![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Chyba raczej naturalne brunetki z błękitnymi oczami ;)
|
Quote:
Mnie wydaja sie stosunkowo jasne, ale piszę "stosunkowo", poniewaz mam wrazenie, ze jego ciemne futro podbija kontrast - i jego slepka w ciemnej oprawie futra wydaja mi sie jasniejsze. Moze u psa o jasniejszym futrze bylyby za ciemne, nie wiem... Ja tam lubie jego bandyckie spojrzenie ciemnej mordy:love |
Na moje oko ...;-) to Biesio ma jaśniutkie śliczne oko!!
Wonderze za to kolor oka cały czas się zmienia w sensie bardzo wolno i lekko rozjaśnia, wcześniej miała mocno miodowe, teraz albo się rozjaśniło na bardziej lekko miodowe, ale może to też być efekt kontrastu ze śniegiem :) a tak w ogóle, to jej matka i babka mają jasne oczy, ojciec też (choć go na żywo nie widziałem). |
Quote:
|
:) dzięki za odpowiedź... widzę, ze wskrzesiłam temat ;) 8) Czyli zostało mi czekać :)
|
Quote:
|
Quote:
Chantalka ma super (jak i całe rodzeństwo) jasne oczy - ale szczerze wolę takie jak miała Twoja suka wcześniej - takie Unkowe, to takie przewidywalne oczy, prawdziwe zwierciadło "duszy". Prawda Rona? Pisałyśmy kiedyś o tym. Unkowatej zmienia się kolor zależnie od pory roku, latem, zimą i wczesną wiosną są jaśniutkie, ale też nie zawsze, bo czasem mam wrażenie, że na jej oczy ma też wpływ pora dnia i pogoda. |
Quote:
|
Kiedyś pytałem Edit czy jest szansa na rozjaśnienie oka za pomocą diety. Wspominała o mięsie z kurczaka, indyka, kaczki i królika. Może dzięki takiej diecie można delikatnie rozjaśnić oko, ale równie dobrze można zbankrutować ;)
|
Quote:
niektóre e-papierosy reklamują jako poprawiające cerę i niwelujące zmarszczki :D I ludzie w to wierzą :evil_lol |
Quote:
Tak czy owak, naturę ciężko poprawić. |
Najprostszy i najtanszy sposob na rozjasnienie oka, to poswiecic mocna latarka w tyl glowy psa :twisted:
|
Quote:
Nie Tobie zresztą jedynemu i nie tylko Twój hodowca, takich bajeczek jest całe mnóstwo. Na szczęście, na ogół, kolor oka czy ilość cm tu i tam, nie ma większego wpływu na stosunek do własnego psa:) P.S. Jest jeszcze jeden sposób, dość powszechny:) Ale niestety trochę kosztuje (cena pakietu CS, bądź samego photoshopa). Ten sposób zadaje kłam teorii ciemnienia oka, bo na poniższym przykładzie widać wyraźnie, że z wiekiem oko jaśnieje i to bardzo :D http://cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/oko.jpg Zdjęcia są z bazy WD:) |
Gaga te zdjęcia nie widziały Photoshopa (tak dla sprostowania, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź).
A swoją drogą to dzięki pakietowi Adobe z każdego sierściucha można zdobić ideał wzorca :) |
Jak nie widziały?:) Pierwsze jest robione pod słońce, dwa ostatnie maja mniej intensywne światło a barwa z ciemnego brązu stała się niemal cytrynowa:) Może więc darmowy Gimp?
W bazie jest cała masa "PS-utych" zdjęć. |
Quote:
|
Quote:
|
To bez znaczenia jaki. To tylko przykład, żartobliwy, choć mniej zabawne jest jak pomyślimy dlaczego ludziom chce się takie rzeczy robić :evil:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:58. |