Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Irris & Barlog - braterstwo "F" (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9449)

GRABA 26-02-2009 17:12

Quote:

Originally Posted by jacekjg (Bericht 194164)
Sliczna
czy jak była mała to tez miała ADHD

:lol::lol::lol: ona do tej pory to ma! Nie wiem po kim... mamusia taka zruwnoważona i tatuń też, pewnie to ja ją zaraziłam:twisted:

P.S. W domu nic nie niszczy, ale na ogrodzie masakra:twisted: - nie mam już nic co mogłabym nazwać "pienne" zostały wyobgryzane kikuty. No i drzwi wejściowe i ściany domu (dobrze, że jeszcze nie wyremontowane) wyglądają jak z horroru tzn. mazy rozciągnięte czarno-szare. Masakra, ale chciało się wilczaka...... :roll:

jacekjg 26-02-2009 17:22

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 194168)
:lol::lol::lol: ona do tej pory to ma! Nie wiem po kim... mamusia taka zruwnoważona i tatuń też, pewnie to ja ją zaraziłam:twisted:

P.S. W domu nic nie niszczy, ale na ogrodzie masakra:twisted: - nie mam już nic co mogłabym nazwać "pienne" zostały wyobgryzane kikuty. No i drzwi wejściowe i ściany domu (dobrze, że jeszcze nie wyremontowane) wyglądają jak z horroru tzn. mazy rozciągnięte czarno-szare. Masakra, ale chciało się wilczaka...... :roll:

wilczak wilczakiem ale ten :evil:mały koles jest specyficzny
konczy jesc fotelik i przykrycie od kosza na bielizne wiklinowa pycha (tylko w nocy) a na ogrodzie narazie 1m sniegu i kilka nor
czuje ze miałem sadzonki:p

GRABA 26-02-2009 17:35

Quote:

Originally Posted by jacekjg (Bericht 194174)
wilczak wilczakiem ale ten :evil:mały koles jest specyficzny
konczy jesc fotelik i przykrycie od kosza na bielizne wiklinowa pycha (tylko w nocy) a na ogrodzie narazie 1m sniegu i kilka nor
czuje ze miałem sadzonki:p

Nasza Unka nie gryzła w domu, bo ciągle potykała się o jakąś zabawkę, więc nigdy nie dotarła do celu, który może sobie upatrzyła:rock_3
Ale skoro Twój maluch lubi wiklinę, to i może warto mu jakąś grubszą, gałązkę na noc zostawić...... chociaż nie wiem czy to dobry sposób, bo może przez to Unka obgryza krzaczki.....8)

Może ktoś ma jakiś sposób magiczny?

Gia 26-02-2009 18:46

Jak obgryza w domu tzn. że się nudzi :twisted:
Więcej czasu poświęcaj psu. K-lee była zamykana na noc w klatce kiedy byla mała, a jak nie chciała spać (a trochę jej zajęło czasu zakumanie, że w nocy się śpi, a w dzień bryka) to dostawała do pyska kość/wędzone ucho/kurzą łapkę. Tym sie tak zajmowała, że jak skończyła padała ze zmęczenia i spała 8)

jacekjg 26-02-2009 21:00

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 194208)
Jak obgryza w domu tzn. że się nudzi :twisted:
Więcej czasu poświęcaj psu. K-lee była zamykana na noc w klatce kiedy byla mała, a jak nie chciała spać (a trochę jej zajęło czasu zakumanie, że w nocy się śpi, a w dzień bryka) to dostawała do pyska kość/wędzone ucho/kurzą łapkę. Tym sie tak zajmowała, że jak skończyła padała ze zmęczenia i spała 8)

Ale wiecej czasu w nocy?bo obgryza w nocy .Garo jest chyba specyficzny bo nie meczy go obgryzanie lapek i ucha a pada dopiero po dwoch godzinach na dworze i to w dodatku koniecznie w towarzystwie innego psa ktory meczy sie zdecydowanie szybciej od Garo.Ale mi to wcale nie przeszkadza bo kosz mi sie znudzil.
PS.od 7 do 20 jestesmy caly czas razem

