![]() |
Curt si taky poranil přední tlapku,není to nic vážného ale 100% učast slíbit nemužu.
|
tak my jsme ve 100% stavu a moc se těšíme!těch co nepojedou je nam lito,aspon na nas vzpominejte když budete sedět u krbu.balu jsem psal,at se ozve!vyšla nam neděle tak by měla jit,to měla podle prvnich planu volno.Hynek a Ajga
|
Quote:
Je to přece chlapeček ;-) |
Omlouvám se, ale my se bohužel s baluem nedostavíme. Jsem bet auta :x:( Tak snad příště
|
ZMĚNA,vzhledem nepříznivého počasí se na Lysou stejně nedá , takže v 1O hod. v Kunčicich p.O u pekárny a můžem jít na Ondřejnik na Solárku jde se po okrajovce asi 4km cesta není náročná . tak zítra
|
my se dostavime :)
Bludička je zdrava, jen panicek ma teplotu. takze zitra se uvidi jestli dorazi ci ne. tak zitra ahojky. |
Ahoj, mi půjdeme tak na 80%, mám totiš dnes sraz ze zš po 10letech a opravdu nevím, jak to dopadne a kdy se vrátím domů:lol::oops: A ta pekárna je kde přesně? někde u vlakového nádraží?
|
tak zato Balu jse omlouvam!nas by to taky zajimalo kde je ta pekarna?
|
No tak my mame pro zmenu mykozu v obou ocich,mame krasny modry limec a asi bychom si moc nezaradili :-(
|
Pekárna je přibližnčně 200m až 250m od nádraží. Kdo neví kde to je. počkám vás před 10hod u nádraží (tzn. tam jak naposled) Zdraví Curt z Vlčího dubu.
|
Jak bylo na vyletě?my se omlouvame ale mě bylo strašně zle!vypada to že mě taky ta chřipka dostala!a to jsme se strašně těšili.doufam že vym vyšlo počasi. Hynek a Ajga
|
Výlet nám opět vyšel , sešlo se šest psů přidali se i noví vlčouni , tak nás pěkně přibýva:lol:. Počasí bylo snesitelné i když bylo pod nulou a mírně padal sníh .O další výlet je zájem mezy svátky .
|
Mezi svátky bysme šli! Noha se sice moc nelepší, ale to by se vlčoun vůbec nesměl hýbat, aby se to nějak výrazně zlepšilo :roll:
|
ahojte,my mezi svatky nemužem.jedeme 26.12 na slovensko tak jedině až někdy v lednu!
|
Zdravíme,
chystáme se 31.12. s vlčounem na Lysou horu. Budeme vycházet od Hotelu Bezruč v 10h ráno, tak kdo by měl zájem se přidat, tak budeme jedině rádi. Zdeněk a Chelsea |
Je nám to líto , ale jsme v práci můžem až 1.1 2010
|
Ahoj, my bysme se možná přidali, ale spíš bysme brali nějaký méně náročný výlet...stále nejsem zdravotně ok:cry:
|
Zdravíme všechny koukněte se na fotky z Ondřejníku http://uloz.to/3457170/vylet-s-vlkama.rar
bylo fajn ;) |
Všem majitelům ČsV přejeme vše nejlepší do nového roku hlavně zdraví, štěstí všem majitelům i psům :) přeje Romik a Shivare
|
zdravicko pratele, tak nejaky ten patek od posledniho srazu ubehl co se tak domluvit na dalsim? :)
|
ahoj
My jsme pro,taky nas to napadlo!počasi by mělo byt už rozumne,tak stači se jen domluvit na datum.
|
Ahojky,
super nápad, taky bysme se přidali. Skvěle se nabízí prodloužený víkend o Velikonocích:lol:... Pavlína, David a Agi. |
My s Curtem se určitě taky rádi přidáme..
|
My s Chelsea taky dorazíme, jen tady není kdy a kam? :shock:
|
A ja nesmím chybět:lol:. Dejte nějaký návrh kam půjdem:shock:
|
A ja nesmím chybět:lol:. Dejte nějaký návrh kam půjdem:shock:
|
nazdar!
ted to setkani nějak utichlo,tak jak se domluvime?počasi snad bude už moudre tak bychom neměli vahat.my už se nemužeme dočkat.Hynek a Ajga
|
Tak co tuhle neděli 18.4. v 10h v Kunčicích na nádraží?
|
ahojte
nam by se to hodilo spis v sobotu 17,4 nebo v nedeli mame cvičak.přišli by jsme i Baghirou grey střipek snu.a kam by jsme šli?Hynek
|
Tak třeba další sobotu 24.4.? Tahle sobota se nám moc nehodí :(
|
to zase jedem na svod do jevišovic!tak zas ten dalši potom,to je 1.května
|
Tak nějakou tu neděli, soboty jsou zabité :lol:
|
Tak co bude s tím výletem!:rock_3
|
My jsme pro každou neděli, záleží která bude ostatním vyhovovat. Tuhle neděli taky někam půjdeme na výlet, tak kdo může ať se přidá ;) Může jít na Ondřejník, Pustevny, Kotař....to už se domluvíme potom
|
My jdem taky.
|
Domluvili jsme výlet na sobotu 1.5 v Kunčicích 10.00 u pekárny (nebo na nádraží) půjdem opět na Pustevny jak jsme šli minule tak si udělejte čas a přidejte se budem se těšit.
|
Já jsem se v tom mejlu překlepl, chtěl jsem napsat tuto neděli a ne v sobotu. Domluvili jsme se tedy na tuto neděli 2.5. 8) My v sobotu nemůžeme :(
|
Jsem na Sannyho čekala v Jevišovicích :cry::cry:............
|
Zdravíme, tuto neděli 9.5. bychom opět někam vyrazili na lehčí procházku, opět z Kunčic od nádraží, sraz v 10h. Budeme rádi, když se Vás přidá co nejvíce 8)
Chelsea |
My se přidáme;-);-)
|
no my snad taky. doufam ze nebude prset :twisted:
|
V sobotu 29.5 pořádají turisté akci " Po stopách partyzánu " start je na nádraží 7.30 až 7.45 . Startovné je asi 25kč , trasa je dlouhá 30,15 a 7km my chodíme 15km není to nijak náročné . V cíli za odměnu dostanem ZELŇAČKU a DIPLOM.
Je to fajn výlet my se na něj těšíme každý rok tak doufám že se bude líbit i Vám .;-);-);-) |
Další sraz?
Zdravím všechny nadšence Čéveček, neměl by někdo zájem vyrazit na výlet? Mám čtyřměsíční štěně ČSV, které je velmi hravé a kontakt s dalšími čévéčky určitě uvítá :) Jsme z okolí ostravska, konkrétně z Karviné.
|
Co takhle udělat výlet do ostravské ZOO? :) Ještě jsme tam s vlčounem nebyli. Je třeba se ale podívat, jestli tam psi mohou i bez košíku, ta naše si ho lehce sundává. Třeba tuto neděli 6.6.
No tak psi tam nesmí vůbec. Takže nějaký jiný nápad? |
Nějak mi to stále blbne, takže tu ten příspěvek možná bude víckrát (nebo taky vůbec) :) Když nás do zoo nepustí, co takhle vyjet na hory?
|
Co tedy vyjet na výlet? Počasí se konečně umoudřilo :)
|
Super nápad, už mě to také napadlo, akorát do Ostravské zoo psi nesmějí vůbec!:( to už mám zjištěné. Jedině do Olomouce, to je tak nejblíž, tam můžou s košíkem...
|
Quote:
|
Zdravím, nepřidá se někdo tuhle neděli na procházku? Start z Komorní Lhotky od sauny v 10h a půjde se na Prašivou a Kotař. Je to zhruba 11km, 2 hospůdky po cestě :)
|
Tak jsem byl informován, že na Prašivé je tento víkend pouť, takže mraky lidí. Tudíž by se šlo pouze na Kotař a to bud od Komorní Lhotky nebo z Morávky.
