Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkania wilczakowcow w Trojmiescie (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14613)

Narvana 18-11-2011 12:28

Marek jedzie do Brzezna, ech...

avgrunn 20-11-2011 16:01

My juz w domciu, Urciowy wyplumany bo blotnym spacerze:). Dziekujemy bardzo i do nastepnego spaceru :p

Narvana 20-11-2011 17:41

Garuda wyschla i odlecialo bloto 8).

avgrunn 20-11-2011 18:17

Normalnie tez bysmy woleli taki sposob, ale Smrodu juz musial miec kapiel wiec zaserwowalismy mu nieprzyjemne z pozytecznym :p

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 411562)
Asia vel avgrunn ja podałam do Ciebie nr telefonu Marysi (ten co jest widoczny na WD - dobry jest?). Tym razem o tych kulach dziewczyna nie dała rady dołączyć. Ale jak zadzwoni do Ciebie w/w od Lunki tj. BRADIAGA ŁUNA - nasze babki dwie:)

Poznalismy tez Lunke, bardzo fajna sunia, na koniec sie juz rozkrecila i ochoczo meczyla Vuka i Urcia wiec mam nadzieje ze dolaczy na stale do spacerowiczow :p, bo dziewuch malo a Garudka woli Imbusa :(

Narvana 20-11-2011 21:26

Imbka i jak sie okazuje, tez Vuka ;).
Szkoda, ze pogoda fatalna. Kalina bez sensownie niosla moja kamere...
Sa jakies propozycje miejscowe na kolejny spacer?
Powiem szczerze, ze po Starej Oliwie nie mialam za bardzo przyjemnosci spacerowac...

avgrunn 20-11-2011 21:45

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 413250)
Imbka i jak sie okazuje, tez Vuka ;)

Wiem, Urcio niepocieszony :(, coz moze z niego jeszcze jest gowniarz ale Garuda bedzie zalowac jak Urcio podrosnie :rock_3

Jesli chodzi o miejsce, tez jestem za zmiana, moze jakas plaza niezbyt uczeszczana?

Narvana 20-11-2011 22:19

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 413254)
Wiem, Urcio niepocieszony :(, coz moze z niego jeszcze jest gowniarz ale Garuda bedzie zalowac jak Urcio podrosnie :rock_3

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Quote:

Jesli chodzi o miejsce, tez jestem za zmiana, moze jakas plaza niezbyt uczeszczana?
Tak troche slabo, znow Wyspa? Stogi mniej uczeszczane, ale tam trzeba trafic na dobry czas. Innych mniej zaludnionych nie kojarze w ogole.
Chyba, ze calkiem odpalowac i pojechac do Mikoszewa lub Stegny. No ale to juz paliwo, niestety. I na pol dnia.

avgrunn 20-11-2011 22:29

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 413260)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak troche slabo, znow Wyspa? Stogi mniej uczeszczane, ale tam trzeba trafic na dobry czas. Innych mniej zaludnionych nie kojarze w ogole.
Chyba, ze calkiem odpalowac i pojechac do Mikoszewa lub Stegny. No ale to juz paliwo, niestety. I na pol dnia.

Ja za Wyspa tez nie bardzo, piekielnie daleko, to moze lasy? Ja niestety znam te we Wrzeszczu i z tego co pamietam, tam zawsze natknac sie mozna na ludzi. A tych moich wioskowych jeszcze do konca nie obczailam.

Narvana 20-11-2011 23:05

Moje zabiankowo/oliwskie/sopockie - tez oblegane. Tzn jak sie idzie w glab, to zazwyczaj sa to sportowcy; jogging, rower, nording i wlasnie ci, co chodza z psami jak my.
Prawda jest taka, ze jesli nie chcemy ludzi, to Kaszuby i tyle.
Osobiscie proponuje do Ustki na pierogi...

anula 20-11-2011 23:11

Ale macie pod nosem takie fajne tereny koło Sulmina przecież - lasy, jezioro, pola... bliżej niż do Ustki

Palpatine 20-11-2011 23:38

My nie dojechaliśmy bo...zaspaliśmy. Gdy obudziłem się po 11 przypomniałem sobie o spacerze...poprzednia noc była zbyt długa ;)
Liczę, że chociaż na fotki się załapię.

anula kiedy przyjeżdżacie odwiedzić Trójmiejską bandę? :P

szasztin 21-11-2011 08:03

Niestety tym razem fotek nie będzie :) Byłam sama z Imbusem.
Pomyślę o jakimś miejscu - aby było można rozpalic ognisko i zjeść kiełbachę.
Co do miejsca - wszędzie możmy spotkać ludzi - czyli tym nie należy się kierować.
Mam.......
Za tydzień proponuję Sopot - okolice Brodwina. I tam w lesie niedaleko jest fajna polanka na ognisko :)

anula 21-11-2011 09:25

Quote:

Originally Posted by Palpatine (Bericht 413275)
anula kiedy przyjeżdżacie odwiedzić Trójmiejską bandę? :P

Moze w lutym? Do końca stycznia mam sajgon w pracy, nie dam rady wyrwac sie na dlużej niz jeden dzien :?
A Bałtyku w zimie nigdy nie widziałam...

GRABA 21-11-2011 21:48

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 413207)
Poznalismy tez Lunke, bardzo fajna sunia, na koniec sie juz rozkrecila i ochoczo meczyla Vuka i Urcia wiec mam nadzieje ze dolaczy na stale do spacerowiczow :p, bo dziewuch malo a Garudka woli Imbusa :(

No wreszcie się "zaczepiły" - bardzo się cieszę, że dołączyły do "wilczakowej" ekipy:p

P.S. I nikt naprawdę fotek nie cykał???

Narvana 21-11-2011 22:48

Nikt. Ja mialam kamere, ale pogoda byla tak fatalna (fatalna dla sprzetow), ze jej nie wyciagalam...
No chyba ze ktos robil za paparazzi i nie wiemy?

szasztin 22-11-2011 09:59

Niestety nikt nie cykał fotek :( Moze w najblizszą niedzielę :)
U mnie jest tak - jak idę sama z Imbusem - nie mam szans na robienie zdjęć :(
Inna sprawa że padało całe 3 h.

Narvana 25-11-2011 00:25

Jak z weekendem? Pogode zapowiadaja fatalna! Ja mimo to sie spotkam, tam na miejscowie, gdzie moze byc ognicho, ale szczerze od razu mowie, ze pasowalaby mi bardziej niedziela. W sobote rano nie wstane, po piatkowych zajeciach na uczelni, ktore mam do pozna.

szasztin 25-11-2011 09:07

I jak - Niedziela?? Około 11:00 czy 12:00??
Najlepiej przed stacja SKM Sopot Kamienny Potok - po stronie na osiedle Brodwino ( kierunek las).
No chyba że bedzie lało to sobie odpuscimy :(
Czekam na propozycje!!!

Narvana 25-11-2011 10:00

Moze niekoniecznie tak w samym tunelu z tymi psami?

szasztin 25-11-2011 10:19

Napisałam - Przed stacją :)
Tam jest petla autobusu 187.

All times are GMT +2. The time now is 22:24.