GRABA 26-02-2009 21:25

:)Ej, no sorki, ale noc jest od spania - nie z psem....
Unka o 18-tej spacer męczący (bieganie, komendy itd...). O 21.00 spacer wieczorny.... czasem bywało go dość.... i po tym noc przespana (z małymi wyjątkami), ale różne pyszności też bywały. Wydaje mi się, że czasu jacekjg (i reszta) spędza z maluchem dużo. A nocne sprawy, to kwestia dopracowania. 8)

jacekjg 26-02-2009 21:49

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 194270)
:)Ej, no sorki, ale noc jest od spania - nie z psem....
Unka o 18-tej spacer męczący (bieganie, komendy itd...). O 21.00 spacer wieczorny.... czasem bywało go dość.... i po tym noc przespana (z małymi wyjątkami), ale różne pyszności też bywały. Wydaje mi się, że czasu jacekjg (i reszta) spędza z maluchem dużo. A nocne sprawy, to kwestia dopracowania. 8)

Graba dzieki widze te same fale:p

GRABA 26-02-2009 22:04

Quote:

Originally Posted by jacekjg (Bericht 194279)
Graba dzieki widze te same fale:p

Hehe, mam nadzieję, że to piszesz z żonką.....;-)

Grin 26-02-2009 22:05

Ja muszę z ulgą stwierdzić, że Łowca (póki co) wie, że w nocy się śpi. Fakt, że około 3-ej zwykle się budzi, ale wtedy widzę, że na ogól wystarcza mu zrobienie remanentu w swoim pudle kartonowym z zabawkami. No a jeśli to za mało, zawsze ma jeszcze kota. :twisted:
Taaa, kot to naprawdę dobre rozwiązanie, :lol: choć przyznaję, bywa i tak, że pies kończy nocne hałasy, my już znowu zasypiamy, a tymczasem z wanny (tak, tak :) ) rozlega się nawołujące "miauu"... :snipersmilie

Cóż, z tego co zauważyłam zabawki trzeba często zmieniać. Co wcale nie oznacza wydawanie tony pieniędzy. Różnego rodzaju kartony są np. hitem. Aha! No i maskotki kupowane w szmateksie. :lol:

jacekjg 26-02-2009 22:08

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 194286)

heehee
tak ja i moje dwa pieski:evil::twisted:

jacekjg 26-02-2009 22:11

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 194286)

nie jest jeszcze pani i jej sunia kochana husky zazdrosnica:p

jacekjg 26-02-2009 22:15

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 194287)
Ja muszę z ulgą stwierdzić, że Łowca (póki co) wie, że w nocy się śpi. Fakt, że około 3-ej zwykle się budzi, ale wtedy widzę, że na ogól wystarcza mu zrobienie remanentu w swoim pudle kartonowym z zabawkami. No a jeśli to za mało, zawsze ma jeszcze kota. :twisted:
Taaa, kot to naprawdę dobre rozwiązanie, :lol: choć przyznaję, bywa i tak, że pies kończy nocne hałasy, my już znowu zasypiamy, a tymczasem z wanny (tak, tak :) ) rozlega się nawołujące "miauu"... :snipersmilie

Cóż, z tego co zauważyłam zabawki trzeba często zmieniać. Co wcale nie oznacza wydawanie tony pieniędzy. Różnego rodzaju kartony są np. hitem. Aha! No i maskotki kupowane w szmateksie. :lol:

kot jest:evil:ale w depresji:pkartony przerobione:lol:a Garo i tak jest soba ma ciagle nowe pomysly:lol:

DanielZ 28-02-2009 17:50

Jacek spróbuj napakować w plastikową butelkę karmy . Fajna zabawa dla psa jak lubi jeść . Zobaczymy po jakim czasie rozpruje butelkę na małe kawałeczki :twisted:

OneUnited 28-02-2009 20:58

Miot F jest też nie tylko lubiący jeść. Butelka fajna sprawa ale nasza musowo musi wciągnąć jednego banana dziennie dzisiaj poleciały mandarynki ciekawe kiedy krewetki włączymy do menu.

Grin 01-03-2009 10:26

Quote:

Originally Posted by DanielZ (Bericht 194689)
Jacek spróbuj napakować w plastikową butelkę karmy . Fajna zabawa dla psa jak lubi jeść . Zobaczymy po jakim czasie rozpruje butelkę na małe kawałeczki :twisted:

Spróbowałam;
mój nie rozpruł; odkręcić korek z butelki do dla niego pestka, a potem to już sobie po prostu wysypywał. :D

DanielZ 01-03-2009 17:02

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 194777)
Spróbowałam;
mój nie rozpruł; odkręcić korek z butelki do dla niego pestka, a potem to już sobie po prostu wysypywał. :D

Oto chodzi . Podczas zabawy kiedy pies turla ,czy gania piłkę (lepiej piłką :) ) czy butelkę wysypywały się z nich groszki.

Mila 03-03-2009 04:40

milka pod koniec lutego.

kilka fotek

wilczakrew 03-03-2009 11:56

To normalne zachowanie. Nie kazdy wilczak wie kiedy nalezy spać. Czambor w nocy nie miał zamiaru wiec jak był mały to miał częste spacery nawet o 3 w nocy i stopniowo były one przestawiane na inne godziny. Nic nie stało na przeszkodzie aby pobudka została zrobiona po 3 godzinach spania. Oczywiście szaleństwa przed spaniem to jest normalnosć i choć już po woli z tego wyrasta to zaczyna mi tego brakowac. Butelki plastikowe to super sprawa ale ja wprowadziłem coś innego. Kupiłem takie urządzenie do masarzu stóp z drewnianymi kołkami. Bardzo twardymi drewnianymi kołkami i z dziurą na wylot. Oczywiście zostało to zdemontowane a w środek zapakowałem jego najlepsze smaczki. Potrafił siedzieć godzine i się męczyć nad tym po czym padał. często dostawał to do zabawy dopiero przed snem. Oczywiscie w nagrode co jakiś czas dostawał smaczka bo z tej zabawki to nie miał szans go wyciągnąć. Oczywiście dostawał go tak aby nie widział , ze to ja i przy głaskaniu coś zostawało nagle koło niego. dawało mu to większy zapał do rozgryzania zabawki. Możecie spróbowac. :)

Gia 04-03-2009 00:36

K-lee takimi nocnymi głupawkami oznajmiała nam, że chce za potrzebą ;)
Dopiero po czasie to zrozumiałam...

wilczakrew 04-03-2009 02:36

Ja na początku miałem problem z odróżnieniem kiedy jest zachęta do zabawy, a kiedy jest potrzeba. Dla mnie na początku przejawiało sie to takim samym zachowaniem. Z czasem nauczyłem się rozróżniać i z czasem nauczyłem czambora oznajmiać kiedy musi wyjsć. Teraz czasem mnie budzi w nocy trącając nosem jak chce wyjść. Na szczęście jest to sporadyczne i tylko przy biegunce jak zje jakieś świństwo na dworze. On jak chciał się załatwić to był bardziej nerwowy przy głupawce . Pewnie dlatego, ze nie do konca wiedział co mu sie chce. Zabawa bo jest super czy potrzeba bo nie da sie już wytrzymać. Problem co wybrać i czasem nie wytrzymywał.

DanielZ 07-03-2009 22:42

Wszystkie E,A,F zapraszam na http://www.wolfdog.org/forum/group.php?groupid=9

OneUnited 07-03-2009 22:49

My już tam jesteśmy. Dzień Dobry

justi 08-03-2009 22:36

my tez! :):):)

Liidia 18-03-2009 09:01

Fika rastöt
http://static1.album.ee/files/767/93...98251_4Z5O.jpg

Liidia 18-03-2009 09:02

:shock:
http://static1.album.ee/files/767/93...98253_wfLB.jpg

OneUnited 25-03-2009 15:40

Łódź

Kto pojawia się z F na wystawce w Łodzi?

Mila 25-03-2009 15:45

my z Milą. Wy rozumiem też?:)

jacekjg 25-03-2009 15:58

my z małym Garo będziemy również........

Grin 25-03-2009 16:09

Quote:

Originally Posted by jacekjg (Bericht 200827)
my z małym Garo będziemy również........

He, on już wcale nie taki mały, jak miałam okazję zauważyć. ;) :)

jacekjg 25-03-2009 17:11

Łowca też jest super i jaki był majestatycznie spokojny w przeciwieństwie do garusia stres i jeszcze raz stres dopadł go

Grin 25-03-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by jacekjg (Bericht 200862)
Łowca też jest super i jaki był majestatycznie spokojny w przeciwieństwie do garusia stres i jeszcze raz stres dopadł go

Wielkie dzięki. :)
Ale muszę Ci powiedzieć, że gdy Łowca dosyć intensywnie próbował wszystkich dookoła "zapędzić" do zabawy, to wtedy właśnie po drugiej stronie ringu zobaczyłam Was i nie mogłam wyjść z podziwu, jaki ten Fenrir (Garo) spokojny. :D
Potem Łowca był już na tyle zrezygnowany i może zmęczony, że poszedł na chwilę spać. :p

wilczakrew 26-03-2009 02:19

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 200921)
Potem Łowca był już na tyle zrezygnowany i może zmęczony, że poszedł na chwilę spać. :p

No jakoś nie zauwazyłem aby był zaspany jak się ze mną witał. Pamiątke mam do dziś :) No ale jak na Łowcę przystało to złowił mnie szybko zanim zdążyłem się zorientować. Ale jest kochany. Musimy się umówić na spacerek.

OneUnited 27-04-2009 19:20

Do zobaczenia

Drodzy mili już w sobotę się widzimy w Łodzi 2.05 mam nadzieję ze wszyscy z F będą i bez wykrętów my trenujemy tam gdzie zawsze
http://www.youtube.com/watch?v=PpJ3Fp19MXk
do zobaczenia

DanielZ 15-05-2009 22:26

Mila na pierwszej stronie gazety Express Ilustrowany :) http://egazeta.express.lodz.pl/?kale...endarzDzien=04

Mila 15-05-2009 22:33

musze jej założyć portfolio;)

Kamoszka 16-05-2009 17:41

Zdjecie Mili wydrukowane juz wisi przy miejscu Ardala:)
powiedzial ze nie rusza sie stad na krok hehe
brawa dla medialnej ksiezniczki:p

OneUnited 19-06-2009 22:06

Imieniny miotu F były nikt się nie odezwał . Ciekawe czy o urodzinach bedziecie pamiętać. Bardzo nie ładnie:|

DanielZ 21-06-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 219861)
Imieniny miotu F były nikt się nie odezwał . Ciekawe czy o urodzinach bedziecie pamiętać. Bardzo nie ładnie:|

O urodzinach bede pamiętał ale o imieninach hmmm . Data jakoś nie była ustalana.8)

OneUnited 21-06-2009 21:21

czy to ważne . Sobota oraz Niedziela to obowiązujące terminy

Mila 29-06-2009 12:45

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 220131)
czy to ważne . Sobota oraz Niedziela to obowiązujące terminy

widać rodzice rozpieszczali, skoro co weekend obchodziłeś imieniny:)

OneUnited 29-06-2009 15:37

No właśnie tak było . W życiu liczy się tylko rozrywka

Liidia 30-06-2009 10:25

Leto krasivoje vremja
http://static2.album.ee/files/811/93...98365_eLFJ.jpghttp://static2.album.ee/files/811/93...98363_fvSN.jpghttp://static2.album.ee/files/811/93...98351_hMJl.jpg
Fia prasnovala jaani den 23.juuni

Mila 30-06-2009 19:32

http://www.wolfdog.org/forum/album.php?albumid=305

zdjęcia z ostatniego spaceru. Mila, Furia i Mantus.

OneUnited 30-06-2009 21:10

Fajne spacery macie w tej Warszawce

OneUnited 30-06-2009 22:00

fajne foty pozdro braterstwo f

OneUnited 03-07-2009 12:03

Dzień dobry wszystkim zapomniałem że widzimy się w Olsztynie właśnie dostałem potwierdzenie zgłoszenia. Do zobaczyska

Mila 04-07-2009 17:15

Tak zapomniałeś, że mi napisałeś, że nie jedziesz:)
do zobaczenia!

OneUnited 04-07-2009 17:46

Tak napisałem bo listonosz przypomniał mi o tym w piątek poprostu zapomniałem . Miły wpis bardzo sie widzę ucieszyłaś ze się spotkamy więc już odechciało mi się jechać do Olsztyna. Pozdrawiam miłej wystawy

Mila 04-07-2009 18:23

Ja tylko wyraziłam swoje zdziwienie i krótkim zdaniem opisałam prawdę. Co w tym złośliwego, bądź niemiłego? Może dla Ciebie wypowiedź nabrała negatywnej konotacji, bo sam wiesz, że życie to nie tylko zabawa...
pozdrawiam i do zobaczenia jutro!

Kamoszka 04-07-2009 19:57

O kurde-Mila na ringu bedzie orezentowala swe wdzieki a my na innej wystawie. Ardalowi nie mowie bo zastrajkuje i nie bedzie chcial jechac do Gorzowa. No i w Olsztynie zero psow w szczeniakach-idealna sprawa. No ale co zrobic.
Trzymamy kciuki za wszystkich obecnych-bo widze ze sklad jeszcze sie ustala:)
Powodzenia!!!

OneUnited 04-07-2009 19:59

Wszystko jest iluminacją !!!!!!!!!!!!

OneUnited 04-07-2009 20:03

Olśnienie, "zjawisko aha!" – w psychologii poznawczej zjawisko pojawienia się w umyśle gotowego rozwiązania danego problemu po okresie nieświadomego rozwiązywania tego problemu (inkubacji). Olśnienie jest zwykle bardzo przyjemne i uważa się, że jest jednym z istotonych motywatorów twórczości.

Mila 04-07-2009 20:18

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 222655)
O kurde-Mila na ringu bedzie orezentowala swe wdzieki a my na innej wystawie. Ardalowi nie mowie bo zastrajkuje i nie bedzie chcial jechac do Gorzowa. No i w Olsztynie zero psow w szczeniakach-idealna sprawa. No ale co zrobic.
Trzymamy kciuki za wszystkich obecnych-bo widze ze sklad jeszcze sie ustala:)
Powodzenia!!!

:) szkoda, że się nie spotkamy...no i spotkają oczywiście:)
Ja również trzymam kciuki i dajcie znać jak poszło!
Mam nadzieję, że do zobaczenia w Warszawie.
Pozdrawiam i powodzenia!

Kamoszka 04-07-2009 20:23

Co tu sie dzieje?! Szybko domagam sie wyjasnien jako poznanska filia Braterstwa:x

OneUnited 04-07-2009 20:24

Ja się nie spodziewałem że aż tyle mnie spotka na tej stronie

Między judaizmem, buddyzmem i religią fałszywą

OneUnited 04-07-2009 20:25

Ja się nie spodziewałem że aż tyle mnie spotka na tej stronie

Między judaizmem, buddyzmem i religią fałszywą

OneUnited 04-07-2009 20:31

Opowiem Ci zobaczysz

Mila 04-07-2009 20:35

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 222660)
Co tu sie dzieje?! Szybko domagam sie wyjasnien jako poznanska filia Braterstwa:x

Chyba nic się nie dzieje. Zauważyłam tylko, że teksty Adama Marka Bryszkowskiego są cytowane. Na naszych oczach powstaje nowa zakładka Racjonalisty:)

My z Danielem widzimy się jutro, mam nadzieję, że wyjaśnimy sobie kilka kwestii i nie będzie więcej nieporozumień:) poznańska filia może być spokojna:)

OneUnited 04-07-2009 20:38

Chyba powstanie BLOG to tu takie popularne

Kamoszka 04-07-2009 20:44

Quote:

Originally Posted by Mila (Bericht 222664)
poznańska filia może być spokojna:)

No to sie uspokoilismy:) Dzieki za odpowiedz ktora dala sie zrozumiec za pierwszym razem. A ja sie ciesze ze jestem A!!!:p:p:p

z Peronówki 05-07-2009 13:27

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 221895)
Fajne spacery macie w tej Warszawce

Mam nadzieje, ze kolejny oda sie zrealizowac po wystawie w Wa-wie....? 8)

OneUnited 05-07-2009 15:51

Coś napewno wymyślimy. pozdrawiam

Kamoszka 05-07-2009 19:02

No i jak poszlo F-kom w Olsztynie?
Mila byla tez zgloszona w Gorzowie jednak sie nie stawila!!!
Jak Ardal uslyszal ze sedzina wyczytuje Mile(Freye) to oszalal z radosci:)
Dawajcie znac jakie sukcesy

Mila 05-07-2009 20:42

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 222755)
No i jak poszlo F-kom w Olsztynie?
Mila byla tez zgloszona w Gorzowie jednak sie nie stawila!!!
Jak Ardal uslyszal ze sedzina wyczytuje Mile(Freye) to oszalal z radosci:)
Dawajcie znac jakie sukcesy

Mhm, przez przypadek nacisnelam na INFO gorzowskiej wystawy. Dopiero jak dostałam zwrotkę tj. potwierdzenie, zorientowałam się, że to nie Olsztyn:) Gorzów troszkę za daleko...Jednak zwróciłam się z prośbą do Związku, żeby mnie wykreslili, gdyż wykazałam się totalnym roztrzepaniem i nastąpiła pomyłka. Także dziwię się, że nie usunęli Milasza z listy. Sorry, że rozczarowaliśmy Ardala:)

Wystawa. Cóż byliśmy sami (w klasie szczeniąt), także na wejściu dostaliśmy wybitnie obiecującą, ocenę dzięki której Mila została Najlepszym Szczeniakiem w rasie. A jak Wasze sukcesy?

Mila 05-07-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 222714)
Mam nadzieje, ze kolejny oda sie zrealizowac po wystawie w Wa-wie....? 8)

albo nawet i w trakcie:) Po namowach na kąpiel CVAKO OD STARKEJ (Ares), zajął 3 miejsce w Zwycięzcy Grupy. Widać, lepiej wypadają wybiegane, brudne i lekko wilgotne:)

Gaga 05-07-2009 21:20

:) Gratki ;) a co finałów- to się zgadza. Hodowla z Peronówki stanęła na pudle w finałach grup hodowlanych, zaraz po powrocie ze spaceru i pływania ;) (stamtąd pochodzą foty synchronicznego pływania i nurkowania Elisia) :)
Może jest to jakaś reguła ? :p

Furia 05-07-2009 21:27

Super! Gratulacje dla wszystkich :)

Szkoda, ze nam nie uda sie byc na wystawie w Wawie chociazby jako kibice :cry: Juz zazdroscimy wspolnego spaceru!:) Prosze wiec robic duzo zdjec i szybciutko wrzucac na wolfdoga!
Pozdrawiamy:)

Liidia 05-08-2009 09:42

Fia na võstavke v Tartu, lutšei šenok i spetsialnaja nagrada
http://static2.album.ee/files/827/60...90021_MKO9.jpg

Gaga 05-08-2009 10:33

"Juzefinka" :) ojej !
:cool3:klatsch

z Peronówki 07-08-2009 13:25

Quote:

Originally Posted by Liidia (Bericht 228522)
Fia na võstavke v Tartu, lutšei šenok i spetsialnaja nagrada

GRATULACJE!!!! :thumbs

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 228530)
"Juzefinka" :) ojej !
:cool3:klatsch

Tez to zauwazylam....:rock_3 mamy tu malego zenskiego Juzia.... :lol:

DanielZ 07-08-2009 19:13

Gratulacje :cool3:cool3:fingers1:thumbs

GRABA 07-08-2009 20:13

:p:pJoj ta "F-ka" Fia ......... no cóż, ale jak na mój amatorski nosek, to budową przypomina moją ulubienicę z tej hodowli. Zatem wytyczają taki wygląd wilczaka jaki ja lubię:p
Gratulacje oczywiście!

Mila 01-11-2009 09:45

jak nic, minął już rok! można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:) Wszystkim siostrom, jak i małemu, kochanemu braciszkowi życzymy wszystkiego najlepszego! sto lat!

Kamoszka 01-11-2009 11:56

Łoooo no to wszystkiego najlepszego!!! Niech suczki biora przyklad z braciszka i rosna na potege i wojują na ringach. A ponad wszystko niech beda kochane i sprawiaja mnostwo frajdy wlascicielom.

"można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:)"
nie chwal dnia przed zachodem slonca, kobiety poki jej nie spala, piwa poki nie zostanie wypite, muru dopoki go nie przeskoczysz, wilczaka poki nie skoncza mu sie pomysly.:twisted::twisted::twisted:

shaluka 01-11-2009 13:30

100 lat w zdrówku, radości i smakowitościach, a właścicielom, jak najmniej dalszych strat ;)

Gaga 01-11-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 249973)
"można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:)"
(...) wilczaka poki nie skoncza mu sie pomysly.:twisted::twisted::twisted:

Owszem ale ja życzę szybkiego odliczania do 3,4 urodzin bo to co wtedy następuje to jest sam cud-miód i powiem Wam po cichu, że naprawdę warto przejść ten pierwszy rok aby potem dostać taką niesamowitą nagrodę :)

Wszystkiego najlepszego i dużo radości (nadal przy zachowaniu pokory wobec ich pomysłowości)
:cake

Grin 01-11-2009 14:26

Quote:

Originally Posted by Mila (Bericht 249961)
jak nic, minął już rok! można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:)

Hehe, dla Was z suczką może tak... ja natomiast mam wrażenie, że teraz to się nam sielanka właśnie skończyła; wcześniej można było smarka spuścić i czekać, aż się wybiega z psami bez względu na ich wiek i płeć; teraz toto zaczyna fikać; ten mu się nie podoba, tamten też niekoniecznie, za to zaczynają się podobać suczki w trochę inny sposób niż do tej pory. Ech, a było tak pięknie... :D
W każdym razie wszystkiego najlepszego! :)

jacekjg 01-11-2009 20:27

Wszystkim moim slodkim siostrzyczkom duzo zdrowka, radosci zabawy i niesamowitych pomyslow:twisted: sto lat i wiecej.....:happy:cake
Tak ten rok byl baardzo baardzo ciekawy ...:lol:Wiele sie wydarzylo i czas szybko minal nawet nie wiadomo kiedy :(Bardzo dziekujemy za zyczenia i podziekowania dla Daniela za tak fantastycznego psa:bussi

DanielZ 01-11-2009 20:40

Wszystkim "F" w dzisiejszym dniu wszystkiego najlepszego . Od mamusi Irris wszystkiego naj i sto lat życia i sukcesów .

DanielZ 01-11-2009 20:42

:Rose:Rose:Rose:Rose:Rose:Rose:Rose:cake:cake:cake :cake:cake:cake:cakeWszystkim "F" w dzisiejszym dniu wszystkiego najlepszego . Od mamusi Irris wszystkiego naj i sto lat życia i sukcesów .

GRABA 01-11-2009 21:01

Dużo zwariowanych latek, dużo ludzkiej miłości i cierpliwości:cake:tard

DORA 02-11-2009 08:46

:cake Wszystkiego najlepszego 100 lat w zdrowiu ku radosci włascicieli :Rose

Mila 02-11-2009 10:17

Dziękuję wszystkim za życzenia. Oby wszystkie się spełniły;-)

Aga B. 04-11-2009 22:35

Wszystkim F- furiatom: fantastycznych, fikuśnych , fantazyjnych, fartownych finezyjnych, fajowych, fascynujących, fenomenalnych lat:)

All times are GMT +2. The time now is 05:58.