Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Witam - Astarte Lupus Ardor (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=10714)

Wojtek 04-04-2009 13:54

Serdecznie witamy i pozdrawiamy :)

Rona 04-04-2009 17:08

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 202931)
Rona a tak dokładnie ;) to po przełożeniu na nasze jak brzmi ??????????????

"Zmarła" :( Wołałabyś tak na swoją suńkę? :)

Rona 04-04-2009 17:34

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 202935)
To Paula jeszcze w Polsce? Pozdrawiamy. :)
I czekamy na jej zdjęcia, które w wielkich ilościach robiła w Nitrze. :)

Paula zwiedza Kraków i uczy się polskiego :) Też pozdrawia serdecznie.
http://lh3.ggpht.com/_bAyOqInM93Q/Sd...Rycerz%201.jpg

Zdjęcia co prawda robiła ale aparatem Margo, więc będą kiedy Małgosia znajdzie wolną chwilę, żeby je załadować do galerii. A to może być trudne, bo za kilka dni przyjeżdża Marcy z USA (hodowla Galomy Oak)

Witek 04-04-2009 20:32

Prostując mortis z łaciny znaczy niosąca śmierć co jakby nie patrząc jest adekwatne do zachowań wilków (czyt. drapieżca nie roślinożerca);). A tak na marginesie trzeba podchodzić do imion z lekkim przymróżeniem oka kto wie może mortis w języku pigmejów z papui znaczy coś całkiem sympatycznego (niewiem nie sprawdzałem).:lol:

Rona 04-04-2009 21:04

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 202990)
Prostując mortis z łaciny znaczy niosąca śmierć co jakby nie patrząc jest adekwatne do zachowań wilków (czyt. drapieżca nie roślinożerca);). A tak na marginesie trzeba podchodzić do imion z lekkim przymrużeniem oka kto wie może mortis w języku pigmejów z papui znaczy coś całkiem sympatycznego (nie wiem nie sprawdzałem).:lol:

No właśnie.:lol: Po prostu zabawny pech, że Amortis po portugalsku nie znaczy czegoś innego i ... tylko tyle.:rock_3:)

trunksia 05-04-2009 09:37

W każdym razie chciałam serdecznie podziękować za miłe powitanie:) Mam nadzieję, że dacie sobie rade z naszym "rozdwojeniem jeźni", bo część postów piszę ja, a część moj mężczyzna. Jak przyjedzie Asta to też pewnie będzie pisać:)

z Peronówki 05-04-2009 09:37

Witamy w wilczakowym gronie... :)

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 202781)
W weekend po świętach odbieramy naszą małą ze Słowacji.

Kiedy bedziecie u hodowcy? My jestemy w sobote (18.04) na biegu, wiec pewnie Paula bedzie odbierala 'swoja' suczke w sobote wieczorem... Moze uda sie nam spotkac.... :rock_3

Witek 05-04-2009 09:53

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 203037)

Kiedy bedziecie u hodowcy? My jestemy w sobote (18.04) na biegu, wiec pewnie Paula bedzie odbierala 'swoja' suczke w sobote wieczorem... Moze uda sie nam spotkac.... :rock_3

Obawiam sie, że Aste będziemy odbierać albo w piątek jeśli będzie już można albo dopiero w poniedziałek, bo w sobote i w niedzielę mam zajęcia na uczelni :( Szkoda, bo fajnie byłoby się zobaczyć...

Gia 05-04-2009 21:58

My też witamy nową suńkę i jej właścicieli ;)

Witek 17-04-2009 22:39

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 203038)
Obawiam sie, że Aste będziemy odbierać albo w piątek jeśli będzie już można albo dopiero w poniedziałek, bo w sobote i w niedzielę mam zajęcia na uczelni :( Szkoda, bo fajnie byłoby się zobaczyć...

Jednak mała zmiana planów, po Astarte jedziemy jutro i będziemy u hodowcy koło 14. Jeśli dalej macie ochotę się spotkać to podeślijcie nam swój numer telefonu to się zdzwonimy i może uda się spotkać:)

shaluka 17-04-2009 23:03

Witamy i życzymy dużo zdrówka, radości i zniszczeń rzeczy mało bliskich sercu ;D

wilczakrew 18-04-2009 00:29

No to ja życzę samych przyjemności w pierwszy tydzień i dużo wytrwałosci. :)

GRABA 18-04-2009 07:46

:lol:Hej! My też czekamy na maluszkę i mam nadzieję, że będziemy się widzieć na wilczakowym spotkanku;-)

SZEROKIEJ DROGI8)

Rona 18-04-2009 08:33

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 206006)
Jednak mała zmiana planów, po Astarte jedziemy jutro i będziemy u hodowcy koło 14. Jeśli dalej macie ochotę się spotkać to podeślijcie nam swój numer telefonu to się zdzwonimy i może uda się spotkać:)

Może uda Wam się po drodze pokibicować dziewczynom i Burym w Samorinie? Dziś od rana biegają, a my trzymamy kciuki :fingers1

DanielZ 18-04-2009 22:03

:fingers1 Jak zwykle jako ostatni ale też bardzo serdecznie witamy ;-)

Witek 18-04-2009 22:40

Dziękujemy wszystkim za ciepłe przyjęcie:)
Astarte jest już w domu i od razu widać, że to diabełek w ciałku aniołka;-)
Zero stresu, że obce miejsce, obcy kot tylko wielkie ganianie i zwiedzanie (ku niezadowoleniu kota;)).
Mam jedno pytanko (jak na razie, bo pewnie z czasem pojawi się ich więcej i mam nadzieję, że mogę na Was liczyć).
Jak długo i czy w ogóle powinniśmy znosić Astarte ze schodów, żeby z jej bioderkami było wszytko w porządku?

DORA 18-04-2009 22:55

I my też serdecznie witamy :ylsuper:Rose

Witek 19-04-2009 00:26

Dziewczyny pojedzone wymeczone poszły spać (Astarte i moja połowa) no zobaczymy jak minie pierwsza noc (sam jestem ciekaw), mała troche cięzko dycha ale zwalam to na karb dzisiejszych emocji

marchencki 19-04-2009 11:18

Zyjecie po nocy?:lol: Prosimy o jakies zdjecia.:)

wilczakrew 19-04-2009 12:07

No ale Rona nie zdradzajmy wszystkich przyjemności płynących z posiadania wilczaka :D

All times are GMT +2. The time now is 09:42.