![]() |
Quote:
? ! a wyobrażasz sobie że mała wnusia zrozumie że to ? że ty mozesz a ona nie . a wtedy jest też nauka dla psiaka z "obchodzeniem się z dziećmi" najbardziej mnie wkurza jak prosze znajomych aby poczęstowali Karla i jednoczesnym ptryczkiem w dolna szczękę jak weźnie. A oni ...O nie nie będziemy strofować psa :evil::evil::evil::evil: . i jak on ma sie nauczyć że nie wolno . Moga dawać tylko SWOI ! . A SWÓJ to tylko domownicy wszyscy inni ciotki wujkowie drudzy dziadkowie TO OBCY . I basta. Tak samo podawanie jedzenie przez ogrodzenie przez domowników jest zakazane . kizi/mizi przez ogrodzenie zakazane . no i żarcie z ziemi zakazane ( ale do kompostownika to zagląda ) |
Quote:
|
Quote:
ilu nas tyle szkół i doświadczeń ,opinii, zdań , każdy trzyma swego . ( dopiero teraz bo mieliśmy 24 godzinki i trzeba było godzinkę pospać i z dziewczynkami do kina na smerfy-2.też tam pospałem ;)). |
Ja tylko dodam ze niektore wilczaki maja wrodzone predyzpozycje do nie brania zarcia, od nikogo :rock_3 uwierzcie z perspektywy szkolenia nic fajnego.
A podczas tego cwiczenia z jedzeniem mozna bylo powiedziec fe jak wyciagano do niego zarcie? |
Quote:
Niestety nie wolno było nic mówić, o przepraszam: dający mógł "zaciumkać" a przewodnik cicho sza. |
A jeszcze pomecze skoro i tak off sie zrobil ;) a co dawali do zarcia ?
|
Quote:
oto właśnie chodzi im bardziej capi tym sukces w szkoleniu lepszy .a ciuchy jak wtedy capią ..... aż miło :twisted: . wszystko wtedy zrobi ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Uff... ja dałbym sporo za niejadka więc lepiej pozostańmy przy swoich bo lepsze jest wrogiem dobrego... Wracając do offu: plac był ogrodzony taśmą, a za taśmą były psy z I grupy, psy z II czekające na egzamin, psy które już egzamin mają dawno za sobą (loża szyderców), gdzieś tam ktoś sobie na łące łaził i oczywiście grill, a jak grill to i kiełbaski, więc wiadomo co było przysmakiem. Co do wypowiedzi Gagi - z wilczakami ciężka sprawa... ale kilka ONów jakie znam dało się w tym kierunku doskonale wyszkolić. |
Quote:
|
Na pochwałę słowną i/lub głaskaną.
|
To jest dla niego atrakcyjna nagroda o ktora warto sie starać czy zapowiedz braku korekty?
|
Moze to ja jestem dziwna, ale gdybym miala tak zartego psa to bym szkolila na zarcie, az mnie sie rozmarzylo ile bysmy zrobili ...ehh
|
Quote:
|
Quote:
Po protu nie chcę się przekonać jak to jest kiedy już się naje i w nosie będzie miał smaczki, bo ja mam w nosie kombinowanie że o może na serek się skusi, a jak nie to na wątróbkę, a za to nowe ćwiczenie to musi być taki Suuuper smaczek. Odechciało mi się takich rzeczy po psim przedszkolu a efekty nie były oszałamiające. |
Mandżurek dzisiaj zdał FPr-1. Zawody jeszcze trwają, a odbywają się w Kalsku :) Strasznie jestem dumna z synusia i jego przewodniczki :Rose:happy:Rose
A więc oficjalnie: GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna zdał egzamin FPr-1 :) Kaya - gratulacje świetnej pracy z M!!!!!! :love |
Mandżur pies tropiący, rewelacja :D Moje gratulacje dla Przewodniczki!
|
Gratulujemy sportowemu niuchaczowi!:)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:44. |