![]() |
Quote:
|
Hej!
Dostaliście numerki?:rock_3 |
Quote:
|
Ja wprawdzie nie "wilczakowiec", ale odpowiem, też dostaliśmy :)
Żałuje bardzo, że - jak się później zorientowałam - nasze grupy są w osobnych dniach... Bardzo miło byłoby się spotkać :p A tak to my jedziemy dopiero jutro. |
Gratulacje dla Unki za tak błyskotliwe zwycięstwo.
Oczywiście wszystkim pozostałym też gratulujemy i załuje, ze nie było mnie z Wami. |
No ale gdzie te wyniki? Gdzie te wyniki? :p
(Ja też oczywiście gratulują, a jakże!!!) |
Ufff w końcu dorwałam się do kompa ;)
Gratulacje zwycięzcom i uczestnikom!!! :) Żałuję bardzo, że nasza siostrzyczka nie dotarła :( My dotarłyśmy do domu o 22, potem imprezka babsko-psia (4 babki, 4 psy) powystawowa ;) , a na 9 rano na trening. Właśnie wróciłyśmy i obie jesteśmy wykończone. To był świetny weekend!!!! :twisted: |
No my właśnie też wróciliśmy, nawet byliśmy na ringu nr 13, patrzymy a tu "Burych" nigdzie nie widać, pytamy się pani na którym ringu są wilczaki, a pani bardzo miła że były wczoraj... :shock: zrobiliśmy sobie przejażdżkę do Opola...
ach ta wiosna...:lol: ... a no jeszcze ogromne gratulacje dla Unki i Agi szkoda że nie zobaczyliśmy się z siostrą ale mam nadzieję że za tydzień się poprawimy:) |
Quote:
|
Wiec sobie wpiszcie, ze to 2 maja i sobota.
No ale tak się zdarza i ja też raz taką miałem przygodę. Jeszcze na dodatek byłem oburzony ale to była wina zegarka . Źle była ustawiona data. Szewc bez butów chodzi. |
Mnie przeziebienie rozlozylo, dlatego tez nie bylo mi dane Wam kibicowac. Tak, czy inaczej gratulacje!:)
|
Gwoli ścisłości, Kali ma ocenę doskonałą z lokatą 2, a Kanti 3 i też chyba doskonała :) Bo już mnie ktoś pytał dlaczego bez oceny ;)
Aga, Wojtek, Wy to jesteście zakręceni, a ja się martwiłam :P |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:56. |