|
Nechystáte nějakou další společnou prochajdu? Radí by jsme se s Drummerem přidali. Jsme z Ostravy a jsme pro každou společnou srandu.
|
Ahojky, my jsme taky z Ostravy, konkrétně z Třebovic, tak se můžeme domluvit klidně na nějakou procházku tady. Ale nějaké delší tůře v Beskydech se taky nebráníme. ;-) Pája a Agi
|
Ahojky, byla bych moc ráda aby si drummík mohl prohlédnout někoho jako je on ;-) My jsme z hrabůvky. A co se týče času mám prakticky každý víkend...
|
Tak my bysme mohli klidně tuto sobotu. Kolem Hrabůvky asi není moc kam jít, že? Tady v Třebovicích je řeka a les, dá se jít třeba na Hlučín a jde se stále lesem podel řeky...
|
Quote:
|
Ahoj vsem, radi by jsme se taky pridali s nasim 3 mesicnim csvckem, jezdime kamkoliv, jsme z Ostravy, muzeme i navrhnout peknou trasu z Bobrovniku smer Hlucin podel Opavice, nebo muzem jak jste rikali z Trebovic na Lodenici nebo na Hlucincke jezero.... kontakt mkribek(zavinac)gmail(tecka)com
S csveckama se citi Shevinka nejlepe a je radost pozorovat jejich komunikaci... |
Ahoj, radi bychom se pridali v sobotu (12.02.) k vam s nasi Shevou (3 mes. a neco), podel Opavice se da jit uz z Bobrovniku, je tam hezky, jinak prijedeme kamkoliv, kontakt mkribek(zavinac)gmail(tecka)com
|
Zdravím,
my bychom se taky s Celsea přidali, přijedeme prakticky kamkoliv, nebo můžeme udělat nějaký výlet do Beskyd ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Takže pro všechny Ostravské sraz v sobotu v 10h na ulici Martinovská (tram č. 4 zastávka Bedřicha Nikodéma - vedle hasičů) a pro mimoostraváky tady je na mě tel. 604 939 926 přijedu pro vás třeba na nádraží nebo počkám u Tesca, pokud na tu Martinovskou netrefíte.:)
|
Quote:
|
Tak nenecháme to na příští víkend? Ať nás je více ;)
|
Quote:
|
Quote:
S tou nedělí taky počítáme, dojedeme také kamkoliv, kliďo i do těch Beskyd. A přidají se asi ještě další dvě čévéčka z Ostravy.:lol: |
Quote:
|
Ahoj,
tak my s nedělí taky počítáme, teď ještě vymyslet kam vyrazíme. Záleží jestli můžete třeba na celý den nebo jen na pár hodin. Na zhruba 4 hodky i s posezením v hospůdce, kde můžou psi, je výlet na Palkovské hůrky, nad přehradou Olešná, výhoda je, že tam je skoro liduprázdno, tudíž možnost nechat vlčouny poběhat po lese. Nebo na většinu dne se může zajet někam na kraj beskyd, Prašivá, Kotař,Ondřejník,Pustevny....nebo má třeba někdo jiný zajímavý nápad. Zdeněk |
Quote:
|
Quote:
|
Tak když je Vám to jedno, tak navrhnu tedy sraz v neděli v 10:30 na parkovišti před restaurací U Toma na Olešné přehradě. Kdo neví, kde to je, tak se můžeme srazit v 10:15 u Tesca v Místku (na hlavní cestě z Ostravy). Popřípadě kdo by se ztratil, tak tel. 724063019.
Zdeněk Pokud můžete předejte tu zprávu i ostatním, kteří sem nechodí. |
Quote:
|
Quote:
|
Tak to vypadá, že v neděli pojede i Martin s Bengie II od Úhoště. Pokud jsem se správně orientovala podle jeho profilu. Psali jsem si meilem.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:37. |