![]() |
Cvičáky mají přidělený fialový špendlík, ale koukám, že je tam zatím jen jeden :).
Takže klidně přidávejte. |
Dnes jsem přidal další výborný cvičák nacházející se v České kamenici
|
A kedy sa ukáže nejaký fialový špendlík na Slovenku?!
|
Báječný nápad a realizace! Už jsme tam taky 8)
|
Kurňa lidi, rovnejte to podle abecedy ! Na začátku seznamu jsou chovatelské stanice, pak psi a pak cvičáky. Stačí v seznamu ukázat na ikonku kapky vedle jména psa)CHS stisknout levé tlačítko myši, držet a posunout záznam na potřebné místo. Taky jsou tam občas prázdné zápisy (naposled uživatel Tomas z 19.1.2010 okolo 9. hodiny). Po stisknutí tlačítka "Hotovo" si zkontrolujte, zda Váš zápis je v seznamu a na konci zda nevisí nějaký prázdný záznam. Děkuji za pozornost. :D
|
Další prioblém na mapě. Pište tam celá jména svých hafíků, včetně chvatelské stanice. Záznamy typu "Azorek" nebo "Punťa" jsou k ničemu, protože samozřejmě může jít o úplně jiné psy jiných plemen nebo voříšky, které nám na mapu nacpe nějaký hacker. Posledním příkladem je Beowulf. Protože je označen Knovíz, jedná se zřejmě o Beowulf Srdcerváč, nicméně to není jisté. Prosím majitele, aby to doplnil. Budeme takové podezřelé záznamy mazat aby nám nezaneřádily mapu ? A kdo by to měl dělat ?
|
vždy keď mám čas mapku kontrolujem a premazávam neplatné značky. ovšem jeden problém sa objavil a to, že neskutočne spomaľuje PC a na všetkých mojich 3 PC mi už niekoľkokrát celkom vyplo mozillu. neviem, či je to len prehliadačom, alebo je problém niekde inde...
|
omylem jsem přesunula claru grey střípek snů, omlouvám se
|
Quote:
|
Přibyla nám spousta štěňátek, stanic, chovatelů a majitelů, tak oživuji téma, abychom věděli kde koho hledat.
Lidi a pejsci, doplňujte se na mapku. (Návod v článku na homepage.) :wolf |
Lidi, připisujte se na mapku :) , máme hromady nových štěňat.
|
Já bych se moh možná někdy přepíchnout... dobře že jsem to neudělal do Brna :lol:
|
Ještě asi odkaz, ať to pracně nehledáte:
http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF...a10fa6b8aee67b |
No i když budem mít doma fenku až od pátku, už jsme pro jistotu na mapce, určitě bych na to pak ze samého nadšení z nového přírůstku zapomněla... :)
Tak snad se nám v okolí někdo objeví... :) Zatím máme nejblíž Malešice, ale někde na fóru jsem četla, že by se mohl najít i někdo z okolí Jiřího z Poděbrad... ;) |
Tak jsme se ve středu večer přidali mezi majitele čévéčka, takže jsme se taky poslušně připíchli na mapku:) A jinak zdravíme sestřičku našeho Dinga;-)
|
Tak jsem připíchla i nás ;)
|
No, vsimla som si, ze su uz pripinaciky rozdelene na dve strany, a bohuzial vidno na mapke len tie, co su na strane, co je prave zobrazovana. Coz je nemile...
|
Já to Sašo nechápu, co myslíš....Já vidím vše tak jak bylo......
|
Quote:
|
Hanko, no skus pohladat napriklad Ysanne a Yperite z Molu. Obe su na druhej strane az, a vtedy vidno len tie. No ale mozno je to nastavenia individualneho konta, nemala som cas ani energiu to nejak moc riesit. Kazdopadne ak to tak mam aj ja tak asi aj ini.
|
Aha, už to chápu, takhle dozadu jsem zatím nic nehledala:)
|
ja jsem nas tam chtela pripojit,ale nevim proc se operace nezdarila. Proste jsem to na Vratislavove ulice v Praze nevidela. Budu to muset ve volne chvili podrobneji prozkoumat,kde je chyba...
|
Tak jsem se právě dívala znovu na mapu a nějaký "odborník" mi smázl všechno info a přesunul značku, takže tímto mu opravdu děkuji a prosím všechny, dejte si pozor na to, co upravujete :evil:
|
Stačí, když nebudete přihlášená, když jsem tam dávala naší značku, automaticky se hodila na konec (už jsme na začátku) a když jsem byla na první stránce, neviděla jsem nás, ale po odhlášení jsou vidět značky i z druhé stránky... :)
|
Ne v seznamu... na mapě, chovka tam byla, ale info žádné a značka posunutá někam úplně jinam. Problém je to, že kdokoli může cokoli změnit a smáznout, tak to chce si dávat pozor ;-)
|
Jen posunuji nahoru. Dopisujte se na mapku ;-)
http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF...a10fa6b8aee67b |
Tak už sme přestěhovaný ;-) Jen tak mimo... co psi, kteří už jsou za duhovým mostem? Mazat?
|
A psi co jsou v zahranici, ale presto maji uveden pobyt v CR v PP???
edit po zapsani na mapu: Jak je mozny, ze po odhlaseni je na mapce napsano jen "Znacka mista 202" a ne jmeno psa, tak jak to vidim pri prihlaseni????`pooomooocc |
Helčo, obracím se na tebe jako tvůrkyni mapy: nechtěla bys vytvořit ještě jednu, do které by se zanesla všechna čsv v Evropě? Koukám, že tuhle naší českou někdo přejmenoval na "čsv v Evropě".
Myslím, že by se hodila, abychom my chovatelé věděli, kde bydlí třeba náš vysněný plemeník, kterého chceme použít :lol::lol:. Hodila bych odkaz na všechny jazykové verze, ať se tam lidi zanesou pod stejnými pravidly jako tady (barvy, pojmenování CHS,..) |
V neděli večer jsme jeli autem skrz obec Zlatá poblíž Úval a potkali jsme mladou dvojici s fenkou ČSV. Neměli jsme čas zastavit a seznámit se.
Nevíte někdo, kdo by to mohl být? Na mapce jsem nic nenašla. :wolf |
Quote:
byli jsme to my :-D, krásná náhoda. V autě jsem vám zahlédla dokonce několik ČSV, ale nedopočítala jsem se. Také jsme chvíli čekali, zda scouvnete, ale chápu, na hlavní to nebyla ideální situace. Jsme přímo ze Zlaté. Dokonce v tu samou chvíli co vy zastavila na druhé straně jiná paní a také zavedla řeč na naší čubinku. Jinak bychom se také rádi seznámili, ČSV je naše první a máme tisíce otázek na zkušenější chovatele. Hlavně se dostáváme do puberty a já mám pocit, že mi hrábne a že brzy budu běhat po Bohnicích. V takové chvíli člověk potřebuje někoho na konzultaci a uklidnění, že je to normální a že to přejde. Takže budete-li mít chuť a zájem, jsme k dispozici a vždy připravení ke kávičce, nebo procházce. Markéta |
Ahoj, my se s vámi nepotkali, ale na procházku klidně zajedem. Ale jestli to vidíš spíš na ty Bohnice, tak to budu mít jenom přes řeku, to by bylo lepší :)
|
Quote:
My dost spěchali ke kamarádovi do Tuklat a mysleli jsme, že jste si nás nevšimli. Škoda. Ale až tam pojedem příště, tak se stavíme. Možná v neděli. Svět je malej a vlčáci jsou všude.. :thumbs :thumbs :thumbs |
Quote:
to Marianka.W a Sakalka: jee, to je krasny, takhle se "videt"..ja bych se taky rada s nekym potkala...ale jsem holt "trosku" z ruky :| |
...................
|
Ve Španělsku je vás určitě víc než jen jedna vlaječka. Jenže Espaňa je holt veliká zem.
Zkus šoupnout mapku na španělské fórum a třeba vlaječky přibydou. |
To je dobry napad, vim ze je jich tu celkem dost..ale vetsina je na severu nebo kolem Madridu..(a to je prece jen jeste z ruky, ale porad bliz nez do CR ;)
|
nechcem rypat ale keby sa nasiel niekto co ma vela casu a nevie cim ho vyplnit tak by mohol spravit mapku pre kazdy stat a popresuvat tam vlajocky z povodnej mapky.
prezeraci dakuju vopred ;-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
problem je ze vsetci sa uz na jednu stranku nevojdu - takze by bolo rozumne ich podla niecoho rozdelit
|
Ta čsv, která byla na československé mapě mimo hranice našich států, byly naše české odchovy, které žijí mimo ČR. Proto jich tam bylo mnohem méně, než kdyby to byla oficiální mapka pro vlčáky v Evropě. Tahle čsv jsme tam přidali my, čeští chovatelé, tedy ne lidi z ciziny. Proto jsem byla překvapená, že mapku někdo přejmenoval.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nedávno se na mapce objevila Cedra Grey Střípek snů, ale nikde žádný kontakt, nemáte někdo nějaký? :)
|
Já se taky přidám s pátráním:)
Už v létě jsme u nás v Jablonci nad Nisou potkali slečnu s údajně dva a půl roku starým psem ČSV... prý mu říkají nějak jako Áďa, nevím přesně, a mají ho odkudsi od Sázavy, skutečné jméno ani CHS jsem se nedozvěděla. Od té doby čekám, že se zase někde potkáme, abychom si domluvili společnou vycházku, protože Dingo si s tím psem dost rozuměl a slečna byla taky ohromě milá, ale nepodařilo se. Dneska je prý potkal přítel a psiska si zase perfektně hrála, ovšem zeptat se na nějaký kontakt nebo aspoň zjistit, co je to za psa, ho samozřejmě vůbec nenapadlo:/ Vím že indicie volací jméno Áďa (možná nějak podobně), původ od Sázavy, nynější bydliště Jablonec nad Nisou a věk cca 3 roky, jsou dost chabá vodítka, ale nemáte někdo nápad, co by to mohlo být za psa? Dík. |
Quote:
|
Quote:
Napada Te neco??? |
sksu sa prekliknut na druhu stranu (lavy stlpec dole)
to je ten problem co som spominal vyssie - uz je tam tych vlckov tolko ze sa na jednu mapu nezmestia ;) |
Dnes odpoledne jsem při průjezdu Strakonicemi potkala mladšího muže s hezkou světlou fenkou ČSV u zdejšího letiště, ale nevím kdo to je. Neznáte někoho, kdo by to mohl být? Na mapě není označen nikdo v okolí krom nás...
|
Quote:
|
pravda...
mne to islo kliknutim na prave tlacitko - otvorit na novej karte (profesionalna deformacia) priamy link http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF...=200&start=200 |
Quote:
|
stále hledám kontakt na Cedru Grey Střípek snů a k tomu přibyl ještě jeden - Flash Sotis, oba máme kousek... :)
|
All times are GMT +2. The time now is 20:12. |