![]() |
My z Vuko będziemy napewno,na ognisko co trzeba wezmiemy,:)
|
Przepraszam ale ja nie dam rady spotkać się z Wami :cry: Kręgosłup...:(
Bawcie sie dobrze. Niestety nie jestem wstanie Wam wytłumaczyć gdzie w lesie jest to miejsce na ognisko...:( Mozecie iść do Koliby - tam mają kominek! |
To jak kombinujemy?
Ja moge sie gdzies spotkac, ale tej miejscowy na Potoku nie znam... Plaza? Sobota za dnia, sporo ludzi... |
Szkoda ze nie bedziesz, ale sprawy z kregoslupem trzeba brac na powaznie, wracaj do zdrowia.
Quote:
|
Ja zawiadomiłam : Skrzata, Marzenę, Bozenę i Asię.
Nie wiem kto sie jeszcze wybierał..:( |
Vuko i Urcio beda na miejscu tak jak umowione czyli Sopot Kamienny Potok od strony lasu o 12.30. Na miejscu zdecydujemy gdzie idziemy.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja chyba bede, jakby co to bede dzwonic.
Tak pomyslalam, ze mozemy sie tam spotkac, a pozniej w dol isc na plaze, w tym lasku co plynie Kamienny. Milo tam jest |
To jest bardzo dobry pomysl, wazne zeby sie spotkac.
|
My będziemy w umówionym miejscu i 12.30-ci,tak będzie najlepiej i wtedy ustalimy co robimy i gdzie idziemy,ale wydaje mi się że to miejsce co mówiła Marzena będzie najlepsze
|
Z tymze tam psow nie puscimy luzem...
Czas sie zbierac, a tak milo pod kolderka bylo ;) |
Quote:
|
Padly mendy?
|
Uro dopiero teraz padl tak na powaznie. Bo po kapieli to focha zalapal, nie chcial na mnie nawet spojrzec tylko wgapial sie w telewizor bo mu animal planet wlaczylam. Couch Potato sie z niego robi :evil:.
Na szczescie juz mu przeszlo , wiec pogonil koty i teraz spi obok mnie na fotelu.:p |
Luna zasnęła już w aucie, a teraz nadrabia zaległości i "sprząta" przed niedzielą ;) dziękujemy wszystkim za kolejne spotkanie :p
|
Gdzie moje maniery, ja tez bardzo dziekuje za spotkanie.
Jak szlismy do samochodu, Uro postanowil wyrazic swoj zal ze spotkanie sie skonczylo i na srodku ulicy nagle zawyl:shock: . Coz widac ze teskni za wilczakami:) |
hehehhe. ja prowadziłam ba ciągnęłam Bowka jak osła za sobą, nie chciał iść ze swojom panciom... bo koledzy i koleżanki zostali z tyłu... to sie nazywa przywiązanie...;)))))
przepraszam za takie spóznienie i dzieki za wspólne spacerowanie!:) |
Mari, sa jakies fotki?
Garuda po powrocie dostala kurze lapy i padla ;) Dzieki za spacer, zawsze to milo sie przewietrzyc... 8) |
Zdjęcia będą niebawem. Sama czekam na nie z niecierpliwością..
|
All times are GMT +2. The time now is 20:53. |