![]() |
Było "jedwabiście" :) . Ja jeszcze raz dziękuje wszystkim za przybycie wszystkim z osobna i razem. Z tymi z którymi nie mogłem na wystawie dzisiaj na spokojnie :beer :drinka :) ,a szczególnie "E","A", "F" , ah barak mi słów .8)
|
No to Ewa gratulacje dla Ciebie i K-Lee!:ylsuper Wymiziaj od nas Kaline!:);-)
|
Duuuże brawa dla SIOSTRY K-Lee !!!:cool3:ylsuper:thumbs:klatsch:klatsch:klatsch ( jestesmy dumni :kiss_2 ) i dla wszystkich uczestników wystawy :ylsuper:ylsuper:ylsuper
|
Dora dzięki :)
Teraz kolej na Was!!! Tajdze i Furii też brakuje już tylko wystawy międzynarodowej, ale my Wam już zwalniamy klasę :) Więc trzymamy kciuki!!! :) |
Oto ile wilczakow zebralo sie w Lodzi :)
1 Attachment(s)
lepiej wykadrowanego niestety nie mamy :/
|
Dajcie się troszkę ogarnąć . Mam takie i nawet inne ale muszę to wszystko zgrać . Zrobiłem ponad 700 zdjęć
|
Quote:
|
No co jest? Chwalą się i chwalą ile mają fotek a tu nic nie widać. Będziecie je trzymać w szufladzie? :D
|
Quote:
|
No, wreszcie możemy zobaczyć komu czego należy pogratulować. :)
Zatem gruatulujemy starszym bywalcom i debiutantom, a jest czego, natomiast Łowca szczególnie ciepło całuje w nosek mamusię - Juvart. :) |
Klasa szczeniąt pies/suka wygląda imponująco:)
Braterstwo!!!:twisted::twisted::twisted: |
Wyniki sa juz tutaj:
http://www.wolfdog.org/pol/shows/3152.html Niestety w calym zamieszaniu zapomnialam odebrac katalog i... (az wstyd)... spisac wyniki. Jesli cos przekrecilam to prosze o korekte... ;) Jesli tez ktos z Was mialby chwilke czasu i zeskanowal mi dane wilczakow z katalogi to bylabym niesamowicie wdzieczna... ;) |
Quote:
Zabrakło Unki i K-lee już zawojowała:twisted: - żarcik Gratulacje Ewa za Wasz sukces;-) Dawajcie te foty szybciutko! |
O ile mnie skleroza nie myli - w otwartej w sukach Crest była 3, a Jadiel 4 ale moge sie mylić.
|
Slicznie dziekujemy... Juvart rzeczywiscie wreszcie obrosla i wraca na ringi... :rock_3 W karierze "przeszkodzily" jej szczeniaczki, ale teraz blyskawicznie nadrabia zaleglosci - w Lodzi otworzyla swoj Interchampionat i zakonczyla Championat Polski...
Balrogiem i Jolka sie nie chwale, bo oni juz jedynie kolekcjonuja tytuly... ;) Ale mamy tez w stadzie kolejna championke - Ibone Radov dvor... :thumbs Dziewczyna uwija sie jak moze - bo niedlugo pewnie zniknie na troche z ringow, aby zajac sie swoimi maluchami... ;) Chcialabym tez pieknie podziekowac za mile spotkanie. Fajnie widziec tyle nowych twarzy i tak dobrze zsocjalizowane maluchy... Szkoda, ze nie bylo wiecej czasu, aby spokojnie posiedziec i porozmawiac.... Moze uda sie to nadrobic na spotkaniu w Sulminie, Krakowie lub w Poznej... 8) |
Teraz dopiero widzę wyniki z Łodzi - brawo Juvart :thumbs,nasza siostra zaczyna nadrabiac zaległosci wystawowe :cool3
|
Quote:
|
Margo Jadiel na 4 :|:lol:
|
Gratuluje wszystkim, brawo:)
|
Gratulacje dla wszystkich uczestników. Świetne oceny!!!!!
Szczególne :bussi:bussi:bussidla potomków Maxa. Oby tak dalej!!!! Pozdrowienia z Henrykówki Bożena |
|
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |