![]() |
Kasia zdjecia jak zwykle zachwycajace
|
Jako postronny obserwator sie wypowiem:
- Myszohund + Bow = para stulecia - dziecko z Bullerbyn (czy to Twoje, Joanna?) niezwykle handsome - o chlopaku nie wypada powiedzec, ze sliczny :p - Narsil, och i ach... szkoda, ze nie mam suczki, bobym ją zapisala w kolejke na randke ;-) |
BOSKIE fotki!!!!!
|
Anula, miód na moje uszy :D
Myślę że Narsilowski nawet z Biesiakiem z chęcią na randkę pójdzie, w końcu on lubi i chłopców i dziewczęta :twisted: |
Quote:
No comment :) |
Kasia, ja tylko podziękuję za pominięcie zdjęć dziecka mego ulubionego z napojami....
|
Joanna - napoje były różne :) i dla małych i dla wiekszych :)
|
Quote:
PS Upominam się o fotecki :) |
Pamietam :)
|
Quote:
- do blue-eyed devila się przyznaję :) bo takie rudawo-beżowe, co mąż mój niańczy na kolanach to nie :mad: |
Dwa pytania - co się stało Adamowi w czoło i czemu nie ma wzmianki o ruchankach? ;-) poprzednie 2 majówki nie należały do najcieplejszych, teraz było cholernie ładnie i ciepło, to musiało mnie zabraknąć :-) Zazdroszczę Wam 9 zajebistych słonecznych dni... :)
|
Adam nie zmieścił się w "Drzwi do Raju" ;)
|
jakaś druga opinia? Matko, czy tu jesteś? :)
|
Co czoła Adama to ja się nie wypowiadam bo nic nie widziałam.
Nie wiem jak reszcie ale mi skóra z ramion po opalaniu schodzi całym płatami (a nie wylegiwałam się na pomoście). Było ciepło, choć w ostatnie dni słonko już się chowało za chmurami- ale do zeszłorocznych temperatur było daleko. We Wdzydzach nie byłam bo nasz kochany samochód postanowił nam się popsuć ale z tego co wiem ruchanek w Skansn w tym roku nie było. P.S. Przeczytałam Twój podpis i umarłam ze śmiechu :) |
Podpis jak podpis... ;) jakieś wesela w pobliżu Wdzydz tudzież mocno zalkoholizowani amatorzy mocniejszych weselnych trunków mieli jakieś problemy 'bo te psy bez kagańców'? Czy w tym roku spokój? :D
|
No Seba - podpis rewelacyjny!!!!! Gdyby nie Rybka to bym go nie zauważyła :lol:
Co do "stygmatów" Adama - było wiele wersji: - bramy raju były za wąskie, - Dorota mu w nocy "sprzedała fangę" w czółko, - Miał bliskie spotkanie III stopnia z obcymi, - bossskie stygmaty. Sam Adam nic nie pamieta :) http://img233.imageshack.us/img233/8929/dsc0198an.jpg |
Quote:
|
Kasia, zdjęcia boskie!!!
Quote:
|
No!!! URCIOWATY - Ładny chłopak :))))
I jeszcze jedna fotka Urciowatego ; - moja ulubiona: http://img43.imageshack.us/img43/1508/dsc0217aqr.jpg |
Rewelka:):):):)!
|
Quote:
Szasztin, chyba zapakuję w DHL-a Lailę i Ozzy-ego do Ciebie na sesję... [...nie chcesz widzieć moich wczorajszych zdjęć "Ogonków"...:lol: ....a /w założeniu/ miały być tak "pięknie-wieczornie-romantyczne"....:lol:] ... "Bochu" nie pitol, że "to tylko" podpis... wróżę mu dużą karierę :twisted: |
Quote:
|
Quote:
I mam ogromna prośbe - weź i mi cos wywróż!!!:twisted::lol: Przyda sie!!!! |
Quote:
Po drugie: gorąco zapraszam i do nas! Tylko dajcie znać wcześniej, cobyście nie trafili akurat na porody ;-) Lipiec byłby idealny na spotkanie - będzie wesoła gromadka małych wilczaczków, które chętnie zapozują do zdjęć :-) |
Quote:
|
Szasztin, a skąd ja Ci "haluny" na zawołanie wezmę do wróżenia.:lol:
U naSZ na ogródeczku tylko rydze i smardze........ No... mogę dzisiaj sobie bębny zarzucić na "haj-fi" /łapie się wtedy fajny transsss-ik/... może coś wywróżę.... Natenczas widzę "trzecim okiem", że założę konto na FB, bo czuć zapach "świeżej krwi", co miasuny /alter ego łagodnych "miodkowych" Puchatków/ uwielbiają...na równi z "zapachem napalmu o poranku"...:twisted: ... Quote:
"Niech płynie, czasoprzestrzeń ułoży się sama".... ;-) ... |
Quote:
Kasia wszystkie fotki z sesji sa super i mam nadzieje ze pozwolisz je wstawic do galerii Urcia |
Wstawiaj!!!
|
Tak spojrzałem raz jeszcze na zdjęcia - Oettingery były... Choćby miało się walić i palić, na następnej majówie będę!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jak by nie był mendzioch, to nie był by wilczakiem! :twisted:
Ja o tym pamiętam i powtarzam jak mantrę.... praktycznie cały czas...;-) /oprócz chwil, gdy śpią we mnie wtulone.../ No właśnie: jak się reperuje przegryziony kabel od żelazka? :lol: aaaaa....i muszę kupić rondelek... za mocno starym "pizgłam" o ścianę... z "nerw"/:lol: |
Quote:
|
A propos ruchanek - chyba na tylko na Kaszebe są, chyba że to właśnie z Kaszub...
http://kwejk.pl/obrazek/1162351/if,u,know.html |
Quote:
|
O faktycznie, nie zwróciłem uwagi :-)
|
Quote:
|
Quote:
......... (*)-Dla tych, którzy uznali, że zwulgarniałam do imentu: Tak jak ruchanki to nazwa regionalna, tak >fjut< również...bo to nic innego, jak...sok z buraków cukrowych. :twisted: |
a to jednak ruchanki byly? :D
|
Byly :p, ale zazerajac sie nimi chyba zapomnielismy uwiecznic ten moment na zdjeciach ;)
|
I tak Was nienawidze za to i zazdroszcze zarazem ;__;
|
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |