![]() |
Nie musisz :) Wszystkie maile sprawdzę, i te osoby dla których priorytetem były damskie dostaną damskie :)
|
Quote:
|
Jak to wygląda cenowo?? Bo jeśli w miarę podobno, to pewnie, że 2 z tych 6 wolałabym damskie ;)
|
Rybka, nie marudaj:P Będą damskie! Będą damskie ;))
|
Quote:
|
Quote:
Czasem trzeba. Seba- mail poszedł :) Ostateczny. P.S. Ja myślę, że Seba lubi dostawać maile, dlatego tak zakręcił :P |
Nie, lubię mieć wszystko uporządkowane ;)
|
I przepraszam wszystkich, że tak długo to trwa, ale w dzisiejszych czasach znaleźć dobrą drukarnię... No i czasu też czasem braknie, jednakże staram się jak mogę, żeby było jak najlepiej :)
|
Quote:
|
podobnie, jeśli nie tak samo :) dokładną cenę będę znał jak już będą zamówienia - ale nastawcie się na tą samą cenę :)
|
Quote:
|
To jest "lekka" przesada :P
|
Mail wysłany :)
|
Doszło :):)
|
Quote:
|
Ja też... :D Na szczęście zdanie się zmieniło :)
|
Quote:
Wyobraź sobie mus pomarańczowy z dodatkiem sporej ilości śmietanki - ubite na puszysto :) I do tego dołóż kropki :p Seba - ponegocjujemy jeszcze w temacie tego koloru.... |
Hm, ja jednak pozostane przy czarnych i białych... ;)
|
Quote:
(Ale tak mi się kojarzyło, że tu może chodzić o kropeczki :) ) |
A czy są przewidywane rozmiary uniwersalne dziecięce ? :twisted:
|
Zależy co rozumiesz przez "dziecięcy" ;)
|
na 110 cm wzrostu... wpadło mi do głowy że mogłabym taką koszulkę sprezentować Tomkowi :)
|
Hm... męska S nie wchodzi w gre? Bo nie wiem jak z dzieciecymi akurat... :)
|
Quote:
|
Dzieci rosną szybko... ;-) Ale spytam czy jest taka opcja, dam znać wieczorem :)
|
Damska XS może?
|
Krój raczej mało męski... ;)
|
Quote:
|
Mozna zamowic takze dzieciece :-) czekam na zamowienia na mailu :-) [email protected] gwoli przypomnienia ;-)
|
Quote:
|
Genialny pomysł z dziecięcymi koszulkami:p Czy doszła wiadomość z dziecięcym zamówieniem??? Spiderka
|
doszlo doszlo :-) Czyli mam rozumiec, ze do tego co zamawialas dodatkowo dziecieca?
|
SI ,si tzn taaaaaaaaak.Bardzo ,bardzo duże dzięki...Spiderka
|
Zapisane :)
|
Zostało już tylko 5 dni, żeby złożyć zamówienie!
Przypominam, że można zamówić koszulki czarne lub białe, męskie lub damskie oraz dziecięce, a ponadto istnieje możliwość zamówienia "czystych" koszulek, tj bez napisu z tyłu i bez napisów "Wolfdog" z przodu koszulki. Zapraszam do składania zamówień :) |
Jutro mija termin składania zamówień! Ostatnie słać na [email protected] :)
|
Osoby, które składały zamówienie na maila - dostały tą samą drogą numer konta oraz wszystkie potrzebne informacje :) Pozdrawiam
|
Przelew poszedł ;)
|
Zanotowane :)
|
Przypominam o sprawdzeniu maili oraz wysłaniu ewentualnego potwierdzenia/anulowania zamówienia tą samą drogą :)
|
Hejka,czy kolega dostałjuż przelew na konto???? Pozdro. Spiderka
|
Tak, dzisiaj rano przeszly :) cos mi sie z mailem posypalo i nie wiem czy wszystkie wiadomosci doszly, do Ciebie na pewno wysylalem potwierdzenie... No w kazdym razie wszystko ok :)
|
Czy jeszcze można zamówić koszulindę? Bo dawno tu nie wchodziłem, a teraz proszę-czytam i mam. Daj znać czy jest opcja zamówienia jeszcze jak największej czarnej :)
i jaka to jest ta największa :) pozdro |
Jeszcze jest mozliwosc :) Prosze o maila na [email protected] z zamowionkiem, a ja jeszcze dzisiaj podesle wszystkie niezbedne dane :) Pozdrawiam :)
|
Do jutra czekam na wplaty oraz ewentualne ostatnie zamowienia!
Jest jeszcze kilka osob, ktore sa chetne na koszulki, jednak nie dostalem zadnego potwierdzenia na maila czy priv, prosze o jak najszybsze maile potwierdzajace badz anulujace zamowienie! Pozdrawiam :) |
Ja pieniążki będę miała jutro i od razu pobiegnę z nimi na pocztę ;)
|
Czyli Twoj przelew dojdzie nieco pozniej... ok, zanotuje :) Napisz mi tylko jaka forma odbioru w mailu i wszystko bedzie dobrze :)
|
Quote:
Ja raz zrobiłam taki błąd i wyłączyli mi kablówkę, bo tyle szedł przelew.... |
Wlasnie zrobilem przelew do drukarni - wszystkim zapominalskim przypominam, ze czekam na przelewy od nich :) kto zamawial, a z jakichs dziwnych i blizej nieokreslonych powodow nie dostal maila z numerem konta i kwota do zaplaty - czekam na privy :)
|
Przepraszam wszystkich, że tak długo to trwa, ale były małe problemy z drukarnią, jakieś kontrole czy cuś... W każdym razie do piątku powinienem już mieć wszystko u siebie, po świętach wszystko powysyłam i do końca miesiąca powinni wszyscy dostać :-)
Jeszcze raz przepraszam, że tak długo to trwa :) |
Na majówkę będą?
|
na 100% :-)
|
Koszulki przed chwileczką wylądowały u mnie...
Muszę stwierdzić, że... Wypadły lepiej niż się spodziewałem :-)))) Zabieram się dziś do opisywania adresów etc, a zaraz po świętach wysyłam :-) |
i jeszcze jedna BARDZO wazna rzecz - nie wszyscy napisali mi adresy, na ktore koszulki mam wyslac... a do duchow wysylac nie bede :-) tylko tym razem prosze pisac mi adresu TU, szybciej sie sprawdzi i szybciej sie wysle :-) Pozdrawiam :-)
|
Ja chyba chciałam zostać ''duszkiem'' :lol: ale nie jestem pewna.
Chorzów 41-500, ul.Różana 4/25 ;) |
Tu = priv do mnie ;)
|
Oj tam, przynajmniej wiem gdzie "dorwać" Baldurka :)))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hejka:rock_3mam pytanko kontrolne hi hi ,dostałeś maila z adresem ,gdzie wysłać koszulki??? Pozdrawiam świątecznie... Spiderka;-)
|
calkiem mozliwe ze tak, jednak dobrze by bylo gdybys jednak mi tu priva wyslala, bo obecnie nie ma mnie w domu, trzeba troche wypoczac :-) jutro wszystko bede adresowal a we wtorek na poczcie wysle :)
|
Wysłałam priv wiad do Ciebie na wd ;). świętuj iiiii ŚLIJJJJ,Spiderka
|
Szkoda, że się nie da sms-em :)
|
Pierwsza partia koszulek została wysłana dziś, właśnie z poczty wróciłem :)
jednocześnie z tego miejsca chcę "pozdrowić" Pocztę Polską... Następną partię koszulek [Znaczy jak będziemy robić dla przyjaciół zza granicy :) oraz zapominalskich] będziemy wysyłać tylko za pobraniem, znaczy cena nie powinna ulec zmianie, jednak cena wysyłki owszem... Jeden pozytyw, że pierwsze koszulki dotrą pojutrze, tj w czwartek :-) |
Dotarła! :) Ukłony i podziękowania dla autora grafiki i pomysłodawców oraz realizatorów. Fantastyczny pomysł, super wykonanie - jednym słowem:Świetna robota!:gent
|
Do nas też dotarła :D I nawet brzuch mi się w niej mieści :D Mam tylko nadzieję, że Witkowa nie będzie dla niego za duża... Ale to się zobaczy jak przybędzie do domu :)
Ale fakt faktem są superowe! |
Ja dziś tez odebrałam i jest super:) Już się zastanawiam nad domowieniem jeszcze , ale poczekam aż mi podnieta opadnie:lol:.
|
Do nas dotarło awizo :P jutro będę śmigać na pocztę i na zawodach się zareklamujemy w sobotę ;)
Dzięki!!!! Ekspresowa realizacja!!!! |
Koszulki dotarły. Są super. Bardzo dziękujemy. :)
|
Koszulki dotarły i są świetne :grosscool Dzięki ;)
|
Do nas też dotarły. :)
Stwierdzam, że to BARDZO dobrze, iż byłyśmy TAK uparte przy obstawaniu przy damskich rozmiarach. :D Fajowe są! :p |
Odebrane, są świetne ;) Dzięki!!!
|
Do mnie tez wszystko dotarło :)
Dzieki bardzo ! Pozdrawiam |
Hejka:p,ale mamy zawodowe koszulki!!!!!!!!!!!!!! Bardzo duże DZIĘKI:rock_3.Pozdro.Spiderka
|
|
Jako, ze niemal wszyscy chetni juz odebrali swoje koszulki - zdjecia kochani, zdjecia, niech Was zobacze i ponapawam sie troche ;-)
|
Wstydzimy się :oops:
|
Oj tam oj tam, Ola moje zdjecie wrzucila, wiec Was tu nie moze tym bardziej zabraknac :)
|
Tak jest! Popieram (zwłaszcza TYMBARDZIEJ) :D
Wnioskowałabym jeszcze o pierwowzór:p |
Cholera, teraz zauwazylem :D Dzieki :) Jaki pierwowzor? :>
|
Quote:
Jak to jaki? No model...przeca....nooooo ... |
Wiem co to pierwowzor, jednak wciaz nie ogarniam :D Moze przez bol zeba? W kazdym razie - dawac zdjecia!
|
Czekam aż Margo utworzy katalog z zawodów w galerii, wtedy będą fotki męskiej mojej połowy w wersji "black" ;)
|
macie TU wrzucac, do tego tematu :)
|
Ale ja umiem wstawić tylko fotkę, którą mam wgraną do galerii :twisted:
|
Dla spóźnialskich: robimy dodruk koszulek. Czarne, białe, damskie, męskie, pełna rozmiarówka.
Zamówienia na priva do God of War |
|
All times are GMT +2. The time now is 04:24. |