, ze tak egoistycznie, ale Furia dzis tak Nam narozrabiała :bigcry2 Czasem sil brak... i dobrze sobie pomyslec, ze nie tylko nasze szczenie rozrabia ;-), mam wtedy wiecej cierpliwosci do tego Furiata... A tak w ogole to do niedawna Mila byla strasznym niejadkiem :shock:, prosze jak jej sie odmienilo :rock_3. Bardzo pozdrawiamy :) |
No i wykrakalismy:)
Co prawda Ardal nie otworzyl jeszcze lodowki ale z calego arsenalu zywnosci chwycil...puszke krojonych pomidorów ktore mielismy zmaiar uzyc do spaghetti i wyjadl 3/4 zawartosci:) Tak wiec puszki maja w sobie cos przyciagajacego. A moze wilczaki z braterstwa maja zamontowane magnesy?:p Juz sto razy chyba obejrzeliśmy filmik z Milcią i za kazdym razem mamy wiekszy ubaw po pachy hehe:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
Dziekuje Wam za ten filmik:nice Jest świetny, a poza tym wybaczcie, ze tak egoistycznie, ale Furia dzis tak Nam narozrabiała :bigcry2 Czasem sil brak... i dobrze sobie pomyslec, ze nie tylko nasze szczenie rozrabia ;-), mam wtedy wiecej cierpliwosci do tego Furiata... A tak w ogole to do niedawna Mila byla strasznym niejadkiem :shock:, prosze jak jej sie odmienilo :rock_3. Bardzo pozdrawiamy :)[/quote] o dzieki, dzieki:) zeby ona tylko chciała tak pieknie swoja karme jesc...z obserwacji wywnioskowalam, ze to bardziej chodzi o frajde kradziezy. Chyba muszę jej chować gdzieniegdzie woreczki z karma, żeby ja pobudzic do jej jedzenia...a co Furiaszek nicpoń narobił?:) |
Ehhh co do karmy to my mamy to samo :/ Natomiast Pasqd ciagle cos kreci na boku ;-) Wczoraj znowu demolka. Nie powstrzymaly jej 2 karabinczyki i klodka (fakt, ze rozpracowanie zamkniecia zajelo jej prawie 4 tyg.). Poniszczyla nasze rzeczy - to pol biedy, ale mielismy kilka ksiazek pozyczonych od znajomych... Widac od razu moglismy sobie kupic zamiast pozyczac... Reasumujac Furia 3h sama w domu = 2h sprzatania w 2 osoby + w zestawie zapach wysypiska śmieci przez kolejne kilka godzin :/
|
Quote:
|
Quote:
Furia jest kochanym, pelnym energii psem, ale niecierpi zostawac sama nawet przez chwile :| |
no cóż.... w związku z przedstawionymi dowodami wilczakowych talentów pozostaje mi jedynie stwierdzic... ufff jak to dobrze, że nie mamy mebli (nowe mieszkanie) a jedyne co można obgryzac to tynki przy drzwiach wejściowch do mieszkania i dużego pokoju :twisted: jakoś dziwne bo o ile ma dostęp do kuchni to szafki go nie interesuja (obym tego w złą godzinę nie powiedziała:rock_3)
a co do talentu to nasz matołek jest mistrzem w wygryzaniu misowych oczków i wyciaganiu torebek z kuleczkami z ich brzuszków |
All times are GMT +2. The time now is 23:10. |