![]() |
Ok, zle przeczytalam :) Ja w tym tunelu spotkalam sie kiedys z Julia i Guardem - tragedia! Halas nie do zniesienia ;)
|
My niestety musimy odpuscic w tym tyg, po prostu nie wyrobimy czasowo. Mam nadzieje ze w przyszlym nam sie juz uda. Milego spaceru :p
|
Quote:
|
Vuko oczywiście chętny,mam nadzieje że dojdzie jeszcze kilka osób,a jak by padało zawsze można zajść do Koliby:),na piwko:):):),(chociaż ognisko lepsze)
|
Quote:
|
Dobra alternatywa z ta Koliba. Jak bedzie padac to zawsze z SKM Potok mozna pojsc faktycznie nad Potok i plaza do Koliby.
|
Quote:
Quote:
|
Niestety my sie wykruszamy :(. Sprawy rodzinne.
Za tydzień - jesteśmy chętni i wtedy mozemy zrobić ognisko. |
w takim razie proponuje przełożyć spotkanie na następny tydzień, żeby było nas więcej. I może pogoda dopisze :)
|
Jak ze spotkaniem w ten weekend? Nam bardzo zalezy bo Uro sie kozak robi, wiec potrzebuje trzepania tylka :D
|
Wśród Naszych owieczek ciężko będzie znaleźć sztukę, która byłaby chętna do takiej konfrontacji ;)
|
My chetni na spacer i przetrzepanie skóry Urciowi :twisted::twisted::twisted:
Niedziela??? I gdzie?? Będe tylko z Imbusem. |
Quote:
pozdrowienia dla dzielnej ekipy trojmiejskiej:) |
Mnie wszystko jedno czy sobota czy niedziela. Garuda z checia sie z Uro pobawi :)
Czyzby Bowek byl? :) Czy robimy ognisko? |
Mnie tez wszystko jedno czy sobota czy niedziela byleby sie spotkac, dostosuje sie :p
|
To sobota - 12;30 - tak aby Bowkowie zdązyli.
Ale gdzie??? Ja będę sama i nie wiem czy uda sie nam zrobić ognisko?? Mozemy spróbować. Moze tak jak ostatnio - Przed SKM SOPOT Kamienny Potok - od strony lasu???? |
Mnie pasuje Potok
|
Sobota nam pasuje, takze bedziemy :p
P.S. Ja bym tate zabrala bo chcialabym zobaczyc jak on sobie by dal rade z Imbusem, w razie gdybyscie musieli wyjechac a spacer by byl planowany. |
My na pewno będziemy - to 12:30 przed dworcem SKM na kamiennym Potoku. zabierzcie scyzoryki, karimaty, kiełbaski itd.
Asia zabieraj tatę!!! Wezme dla Imbusa kaganiec i moze chłopaki sobie wszystkie pobiegaja:rock_3:twisted: |
Quote:
P.S. Z tego co wiem jutro bedzie jeszcze Luna i Vuko na spacerze. |
All times are GMT +2. The time now is 19:49. |