![]() |
Marek jedzie do Brzezna, ech...
|
My juz w domciu, Urciowy wyplumany bo blotnym spacerze:). Dziekujemy bardzo i do nastepnego spaceru :p
|
Garuda wyschla i odlecialo bloto 8).
|
Normalnie tez bysmy woleli taki sposob, ale Smrodu juz musial miec kapiel wiec zaserwowalismy mu nieprzyjemne z pozytecznym :p
Quote:
|
Imbka i jak sie okazuje, tez Vuka ;).
Szkoda, ze pogoda fatalna. Kalina bez sensownie niosla moja kamere... Sa jakies propozycje miejscowe na kolejny spacer? Powiem szczerze, ze po Starej Oliwie nie mialam za bardzo przyjemnosci spacerowac... |
Quote:
Jesli chodzi o miejsce, tez jestem za zmiana, moze jakas plaza niezbyt uczeszczana? |
Quote:
Quote:
Chyba, ze calkiem odpalowac i pojechac do Mikoszewa lub Stegny. No ale to juz paliwo, niestety. I na pol dnia. |
Quote:
|
Moje zabiankowo/oliwskie/sopockie - tez oblegane. Tzn jak sie idzie w glab, to zazwyczaj sa to sportowcy; jogging, rower, nording i wlasnie ci, co chodza z psami jak my.
Prawda jest taka, ze jesli nie chcemy ludzi, to Kaszuby i tyle. Osobiscie proponuje do Ustki na pierogi... |
Ale macie pod nosem takie fajne tereny koło Sulmina przecież - lasy, jezioro, pola... bliżej niż do Ustki
|
My nie dojechaliśmy bo...zaspaliśmy. Gdy obudziłem się po 11 przypomniałem sobie o spacerze...poprzednia noc była zbyt długa ;)
Liczę, że chociaż na fotki się załapię. anula kiedy przyjeżdżacie odwiedzić Trójmiejską bandę? :P |
Niestety tym razem fotek nie będzie :) Byłam sama z Imbusem.
Pomyślę o jakimś miejscu - aby było można rozpalic ognisko i zjeść kiełbachę. Co do miejsca - wszędzie możmy spotkać ludzi - czyli tym nie należy się kierować. Mam....... Za tydzień proponuję Sopot - okolice Brodwina. I tam w lesie niedaleko jest fajna polanka na ognisko :) |
Quote:
A Bałtyku w zimie nigdy nie widziałam... |
Quote:
P.S. I nikt naprawdę fotek nie cykał??? |
Nikt. Ja mialam kamere, ale pogoda byla tak fatalna (fatalna dla sprzetow), ze jej nie wyciagalam...
No chyba ze ktos robil za paparazzi i nie wiemy? |
Niestety nikt nie cykał fotek :( Moze w najblizszą niedzielę :)
U mnie jest tak - jak idę sama z Imbusem - nie mam szans na robienie zdjęć :( Inna sprawa że padało całe 3 h. |
Jak z weekendem? Pogode zapowiadaja fatalna! Ja mimo to sie spotkam, tam na miejscowie, gdzie moze byc ognicho, ale szczerze od razu mowie, ze pasowalaby mi bardziej niedziela. W sobote rano nie wstane, po piatkowych zajeciach na uczelni, ktore mam do pozna.
|
I jak - Niedziela?? Około 11:00 czy 12:00??
Najlepiej przed stacja SKM Sopot Kamienny Potok - po stronie na osiedle Brodwino ( kierunek las). No chyba że bedzie lało to sobie odpuscimy :( Czekam na propozycje!!! |
Moze niekoniecznie tak w samym tunelu z tymi psami?
|
Napisałam - Przed stacją :)
Tam jest petla autobusu 187. |
All times are GMT +2. The time now is 22:24. |