![]() |
Serdecznie witamy i pozdrawiamy :)
|
Quote:
|
Quote:
http://lh3.ggpht.com/_bAyOqInM93Q/Sd...Rycerz%201.jpg Zdjęcia co prawda robiła ale aparatem Margo, więc będą kiedy Małgosia znajdzie wolną chwilę, żeby je załadować do galerii. A to może być trudne, bo za kilka dni przyjeżdża Marcy z USA (hodowla Galomy Oak) |
Prostując mortis z łaciny znaczy niosąca śmierć co jakby nie patrząc jest adekwatne do zachowań wilków (czyt. drapieżca nie roślinożerca);). A tak na marginesie trzeba podchodzić do imion z lekkim przymróżeniem oka kto wie może mortis w języku pigmejów z papui znaczy coś całkiem sympatycznego (niewiem nie sprawdzałem).:lol:
|
Quote:
|
W każdym razie chciałam serdecznie podziękować za miłe powitanie:) Mam nadzieję, że dacie sobie rade z naszym "rozdwojeniem jeźni", bo część postów piszę ja, a część moj mężczyzna. Jak przyjedzie Asta to też pewnie będzie pisać:)
|
Witamy w wilczakowym gronie... :)
Quote:
|
Quote:
|
My też witamy nową suńkę i jej właścicieli ;)
|
Quote:
Jednak mała zmiana planów, po Astarte jedziemy jutro i będziemy u hodowcy koło 14. Jeśli dalej macie ochotę się spotkać to podeślijcie nam swój numer telefonu to się zdzwonimy i może uda się spotkać:) |
Witamy i życzymy dużo zdrówka, radości i zniszczeń rzeczy mało bliskich sercu ;D
|
No to ja życzę samych przyjemności w pierwszy tydzień i dużo wytrwałosci. :)
|
:lol:Hej! My też czekamy na maluszkę i mam nadzieję, że będziemy się widzieć na wilczakowym spotkanku;-)
SZEROKIEJ DROGI8) |
Quote:
|
:fingers1 Jak zwykle jako ostatni ale też bardzo serdecznie witamy ;-)
|
Dziękujemy wszystkim za ciepłe przyjęcie:)
Astarte jest już w domu i od razu widać, że to diabełek w ciałku aniołka;-) Zero stresu, że obce miejsce, obcy kot tylko wielkie ganianie i zwiedzanie (ku niezadowoleniu kota;)). Mam jedno pytanko (jak na razie, bo pewnie z czasem pojawi się ich więcej i mam nadzieję, że mogę na Was liczyć). Jak długo i czy w ogóle powinniśmy znosić Astarte ze schodów, żeby z jej bioderkami było wszytko w porządku? |
I my też serdecznie witamy :ylsuper:Rose
|
Dziewczyny pojedzone wymeczone poszły spać (Astarte i moja połowa) no zobaczymy jak minie pierwsza noc (sam jestem ciekaw), mała troche cięzko dycha ale zwalam to na karb dzisiejszych emocji
|
Zyjecie po nocy?:lol: Prosimy o jakies zdjecia.:)
|
No ale Rona nie zdradzajmy wszystkich przyjemności płynących z posiadania wilczaka :D
|
All times are GMT +2. The time now is 09:42. |